Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kostka Ani i Marcina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Też bym tak chciała, zaraz po parapetówce brać się za następny :) A nie zasiąść w fotelu przed kominkiem i gnuśnieć :) A no prawda nie mam kominka.

Zalało nas trochę dzisiaj, po całonocnej ulewie podmyło nam baraczek budowlany, a tam składowane mamy klamoty domowe. Woda do pół łydki a oczywiście tylko ja miałam kalosze. Przenieśliśmy wszystko do domu z pomocą ociepleniowców, którzy tak bardzo nas kochają, że nie chcą opuścić. Mają jakąś robotę w okolicy i poprosili o gościnę na działce do końca tygodnia. A ponieważ dzisiaj padało więc stawiali ścianki działowe do których nie możemy się zabrać. Oczywiście nie za darmo, żeby nie było że wykorzystujemy tanią siłę roboczą. Z rozpędu spytaliśmy o cenę sufitów podwieszanych, usłyszeliśmy 55zł/m2 z ociepleniem (chyba chcą odrobić straty za elewację). Dużo za dużo dla nas, tym bardziej że nie jestem przekonana do wełny.

Na działce syf i burdel niemożebny, aż wstyd zdjęcia robić. Jutro rano podjedziemy, może cyknę coś.

Tylko jaka ta połowa,100% płytek położone.

Zaczynam świrować i coraz bardziej zazdroszczę jednej sąsiadce która pachnie jakimsi pewnie diorem i nie zbliża się do budowy na odległość 10 metrów :lol2:

A ja włosy od kurzu na punka,pazury połamane,bąble na rękach i nogach i obłęd w oczach :rotfl:

W sumie to chyba dosyć korzystnie,bo jak patrzą na mnie i jak mi się ta piana z pyska toczy,a z gardła wydobywa takie wrrr grrrr chrrrrr,to na ochotnika zgłaszają chęć kucia :eek::lol2:

ale serio, aż tak źle jest ??

Ze mną czy z łazienkami :lol2:

No fatalnie.

Straciłam czujność,bo na początku było ok,potem przykrywali wszystko żeby się nie pobrudziło,podłogę dokładali więc wchodzić nie mogłam,odkrywać tego i sprawdzać,gadali o jakiś dzieciach i kredytach do spłacenia dla zmiękczenia głupiej baby no i jak w końcu zafugowali i jak ukazały się te łazienki w pełnej krasie to mi kolana zmiękły :)

Proste białe płytki już rektyfikowane przez producenta.Żadnych mozaik,kolorów ani cudów,może dlatego właśnie nic nie dało się ukryć.

A ja...no cóż,jeszcze długo będę dochodzić do siebie po tej budowie :D

Marynata chyba jesteś perfekcjonistką

Oj nie,sami przyznali że to fuszera :lol2: