Lukarna 23.05.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Widziałam kolor tynku i naprawdę nie wyszedł różowy:wave: A na serio to ściskam mocno i czekam razem z Tobą na lepszą passę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 23.05.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 To się nazywa mieć wymagania : byle nie był różowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.05.2013 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Zaraz tam kłamczuszku ( focha mam teraz strzelić czy jak? ) najwyższymi obrotami miałam na myśli caaałłe życiowe przypadki, bo nie zaglądasz tu za często :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.05.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 To się nazywa mieć wymagania : byle nie był różowy Myslę że u mnie bedzie podobnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 24.05.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 fajnie, że udało się zakończyć bez żadnych złych przygód i że jesteście zadowoleni z efektu. aby wszystko tak gładko szło. szkoda, że na weekendowych zdjęciach nie zobaczymy okien. uzbrajam się w cierpliwość i czekam na ten nietypowy kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.05.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Elewacja juz teraz prezentuje sie mega fajnie, a jak wstawisz okna, bedzie cudnie Głowa do gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.05.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 łooooo matko Ania , ale ta Twoja chatynka jest fajna:) Elewacja prezentuje się mistrzowsko, a rynny miooodzio:) no bankowo, moja następna będzie z płaskim dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.05.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Za nastepną się Malka bierzesz po parapetówie zaraz tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.05.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 no a jak ?? zaraz następnego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.05.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 trzeba stosowny poziom adrenaliny trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.05.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 no a jak ?? zaraz następnego dnia Może być pojutrze:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.05.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Też bym tak chciała, zaraz po parapetówce brać się za następny A nie zasiąść w fotelu przed kominkiem i gnuśnieć A no prawda nie mam kominka. Zalało nas trochę dzisiaj, po całonocnej ulewie podmyło nam baraczek budowlany, a tam składowane mamy klamoty domowe. Woda do pół łydki a oczywiście tylko ja miałam kalosze. Przenieśliśmy wszystko do domu z pomocą ociepleniowców, którzy tak bardzo nas kochają, że nie chcą opuścić. Mają jakąś robotę w okolicy i poprosili o gościnę na działce do końca tygodnia. A ponieważ dzisiaj padało więc stawiali ścianki działowe do których nie możemy się zabrać. Oczywiście nie za darmo, żeby nie było że wykorzystujemy tanią siłę roboczą. Z rozpędu spytaliśmy o cenę sufitów podwieszanych, usłyszeliśmy 55zł/m2 z ociepleniem (chyba chcą odrobić straty za elewację). Dużo za dużo dla nas, tym bardziej że nie jestem przekonana do wełny. Na działce syf i burdel niemożebny, aż wstyd zdjęcia robić. Jutro rano podjedziemy, może cyknę coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.05.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Aniu, własnie gnusnieję przed kominkiem. wierz mi, że nie myslę o kolejnej budowie:sick: Kolor elewacji bardzo ładnie wyszedł. teraz okna bęa wisienką na torcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.05.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 też bym pognuśniała Może się ociepleniowcy mocniej zasiedza i raz dwa cała resztę wykończą. Poopalasz sie trochę w bikini to i cena spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 25.05.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Nie traćcie dziewczyny ducha U mnie dwie łazienki w połowie skończone i obydwie w przyszłym tygodniu idą do całkowitego skucia,taka fuszera Jak przejdę przez to,to już na pewno świętą zostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.05.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Marynata - umówmy się, że łazienki w połowie zaczęte o ile łatwiej skuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 25.05.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Tylko jaka ta połowa,100% płytek położone. Zaczynam świrować i coraz bardziej zazdroszczę jednej sąsiadce która pachnie jakimsi pewnie diorem i nie zbliża się do budowy na odległość 10 metrów A ja włosy od kurzu na punka,pazury połamane,bąble na rękach i nogach i obłęd w oczach W sumie to chyba dosyć korzystnie,bo jak patrzą na mnie i jak mi się ta piana z pyska toczy,a z gardła wydobywa takie wrrr grrrr chrrrrr,to na ochotnika zgłaszają chęć kucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.05.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 ale serio, aż tak źle jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.05.2013 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 nie no nie wierzę, że aż tak źle jest. No chyba że Ci różowe płytki położyli, widziałam takie cud mniód w markecie, jakas para nad nimi stała i się zachwycała Marynata chyba jesteś perfekcjonistką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 25.05.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 ale serio, aż tak źle jest ?? Ze mną czy z łazienkami No fatalnie. Straciłam czujność,bo na początku było ok,potem przykrywali wszystko żeby się nie pobrudziło,podłogę dokładali więc wchodzić nie mogłam,odkrywać tego i sprawdzać,gadali o jakiś dzieciach i kredytach do spłacenia dla zmiękczenia głupiej baby no i jak w końcu zafugowali i jak ukazały się te łazienki w pełnej krasie to mi kolana zmiękły Proste białe płytki już rektyfikowane przez producenta.Żadnych mozaik,kolorów ani cudów,może dlatego właśnie nic nie dało się ukryć. A ja...no cóż,jeszcze długo będę dochodzić do siebie po tej budowie Marynata chyba jesteś perfekcjonistką Oj nie,sami przyznali że to fuszera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts