Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kostka Ani i Marcina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jaki efekt, widziałaś pogodę? :cry:

Rozmawiałam właśnie w sprawie montażu okien, i nie ma szans na początek kwietnia, musi w nocy tez być na plusie, czyli druga połowa o ile nie dalej :bash:

LLLUUUUZZZZ I ZZZEEENNNN

LLLUUUUZZZZ I ZZZEEENNNN

LLLUUUUZZZZ I ZZZEEENNNN

To kwiatuszek przynoszę, żeby zen wspomagał

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/cf/Melissa_officinalis_002.JPG/220px-Melissa_officinalis_002.JPG

Właśnie wróciłam do domu. Prowadząc, czułam się jak na czołówce Gwiezdnych Wojen. Wielkanoc za pasem, a ja w śnieżycy manewruję.

Dziękuję za kwiatka i życzenia :)

Pobudka dzisiaj o 6 rano, Werka ranny ptaszek z poranną listą życzeń: herbatkę, w szklaneczce, w kubeczku, nie tą, tamtą , nie tamtą tą, nie w tym józiowym , nie nie herbatkę, kakałko, i wreszcie ja cie tjoskliwe misie Oczywiście to ja jestem od obskakiwania i temperowania, M twardo śpi, a w każdym razie bardzo się stara twardo spać ;)

Ale co mi umiliło poranek, to nowa metoda Werki na budzenie tatusia. Wercia siada tatusiowi na brzuchu i skacze a potem bierze latarkę (mocną!) i świeci tatusiowi w oczka. Z natychmiastowym skutkiem :)

O wodzie już nie wspominam, podobno projekt przyłącza mam wreszcie dostać pod koniec przyszłego tygodnia, po DWÓCH miesiącach od wręczenia mapki. A studzienkę mam tuż pod bramą, więc jest to kwestia dociągnięcia 10 m rury do domu i zrobienia wcinki w wodociąg. Faktycznie strasznie ciężkie zadanie logistycznie, prawnie, technicznie.

Szkoda słów i nerwów.

Dzięki Nitka :)

Jest jedna dobra wiadomość z dnia dzisiejszego i mam nadzieję że nie jest to prima aprilis. M dodzwonił się do prądu i podobno odbył się już przetarg na nasze przyłącze docelowe, wybrano firmę X i ma ona nieprzekraczalny termin realizacji do 22.09.2013r. I nawet M uzyskał namiary na tę firmę, choć to podobno tajemnica, więc po świętach będzie dzwonił i jojczał o jak najszybsze podłączenie nas.

http://24.media.tumblr.com/744c8826691777fb9508967f8672a605/tumblr_mjxd7ltWWE1qj2u1wo1_500.jpg

Wszystkim odwiedzającym, podglądającym, czasem odzywającym się lub nawet nie, podtrzymującym na duchu dobrym słowem lub kopniakiem w 4 litery życzę wszystkiego wymarzonego, dużo zdrowego, nieustająco dobrego humoru a przede wszystkim żadnego białego lecącego z nieba !!!.

Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych

wypełnionych nadzieją budzącej się do życia

wiosny i wiarą w sens życia.

Pogody w sercu i radości płynącej z faktu

Zmartwychwstania Pańskiego

oraz smacznego Święconego w gronie

najbliższych osób szczerze życzą Kamila i Marcin z rodziną