cronin 26.04.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Po 4 litrach tobym białe myszki po chudych ....... kopała U mnie zamiast schodków góra piasku ewentualnie palety, napewno urokliwe toto nie jest Byliśmy z rana skontrolować hydraulika (i nakarmić psiaka). Odwalił wczoraj 2/3 pracy (hydraulik oczywiście ), na parterze już wszędzie powkuwane rurki, zamontowany stelaż, na piętrze kanalizacja. Dzisiaj kończy i sprawdza szczelność. WOW Wyszedł zgrzyt z przyłączem wodociągowym, bo gwiazda projektantka zaprojektowała wejście wody tam gdzie wchodzi kanalizacja, w najmniej sensownym miejscu . Na szczęście hydraulik się dogadał z z firmą od przyłączy i przesuną to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.04.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Nawet jakbyś miała pięćset schodków, moich jednych tarasowych urodom nie pobijesz Nie licytuj się Lukaaaaaa bo juz sie zamachnęłam! Ała... a myślałem, że alkoholiczne dwuznaczności to tylko w tych "męskich" dziennikach J. No widzisz bo w męskich zdarzają się alkoholicze. A w damskich pełna gama: alkoholiczne, damsko-męskie, dzieciowe, antydzieciowe...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.04.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Ania, super, że hydraulik działa i idzie wszystko do przodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.04.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 No jak zobaczyłam w jakim tempie to do teraz mam uśmiech od ucha do ucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.04.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 No jak zobaczyłam w jakim tempie to do teraz mam uśmiech od ucha do ucha Wcale się nie dziwie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 26.04.2013 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Ania super że robota ruszyła i w dodatku od razu tak ostro!U mnie styropian i podłogówkę ułożyli w 3 dni! Też byłam w szoku.Ale mam mega wiadomość!!! Zgadnij jaką! Ania - mam prąd!!!!!!!! budowlany na prowizorce, ale mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 27.04.2013 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Masz prąd?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 27.04.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 A u mnie standardowo, Werka o rana z katarem i kaszlem jak stary gruźlik, dobrze że wszystkie leki mam w domu. I w zasadzie nie wiem czy to nie alergiczne, bo temperatury nie ma. U alergologa obie były w tym miesiącu, żadnej nie wyszła alergia na testach. Przynajmniej to co było sprawdzane. Ale testy nie dają stuprocentowej pewności, no i alergenów są tysiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 27.04.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Gratuluję postępów:) Powiedz no mi Anno, czy nabyliście już kibelek?bo u nas to nadal jakiś problem z wyborem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 27.04.2013 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Kasia poszliśmy na łatwiznę i wzięliśmy zestaw Koło slim z deską wolnoopadającą w liroju za 649 zł. Chyba dalej tam jest w tej cenie. A teraz w praktikerze jest promocja na zestaw geberita ale nie wiem jaki dokładnie, trzeba sprawdzić w gazetce. sprawdziłam po 549 zestaw koło aqualino z normalną deską Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez cronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 27.04.2013 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Udało się dzisiaj trochę nadgonić (dzieciaki podrzucone rodzinie oczywiście, były na budowie pół godziny i więcej nie daliśmy rady). Wyczekany wod-kan: kotłownia: łazienka dolna: kuchnia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 27.04.2013 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 I piętro, łazienka górna z tymczasowym kibelkiem: i pralnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 27.04.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Obkleiłam cokół dodatkowymi 5 cm xps-a, powinnam jeszcze jedną warstwą, ale mi zabraknie, zastanowię się jutro. I jutro w zależności od pogody albo ciąg dalszy cokołu, albo murowanie w środku ścianek działowych. Na razie wszystko mnie boli i jest mi zimno , bo zmokłam (co chwila padało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 27.04.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Może ja nie wiem, jak "się robi", bo wszystko co robiłem, to swoje własne, ale mam wrażenie, że strasznie blisko siebie Ci zrobił te podejścia (chodzi mi o wyloty: ciepłej, zimnej i kanalizy), potem trudno będzie to uzbroić... Ale sama instalacja czyściutka, ładnie wygląda Echhh, gdybym drugi raz budował, to też chyba stawiałbym dom z siporexu. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 27.04.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Jak będzie trudno, to zawołam go do podłączeń , będzie się sam męczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 28.04.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Kurcze ja to nawet nie zdążyłam porobić zdjęć rurkom wod-kanu. Mała była chora a potem "za szybko" uwinęli się z układaniem styropianu i podłogówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 29.04.2013 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 I piętro, łazienka górna z tymczasowym kibelkiem: i pralnia [ATTACH=CONFIG]186091[/ATTACH] Aniu, gratuluję, ładnie sobie radzisz. Czy mogę poprosić o namiar na tego hydraulika? Możesz na priv- a ile Cię okorował? Ile było punktów, ile innych liczących do wyceny usługi, robiłaś podłogówkę? Ja nie wiem, co dalej- przed miesiącem cudem uciekłam grabarzowi...Aniu, nie masz okienek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.04.2013 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Ala , no nie tylko nie narzekaj że coś zrobiono "za szybko" jakby mi dano wybór, czy mieć juz rozłożoną podłogówkę czy ładne zdjęcia instalacji wod-kan, noooo to bym się nie wahała długo Grażka namiary Ci wyślę, ale się jeszcze nie rozliczyłam, więc nie wiem dokładnie ile, mam tylko kwotę na mailu. U mnie instalacja bardzo prosta, tylko wod-kan, żadnych innych wycen nie robiłam, bo Pan od początku zrobił dobre wrażenie (robił mi kanalizację pod chudziakiem). Podłogówkę dałam mu teraz do wyceny (projekt mam), zobaczymy. Napisz co się dzieje na maila, u mnie się też pokomplikowało. Okna w drugiej połowie maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.04.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 super, widzę ,że się rozpędziliście i niedługo będziecie lecieć pełną parą. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.04.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Cześć orurowana:) Pieknie czysto i szybko - marzenie każdego inwestora:hug: Nie martw się druga połowa maja tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts