Lukarna 04.06.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No to już&&&&&&&&&&&&Jak tu wszystkie zaczniemy czarowac to okna będa na bank;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 04.06.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Powiedz montażyście, że tu całe gremium w znakomitym składzie czeka w napięciu na te okna - i jak nie przyspieszy, to mu elyta fm na głowie kołki będzie ciosać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 04.06.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Beznadzieja ten W8, jak widzę te kafelki to mi się słabo robi. A wiecie jak teraz wyłączam komputer? Ctrl alt del albo z guziczka, bo po staremu się nie da. Dobrze, że chociaż w następnej wersji ma zostać ponownie udostępniony przycisk "Start". Okna, są gotowe, tyle że w fabryce. Leżą od wczoraj i czekają na odbiór. A montaż w poniedziałek... za tydzień. Na pewno wszystko będzie dobrze Właśnie czytałem, że w tym roku 10-tego czerwca, Australijczycy obchodzą urodziny Queen. A ja słyszałam że faceci rozróżniaja tylko 3 więc i tak jestes do przodu Ale nie da się ukryć, że 7-8 kolorów to dla mnie nieprzekraczalna granica. Ewolucji nie da się oszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.06.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 A ja słyszałam że faceci rozróżniaja tylko 3 więc i tak jestes do przodu:) Ci bardziej wrażliwi cztery Ale nie da się ukryć, że 7-8 kolorów to dla mnie nieprzekraczalna granica. Ewolucji nie da się oszukać Mistrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 04.06.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ci bardziej wrażliwi cztery Mistrzu Malka Aby uniknąć dwuznaczności, uroczyście oświadczam, że jestem heteroseksualnym białym mężczyzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 04.06.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 -może być-chujowy-pedalskiMalka,a jaki czwarty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 04.06.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Witaj Aniu Pokrzywy, powiadaja, sa dobre na reumatyzm, wiec (jak dobrze poszukac) kazda rzecz mozna ocenic troche lepiej niz sie wydaje Trzymam kciuki za roze (ale bardziej za okna!) Z opowiesci o dzieciach dorzucam komentarze dzieci mojego brata na wiesc, ze tata planuje rozbudowac dom dziadka o pietro i oni tam zamieszkaja. Pokoje dzieci beda nad garazem. Syn (z euforia): To bedziemy daleko od Was! (znaczy rodzicow) Corka (zalotnie): A moge miec drabinke z okna do ogrodu..? Powodzenia, Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 -może być -chujowy -pedalski Malka,a jaki czwarty?? No Marynata własnie nie mogłam sobie przypomnieć żadnego oprócz pedalskiego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.06.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 opanujcie się bo juz czuję jak mnie smiechaczka ogarnia znowu na te kolory Aniu trzymam kciukasy z całych sił! Gratuluję hartu ducha w tych chaszczach. Ja tam na widok robaków wszelakich oddalam się świńskim truchtem i nie wracam dopóki M nie przeprowadzi czystek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Nie wiesz jaka panikę w pokoju moich dzieci przed snem może spowodowac zwykła mucha lub komar:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 04.06.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Gratuluję hartu ducha w tych chaszczach. Ja tam na widok robaków wszelakich oddalam się świńskim truchtem i nie wracam dopóki M nie przeprowadzi czystek Tak się zastanawiam, czy w tym ogrodzie również są robaki http://fc05.deviantart.net/fs24/i/2008/023/b/8/Zen_Garden__Portland__Oregon_2_by_bentleyw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.06.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 robaki są wszędzie, powtarzam wszędzie tylko się czają cholery jedne swoją droga przepiękny ogród a moja pierwsza myśl to mój młodszy jak leci przez środek i ślady zostawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Jak byłam mała to spalam czasem u dziadków na sianie:) tam dopiero po nas łaziły rózne:D teraz bym nigdy na to nie poszła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.06.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 jak to za dzieciaka człowiekowi nic nie przeszkadzało nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.06.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Pewnie koty i przedszkolaki mają wstęp wzbroniony Luka a nie bałas się że szczypawka wlezie Ci do ucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 04.06.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 robaki są wszędzie, powtarzam wszędzie tylko się czają cholery jedne swoją droga przepiękny ogród a moja pierwsza myśl to mój młodszy jak leci przez środek i ślady zostawia W takiej sytuacji, dla uspokojenia nerwów, mogłabyś skomponować precyzyjnie zaprojektowaną ikebankę w ramach ceremonii picia herbaty I świat znowu byłby piękny http://2.bp.blogspot.com/-dtCqqWpXMdw/TuMzIHgivpI/AAAAAAAAAq8/mfow03JUuBo/s1600/ikebana.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Pewnie koty i przedszkolaki mają wstęp wzbroniony Luka a nie bałas się że szczypawka wlezie Ci do ucha? bałam się wlasnie szczypawek ale jakoś dawałam radę mało tego, opalałam sie miedzy ulami prawie a nigdy uzadlona nie zostałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.06.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 W takiej sytuacji, dla uspokojenia nerwów, mogłabyś skomponować precyzyjnie zaprojektowaną ikebankę w ramach ceremonii picia herbaty I świat znowu byłby piękny http://2.bp.blogspot.com/-dtCqqWpXMdw/TuMzIHgivpI/AAAAAAAAAq8/mfow03JUuBo/s1600/ikebana.jpg zaakceptowane Kocham herbatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.06.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Cóż za perwersja jak sobie pomyślę co mam ochotę zrobić jak jestem wściekła i zestawię to z ikebanką Dobranoc Wszystkim, jutro o 8 mam notariusza, trzeba być w miarę przytomnym ps. położyłam dzieciaki wcześniej spać i w myśl pięknej tradycji o 23 myłam balkon , swoja drogą czy zauważyliście jaki się ruch na forum robi gdy : a) przychodzimy do pracy b) dzieciaki pójdą spać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 ciiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts