Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kostka Ani i Marcina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beznadzieja ten W8, jak widzę te kafelki to mi się słabo robi. A wiecie jak teraz wyłączam komputer? Ctrl alt del albo z guziczka, bo po staremu się nie da.

Dobrze, że chociaż w następnej wersji ma zostać ponownie udostępniony przycisk "Start".

Okna, są gotowe, tyle że w fabryce. Leżą od wczoraj i czekają na odbiór. A montaż w poniedziałek... za tydzień.

Na pewno wszystko będzie dobrze :)

Właśnie czytałem, że w tym roku 10-tego czerwca, Australijczycy obchodzą urodziny Queen.

A ja słyszałam że faceci rozróżniaja tylko 3 więc i tak jestes do przodu :)

Ale nie da się ukryć, że 7-8 kolorów to dla mnie nieprzekraczalna granica.

Ewolucji nie da się oszukać :)

A ja słyszałam że faceci rozróżniaja tylko 3 więc i tak jestes do przodu:)

Ci bardziej wrażliwi ;) cztery

Ale nie da się ukryć, że 7-8 kolorów to dla mnie nieprzekraczalna granica.

Ewolucji nie da się oszukać :)

Mistrzu :)

Witaj Aniu :)

Pokrzywy, powiadaja, sa dobre na reumatyzm, wiec (jak dobrze poszukac) kazda rzecz mozna ocenic troche lepiej niz sie wydaje ;) Trzymam kciuki za roze (ale bardziej za okna!)

Z opowiesci o dzieciach dorzucam komentarze dzieci mojego brata na wiesc, ze tata planuje rozbudowac dom dziadka o pietro i oni tam zamieszkaja.

Pokoje dzieci beda nad garazem.

Syn (z euforia): To bedziemy daleko od Was! (znaczy rodzicow)

Corka (zalotnie): A moge miec drabinke z okna do ogrodu..? :eek:

Powodzenia, Aniu :)

opanujcie się bo juz czuję jak mnie smiechaczka ogarnia znowu na te kolory :D

Aniu trzymam kciukasy z całych sił!

Gratuluję hartu ducha w tych chaszczach. Ja tam na widok robaków wszelakich oddalam się świńskim truchtem i nie wracam dopóki M nie przeprowadzi czystek

Gratuluję hartu ducha w tych chaszczach. Ja tam na widok robaków wszelakich oddalam się świńskim truchtem i nie wracam dopóki M nie przeprowadzi czystek

Tak się zastanawiam, czy w tym ogrodzie również są robaki ;)

http://fc05.deviantart.net/fs24/i/2008/023/b/8/Zen_Garden__Portland__Oregon_2_by_bentleyw.jpg

robaki są wszędzie, powtarzam wszędzie tylko się czają cholery jedne :)

swoją droga przepiękny ogród :) a moja pierwsza myśl to mój młodszy jak leci przez środek i ślady zostawia :bash:

W takiej sytuacji, dla uspokojenia nerwów, mogłabyś skomponować precyzyjnie zaprojektowaną ikebankę w ramach ceremonii picia herbaty :D

I świat znowu byłby piękny ;)

http://2.bp.blogspot.com/-dtCqqWpXMdw/TuMzIHgivpI/AAAAAAAAAq8/mfow03JUuBo/s1600/ikebana.jpg

W takiej sytuacji, dla uspokojenia nerwów, mogłabyś skomponować precyzyjnie zaprojektowaną ikebankę w ramach ceremonii picia herbaty :D

I świat znowu byłby piękny ;)

http://2.bp.blogspot.com/-dtCqqWpXMdw/TuMzIHgivpI/AAAAAAAAAq8/mfow03JUuBo/s1600/ikebana.jpg

zaakceptowane :) Kocham herbatę.

Cóż za perwersja :rotfl: jak sobie pomyślę co mam ochotę zrobić jak jestem wściekła i zestawię to z ikebanką :lol2:

Dobranoc Wszystkim, jutro o 8 mam notariusza, trzeba być w miarę przytomnym :bash:

ps. położyłam dzieciaki wcześniej spać i w myśl pięknej tradycji o 23 myłam balkon :lol2: , swoja drogą czy zauważyliście jaki się ruch na forum robi gdy :

a) przychodzimy do pracy

b) dzieciaki pójdą spać ? :)