agalind 28.05.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Luka, nie narzekaj. Jest dobrze a będzie jeszcze lepiej;) Ja też kilka rzeczy bym zmieniła, ale w zasadzie po zamieszkaniu nie zwracasz już na to uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.05.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 E tam nie narzekam. Po prostu lubię pisac o moim domu a jak się nic na budowie nie dzieje to chociaż se powymyślam coś nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.05.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 E tam nie narzekam. Po prostu lubię pisac o moim domu a jak się nic na budowie nie dzieje to chociaż se powymyślam coś nie? Aaaa, to sobie wymyślaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.05.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Mówię Ci, że mnie nosi normalnie:mad: Ale tylko spokój mnie ratuje, już to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.05.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Szkoda, ze zdrowotnie teraz musisz na siebie uważać, bo bym Ci poradziła pojechać do ogrodnika, kupić kilka krzaków/roślin i w odległym kącie działki zacząć coś robić. Po pierwsze byłoby związane z domem, a po drugie fajnie sadzić coś u siebie;) Taka terapia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.05.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Planowałam sobie od połowy maja sprzatanie, mycie i czyszczenie okien i takie tam... a tu dupa. Ale nic, jak oswoję temat choróbsk wszelakich to powoli powoli i się wkręcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.05.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Powoli, zdążysz jeszcze posprzątać. Zresztą mycie okien na razie nie ma sensu, chyba, ze dla samej okazji pogłaskania okien;) Nakurzą Ci jeszcze i napylą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 28.05.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Bry wszystkim! Obudził mnie dziś sen, w którym w dużym pokoju położono mi 36m2 płytek biało-granatowych zupełnie samowolnie, w dodatku zapomniano dać pod spód mat grzejnych. Ekipa na moje stanowcze 'odkuwać' po prostu uciekła... I jak tu człowiek ma się wyspać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.05.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Dorka, takie sny to jeszcze nie raz będziesz miala:yes:. Mój najgorszy sen to dzień przed montażem kuchni śniło mi się, że fronty były granatowe a lodówka zamiast zabudowanej była wolnostojąca w różowiutkiej skórze Jeju, obudziłam sie prawie z krzykiem:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 28.05.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 To mnie pocieszyłaś, bo mam wrażenie że ta budowa mi w psychikę wrasta jak jakiś obcy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.05.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 A przy wykończeniówce to dopiero bedzie "Siódmy Pasażer Nostromo";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 28.05.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Luka podkradłaś mi dziecko czy jak? tekst "juś jano, chcię Doję" to jakbyś mojej z ust wyjęła dla odmiany czasem chce Peppę wszystkie niedoróbki wyjdą podczas mieszaknia na pewno u nas na razie jeden zgrzyt, bo kupilismy te same kafle do wiatrołapu i holu i teraz kombinujemy, że na hol to one chyba za ciemne są... A okien się jeszcze namyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 28.05.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 He he sny niezłe, a twój Aga to naprawdę przerażający, ja pewnie przed montażem też będę latała jak nawiedzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 28.05.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Mnie się przez całą deweloperkę zamiast namiętnego kochanka na białym koniu czy w innym mercedesie,śnił główny wykonawca-co za żenada Po ostatnich przejściach odcięłam się całkowicie od tego co ma być,czyli powiedziałam sobie-łazienki i panele na podłogę plus odbiór domu.Nie robię kuchni,zabudów szaf,nie kupuję mebli,nie interesuje mnie to.Wprowadzam się na gołe ściany z tym co mam.Wiecie jak mi ulżyło,że nie muszę o tym wszystkim myśleć? Pewnie potem będę przeklinać że się nie spięłam,nie odparłam trudności i mieszkam jak przysłowiowy cygan,ale na dzień dzisiejszy odzyskuję porządek w głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 28.05.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 ps. Rolet oczywiście nie mam zamiaru zasuwać w dzień Ale na noc i wczesnym rankiem nie pogardzę, kiedy w sobotę o 6 rano słyszę: mamo juś lanek, stawaj ja chcię Dolę... dzięki roletom zewnętrznym mogę spokojnie pospać do 8.30 jak mocno świeci słonko też przysłaniam i wcale nie ma efektu bunkru w dzień.. nie opuszczam ich do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 28.05.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witaj, Aniu To bardzo dobra cena za cieply montaz okien (o ile sie orientuje), gratulacje U nas wychodzi 11 okien, ale chyba ze dwa doloze, zeby zabudowac maly taras (powstanie cos miedzy oranzeria a balkonem)... A jesli chodzi o plan dzialan... Wszystko sie uda - w swoim czasie. Mysle, ze czas podladowac akumulatory Dziewczyny! Zdrowia, humoru i dobrych snow dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 28.05.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Fajne macie sny, dziewczyny Żałuję normalnie, że jestem tak pozbawiona wyobraźni, mnie się nic nie śni, a koszmary budowlane przeżywam wyłącznie na jawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 28.05.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Z dwojga złego to ja wolę we śnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.05.2013 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Święte słowa Dorka, swiete słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 29.05.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 He he dokładnie lepiej z takmi rzeczami sięzmierzyć we śnie niż na jawie Marynata może to i lepiej ? na spokojnie sobie urządzisz a nie w biegu, na szybko ja też mam wrażenie im więcej rzeczy do wybranias tym bardziej się już gubię....my co prawda wprowadzimy się mając gotową kuchnię, ale będzie to jedyne gotowe pomieszczenie ( poza łazienką jeszcze) meble powoli na bieżąco będą się pojawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts