nita83 29.05.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 lepiej na spokojnie, bo w amoku człowiek jest juz przemęczony i nie ważne co byle już było po wszystkim A we własnym domu to nawet spanie na materacu nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 We własnym domu to nawet spanie bez materaca nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.05.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 mówisz z własnego doświadczenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 nooo pierwsza noc - wyciągnęliśmy jakiś dmuchany, od lat nieużywany materac. W nocy powietrze zeszło,obudziliśmy się na gołym betonie, a i tak wyspani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.05.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 2 miesiące spaliśmy na dmuchanym materacu. Mimo schodzącego powietrza i dźwięków jakie wydawał przy każdym ruchu i tak było fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 29.05.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Przyłączam się do materacowego towarzystwa - też nas to czeka, bo palety na łóżko są, ale z materacem gorzej. A dmuchany już mam i nie zawaham się go użyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 29.05.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 pocieszające jest co piszecie dziewczyny na czym by sięnie spało w swoim własnym, wyczekanym domku będzie to najlepsze łóże świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.05.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 O, ja materac tez mam z czasow wyjzadow namiotowych... jak tylko bedziemy mieli wylewki to zaprosze meza randke;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.05.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 też spałam w sumie na materacu, ale to w mieszkaniu wiec nie wiem czy sie liczy Jak sie wprowadzaliśmy to była łazienka bez drzwi, stół, materac i tv na taborecie. To były czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 29.05.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Mebelki za grosik http://deccoria.pl/galeria/foto,id,92246,1138188,1,palety-pomysly-.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.05.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 chcę te bujawki, z tym widokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 29.05.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Byle sie za bardzo nie przyzwyczaic do prowizorki... Raz M malowal drzwi i nie domalowal wokol klamek, bo sie... "pozniej' zrobi takie szczegoly... Mialam domalowac, ale "zaraz" sie trzeba bylo przeprowadzic No, ale czepiam sie... wkoncu wszedzie dobrze, ale w DOMU najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 29.05.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Jak tak dzisiaj popatrzyłam sobie na zwały łazienkowego gruzu przed domem,na kolejne rozwalone kostki i na hydraulika medytującego w bezruchu nad kupą piachu ,to zaczęłam się zastanawiać czy te panele to w ogóle są mi naprawdę niezbędne?w końcu lato idzie,a lista robót koniecznych do zrobienia na już ładnie się skróci..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.05.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Cześć Dziewczyny, przepraszam że tak z doskoku ale tak wyszło. Nawet na budowie nie byłam, zdjęć zero, nic nie wiem. Na materacu spędziliśmy naszą nic poślubną, rano powietrza nie było..... nie to nie nasza zasługa, tylko kot sobie pazurki poostrzył na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.05.2013 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 moglas tego ostatniego zdania nie dodawac nasza wyobraznia mialaby nad czym pracowac;-) i malego hugasa przesylam:-* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 30.05.2013 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Udało mi się w końcu zobaczyć i uwiecznić. Niestety widać również wszechobecny syf, z którym walczył dzisiaj M. Jutro moja kolej, bo w sobotę wchodzą elektrycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 30.05.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Gratuluję bardzo udanej elewacji nietuzinkowego domu Prosta, wręcz minimalistyczna i wyróżniająca się estetyką bryła budzi we mnie bardzo pozytywne emocje. Miła odmiana na tle dominującego chaosu estetycznego. Możesz zdradzić, w jakim stylu zamierzasz wykończyć i urządzić dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 30.05.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Udało mi się w końcu zobaczyć i uwiecznić. . Aniu, najszczersze gratulacje. Ja już tu nikogo z żadnej ekipy nie wpuściłabym, aby tego nie oprosiaczył! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 30.05.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Bardzo dziękuję, choć to raczej wynik ograniczonych finansów. Taka bryła jest po prostu znacznie tańsza w budowie niż skomplikowane dachy (bleee) czy wielkie przeszklenia (które chciałabym mieć). Ale nie ukrywam , że lubię taką prostotę. Co do środka, na razie trudno będzie nazwać to stylem, przeniesiemy po prostu stare meble i będziemy sukcesywnie wymieniać. Na pewno nie będzie miliona kurzołapek i popierdułek , nie będzie nic w stylu orientalnym ani afrykańskim (nie trawię), raczej nie będzie nic w stylu prowansalskim (choć mi się bardzo podoba, ale u kogoś, ja bym się czuła w tym nieswojo), nie będzie ostrych kolorów, raczej szarości, oliwka, zimne beże. Oświetlenie mam juz kupione, raczej spokojne, stonowane, eleganckie. A tak naprawdę okna będą determinowały kolorystykę i styl. A to w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 30.05.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Bardzo ładna ta Twoja kosteczka zero skosów, pełne piętro.. pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts