Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kostka Ani i Marcina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak tak dzisiaj popatrzyłam sobie na zwały łazienkowego gruzu przed domem,na kolejne rozwalone kostki i na hydraulika medytującego w bezruchu nad kupą piachu ,to zaczęłam się zastanawiać czy te panele to w ogóle są mi naprawdę niezbędne?w końcu lato idzie,a lista robót koniecznych do zrobienia na już ładnie się skróci.....:stirthepot:

Cześć Dziewczyny, przepraszam że tak z doskoku ale tak wyszło.

Nawet na budowie nie byłam, zdjęć zero, nic nie wiem. :(

Na materacu spędziliśmy naszą nic poślubną, rano powietrza nie było..... nie to nie nasza zasługa, tylko kot sobie pazurki poostrzył na nim :lol2:

Gratuluję bardzo udanej elewacji nietuzinkowego domu :)

Prosta, wręcz minimalistyczna i wyróżniająca się estetyką bryła budzi we mnie bardzo pozytywne emocje.

Miła odmiana na tle dominującego chaosu estetycznego.

Możesz zdradzić, w jakim stylu zamierzasz wykończyć i urządzić dom?

Bardzo dziękuję, choć to raczej wynik ograniczonych finansów. Taka bryła jest po prostu znacznie tańsza w budowie niż skomplikowane dachy (bleee) czy wielkie przeszklenia (które chciałabym mieć). Ale nie ukrywam , że lubię taką prostotę.

Co do środka, na razie trudno będzie nazwać to stylem, przeniesiemy po prostu stare meble i będziemy sukcesywnie wymieniać. Na pewno nie będzie miliona kurzołapek i popierdułek :) , nie będzie nic w stylu orientalnym ani afrykańskim (nie trawię), raczej nie będzie nic w stylu prowansalskim (choć mi się bardzo podoba, ale u kogoś, ja bym się czuła w tym nieswojo), nie będzie ostrych kolorów, raczej szarości, oliwka, zimne beże. Oświetlenie mam juz kupione, raczej spokojne, stonowane, eleganckie.

A tak naprawdę okna będą determinowały kolorystykę i styl. A to w przyszłym tygodniu.