Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kostka Ani i Marcina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szkoda, ze zdrowotnie teraz musisz na siebie uważać, bo bym Ci poradziła pojechać do ogrodnika, kupić kilka krzaków/roślin i w odległym kącie działki zacząć coś robić. Po pierwsze byłoby związane z domem, a po drugie fajnie sadzić coś u siebie;) Taka terapia:D

Bry wszystkim! Obudził mnie dziś sen, w którym w dużym pokoju położono mi 36m2 płytek biało-granatowych zupełnie samowolnie, w dodatku zapomniano dać pod spód mat grzejnych. Ekipa na moje stanowcze 'odkuwać' po prostu uciekła... I jak tu człowiek ma się wyspać...

Dorka, takie sny to jeszcze nie raz będziesz miala:yes:. Mój najgorszy sen to dzień przed montażem kuchni śniło mi się, że fronty były granatowe a lodówka zamiast zabudowanej była wolnostojąca w różowiutkiej skórze :rotfl: Jeju, obudziłam sie prawie z krzykiem:sick:

Luka podkradłaś mi dziecko czy jak? tekst "juś jano, chcię Doję" to jakbyś mojej z ust wyjęła :lol2: dla odmiany czasem chce Peppę :lol2:

wszystkie niedoróbki wyjdą podczas mieszaknia na pewno :) u nas na razie jeden zgrzyt, bo kupilismy te same kafle do wiatrołapu i holu i teraz kombinujemy, że na hol to one chyba za ciemne są...:sick:

A okien się jeszcze namyjesz :D

Mnie się przez całą deweloperkę zamiast namiętnego kochanka na białym koniu czy w innym mercedesie,śnił główny wykonawca-co za żenada :sick:

Po ostatnich przejściach odcięłam się całkowicie od tego co ma być,czyli powiedziałam sobie-łazienki i panele na podłogę plus odbiór domu.Nie robię kuchni,zabudów szaf,nie kupuję mebli,nie interesuje mnie to.Wprowadzam się na gołe ściany z tym co mam.Wiecie jak mi ulżyło,że nie muszę o tym wszystkim myśleć?

Pewnie potem będę przeklinać że się nie spięłam,nie odparłam trudności i mieszkam jak przysłowiowy cygan,ale na dzień dzisiejszy odzyskuję porządek w głowie...:rolleyes:

ps. Rolet oczywiście nie mam zamiaru zasuwać w dzień:) Ale na noc i wczesnym rankiem nie pogardzę, kiedy w sobotę o 6 rano słyszę: mamo juś lanek, stawaj ja chcię Dolę...;)

dzięki roletom zewnętrznym mogę spokojnie pospać do 8.30 :) jak mocno świeci słonko też przysłaniam i wcale nie ma efektu bunkru w dzień.. nie opuszczam ich do końca :)

Witaj, Aniu :)

To bardzo dobra cena za cieply montaz okien (o ile sie orientuje), gratulacje :)

U nas wychodzi 11 okien, ale chyba ze dwa doloze, zeby zabudowac maly taras (powstanie cos miedzy oranzeria a balkonem)...

A jesli chodzi o plan dzialan... Wszystko sie uda - w swoim czasie. Mysle, ze czas podladowac akumulatory :)

Dziewczyny! Zdrowia, humoru i dobrych snow dla Was :)

He he dokładnie :D lepiej z takmi rzeczami sięzmierzyć we śnie niż na jawie :D

Marynata może to i lepiej ? na spokojnie sobie urządzisz a nie w biegu, na szybko

ja też mam wrażenie im więcej rzeczy do wybranias tym bardziej się już gubię....my co prawda wprowadzimy się mając gotową kuchnię, ale będzie to jedyne gotowe pomieszczenie ( poza łazienką jeszcze) meble powoli na bieżąco będą się pojawiać