malka 24.04.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 U mnie znów szare po 19.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 24.04.2013 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 malka szare od zawsze są po 19 , to białe bojkotujemy po 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 24.04.2013 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 I teraz jeszcze pytanie dla bardziej zaawansowanych: czym się różni w użytkowaniu gres szkliwiony od nieszkliwionego? mniej się brudzi? nieszkliwiony trzeba impregnować?czy tylko jeden się błyszczy a drugi jest satyna lub naturalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.04.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 U mnie szary w pierwszym rzucie był po 49.9 a białego w ogóle nie było. Szkliwiony jest gładziutki, nie impregnuje się go. tu do poczytania http://muratordom.pl/wnetrza/podlogi-i-schody/gres-polerowany-co-warto-wiedziec-o-tym-gresie,125_5711.html http://muratordom.pl/wnetrza/podlogi-i-schody/gres-szkliwiony-podloga,125_5715.html http://muratordom.pl/wnetrza/wykonczenie-scian/gres-porcelanowy-co-to-za-gres,124_5695.html http://muratordom.pl/wnetrza/podlogi-i-schody/gres-techniczny-gres-do-garazu,125_5694.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 24.04.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 a czyli cwaniaczki wycenili go jak białego, widzisz u Ciebie casto jest trędi dzięki za linki trochę mi się rozjaśniło Malka idę do Cię zapytać o wannę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Aga to już rok?? Jeju jak ten czas zapitala.... Czas szybko leci. 27 kwietnia zeszłego roku wybyliśmy na działkę na weekend majowy i tak juz zostaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.04.2013 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Czas szybko leci. 27 kwietnia zeszłego roku wybyliśmy na działkę na weekend majowy i tak juz zostaliśmy Mnie to niestety nie grozi Ale za to od dziś akcja "hydraulik". Spotkaliśmy się rano, pokazałam co gdzie jak, trochę zmodyfikowaliśmy, zaproponował wkucie stelażu od kibelka w ścianę żeby nic nie wystawało i to jest dla mnie super, ponieważ nie chcę w tej małej łazience żadnych wystających załomków. Potem zostałam właściwie wyrzucona z budowy, żeby nie pętać im się pod nogami Jutro skończą. Rurki układają 10 cm nad chudziakiem żebym mogła wsunąć papę i 10 cm styropianu. Troche się na to krzywili , bo to więcej roboty niż położyć na chudziaku w otulinie, ale zrobią. Generalnie nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca, ale to pierwszy fachowiec (z pomocnikiem), którego będę mogła chyba polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Mnie to niestety nie grozi Ale za to od dziś akcja "hydraulik". Spotkaliśmy się rano, pokazałam co gdzie jak, trochę zmodyfikowaliśmy, zaproponował wkucie stelażu od kibelka w ścianę żeby nic nie wystawało i to jest dla mnie super, ponieważ nie chcę w tej małej łazience żadnych wystających załomków. Potem zostałam właściwie wyrzucona z budowy, żeby nie pętać im się pod nogami Jutro skończą. Rurki układają 10 cm nad chudziakiem żebym mogła wsunąć papę i 10 cm styropianu. Troche się na to krzywili , bo to więcej roboty niż położyć na chudziaku w otulinie, ale zrobią. Generalnie nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca, ale to pierwszy fachowiec (z pomocnikiem), którego będę mogła chyba polecić. Trzymam kciuki, żebyś o nich zdania nie zmieniła. Mnie to niestety nie grozi Każdy się doczeka przeprowadzki. W tym roku nawet pogoda długo utrudniała budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.04.2013 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 On u mnie rozkładał kanalizacje pod chudziakiem, trudno stwierdzić jak działa, bo jeszcze nie używana, ale co do solidności i rzeczowości człowieka nie miałam zastrzeżeń Z innej beczki, przyplątał się nam mały kundelek wczoraj, na razie leży pod płotem sąsiadów, 2 metry od nas, i za bardzo się boi żeby podejść, ale nakarmiłam go dzisiaj, z ręki zjadł, więc może może będziemy mieli pierwszego zwierzaka. Zobaczymy, ale nie wygląda na to, żeby miał gdzieś dom, chociaż ma bardzo starą i zniszczoną obróżkę. Niestety coraz więcej zwierzaków jest wyrzucanych i porzucanych nienawidzę takich "ludzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 W naszej wiosce w zeszlym roku pałętał się kot syjamski. Cudny był,a własciwie była. Gdyby nie moja alergia to pewnie byłby nasz. W każdym razie okazalo sie, ze ktos przywiózl ją dla dzieci, dzieci mialy alergie (o ktorej wiadomo bylo wczesniej ), wiec kota wykopali za drzwi i tak sie błąkał. Potem drudzy ją wzieli, ale scenariusz sie powtorzy. Pewnego dnia zniknął. Mam nadzieje, ze mieszka sobie u kogos wygodnie. Ludzie są nieodpowiedzialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.04.2013 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Głupota i zero wrażliwości, ja tam nie mam usprawiedliwienia dla kogoś kto wyrzuca zwierzaka. Tutaj wygląda to tak, że ten psiak należał do kogoś starego (stara obróżka) kto być może zmarł, a rodzina (jeśli była) to wyrzuciła go na ulicę, żeby nie mieć kłopotu. Zobaczymy czy się oswoi i czy nie zniknie. Na razie będą się kręcić po działce wszelacy budowlańcy, więc nie mam go co za płot brać, będzie się ich bał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.04.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 malka szare od zawsze są po 19 , to białe bojkotujemy po 39 Taa u mnie białe po 53 z kawałkiem:bash: A tak by mi pasowały:( I wiecie co?? Gdyby nie to że te inne kolory są tańsze to bym pewnie kupiła te białe po 53 ale teraz po prostu mam wewnetrzny przymus niekupienia:bash: Czas szybko leci. 27 kwietnia zeszłego roku wybyliśmy na działkę na weekend majowy i tak juz zostaliśmy Ja się pewnie na Wszystkich Świętych wybiorę i może juz zostanę W sumie to to nawet smieszne nie było co napisałam. Zapomniałam że w tym wątku własnie miałam obiecane kopanie po dupie w razie marudzenia więc już się biorę w garść i szukam pozytywnych myśli:cool: Ooo teściu podobno robi schody zewnętrzne z narzędziowni do ogrodu... I już wiem jak powinien się nazywać mój dom: "Dom o pięciu schodach i pietnastu daszkach":bash: Mnie to niestety nie grozi Ale za to od dziś akcja "hydraulik". Spotkaliśmy się rano, pokazałam co gdzie jak, trochę zmodyfikowaliśmy, zaproponował wkucie stelażu od kibelka w ścianę żeby nic nie wystawało i to jest dla mnie super, ponieważ nie chcę w tej małej łazience żadnych wystających załomków. Potem zostałam właściwie wyrzucona z budowy, żeby nie pętać im się pod nogami Jutro skończą. Rurki układają 10 cm nad chudziakiem żebym mogła wsunąć papę i 10 cm styropianu. Troche się na to krzywili , bo to więcej roboty niż położyć na chudziaku w otulinie, ale zrobią. Generalnie nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca, ale to pierwszy fachowiec (z pomocnikiem), którego będę mogła chyba polecić. Anka trzymam mocno kciuki coby akcja zakończyła się pełnym sukcesem:stirthepot: Tez chciałam przerobić patent ze schowaniem stelaża ale u mnie niestety przy ściankach działowych stoją... Więc będę miała półki, o na swieczki np... albo zdjęcia dzieci... alebo wiem!!! na książki:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.04.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 po 39 to trochę zaniżyłam , oczywiście są po 50 Luka przynajmniej nie dajesz się robić w konia, żeby coś co warte jest 20 zł kupować po 50zł. Mnie to bardzo dobrze wpływa na samopoczucie I juz Cię kopię po 4literach, żebyś nie marudziła, tylko cieszyła się z daszków i schodków, przynajmniej masz urokliwy domek a nie prostego klocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.04.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 "Urokliwy..." jezu Cronin nos Ci rośnie tak że Ci włazi pod te nowe rurki:lol2::lol2: Ale dziękuję że się starasz:D Pojadę w weekend obejrzeć początek moich nowych schodków;) ps. I naprawdę będę miec ich chyba 5: 1. Jeden schodek wejściowy 2. Schody z tarasu "głowne" 3. Schodki z tarasu boczne małe do grilla;) 4. Schody z narzędziowni 5. Schody pod taras - wejście do piwnicy Kto da więcej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.04.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Nawet jakbyś miała pięćset schodków, moich jednych tarasowych urodom nie pobijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 26.04.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Cronin dobrze, że można było wkuć ten stelaż, u mnie ściana nośna tam była i zaraz obok komin...ale i tak zabudowa musiała być bo piony od kanalizy trzeba było schować, ale za to zrobiona na prosto bez półki. No i wreszcie się coś ruszyło, super! też nie wyobrażam sobie jak można się pozbyć zwierzaka my ostatnio myśleliśmy, że będziemy mieć kota ( chociaż nie przepadam) bo wlazł prze otwarty garaż i chyba wpadł prze otwór na zsyp na węgiel do składziku i znalazłam go w piwnicy, bał się wyjść bo ciemno było. Jak go wyciągnęliśmy to okazało się ,że ma obróżkę to u nas tylko schodzy w środku więć nie podbiję do domu bęzie jeden schodek a na tarasie wcale...no chyba, że liczyć 2-3 schodki z tarasu w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.04.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 cronin gratuluje akcji hydraulicznych, oby tak dalej wiernie kibicuję. Tez bym chciała schowany stelaż, ale nie ma jak. Lukaaaaaa bo juz sie zamachnęłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.04.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 po 39 to trochę zaniżyłam , oczywiście są po 50 Luka przynajmniej nie dajesz się robić w konia, żeby coś co warte jest 20 zł kupować po 50zł. Mnie to bardzo dobrze wpływa na samopoczucie I juz Cię kopię po 4literach, żebyś nie marudziła, tylko cieszyła się z daszków i schodków, przynajmniej masz urokliwy domek a nie prostego klocka Jessuuu, okulary muszę zmienić, bo przeczytałam ...." po 4 litrach..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 26.04.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 a myślałem, że alkoholiczne dwuznaczności to tylko w tych "męskich" dziennikach J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.04.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 a myślałem, że alkoholiczne dwuznaczności to tylko w tych "męskich" dziennikach J. Jak widać nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts