Gosiek33 05.06.2013 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 KIlka miesięcy temu był u mnie w bloku pożar, strażacy biegali i szukali gdzie dokładnie. Akurat stałam na balkonie i paliłam papierosa (wiem fujjj) i słyszę jak strażak krzyczy -To u pani się pali!!!!!!!! -Nieeee -to czemu ma pani takie zadymione okna na swoje usprawiedliwienie powiem, że w tym mieszkaniu okna mają tyle lat co blok , a stanął on w latach pięćdziesiątych, okna skręcane, i nieszczelne rynny - woda dostaje się między szkło i paruje w środku, choćbym myła je co tydzień i tak by sie działo to co się dzieje - czyli efekt zadymienia spadłam z krzesła :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.06.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Boże Malka jak mi humor z rana poprawiłaś, znaczy moje mycie raz na jaaaakiś czas nie jest ZŁEEEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Coś Ty:D Jakim złem?? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.06.2013 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Zależy dla jakiego pokolenia Dla mojej mamy dwukrotne mycie okien w roku plus generalne porządki (przed świętami) to podstawa. Ja generalne porządki to robię przy przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Ja na razie w zyciu dorosłym przeprowadzałam sie raz:DWięc trochę mało jak na porządki:D:D:D A teraz zamiast odgruzowac szafy to siedzę tu z Wami:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.06.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 witam się i spadam. bo muszę się za obiad wziąć. ale napiszę tylko, że okna u mnie też jakby lekko przydymione (i wcale nie zaparowane). tak jakoś, jak u Marynaty, też nie było u mnie w tym roku pogody, żeby je umyć. niestety za niedługo chyba muszę to zrobic, bo niewiele będzie przez nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.06.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Luka Ty masz odpoczywać i się relaksować a nie porządki robić! Wypisać receptę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Nita, powiem Ci tak: w mojej sytuacji dużo lepsze byłoby robienie porzadków niż siedzenie przy kompie;) Ale uratowałam gulasz od spalenia, wstawilam pranie i składam to wyschnięte - to trochę się ruszam, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 05.06.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Aniu, czy wciąż szukasz białych płytek do łazienki? Widziałaś te: http://www.outlet-villeroy-boch.pl/index.php?page=prod&kat=1&ser=86&roz=6&prod=all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.06.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Dzustaa dziękuje za pamięć ale temat płytek odsunięty na "po wylewkach". Łazienkowe mam, brakuje mi podłogowych wszędzie, ale i tak teraz nie miałabym gdzie trzymać więc nawet nie oglądam. Będą wylewki, kupię co mi pod rękę podejdzie. Płytki albo panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Cronin a powiedz bo się juz zamotałam, co jeszcze musisz przed wylewkami załatwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.06.2013 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 a kiedy wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 06.06.2013 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Luka - wszystko jeszcze muszę (no oprócz wod-kanu)Nita - nie mam zielonego pojęcia, bo nic nie mogę zaplanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 06.06.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Malka wymiata Mam za soba 7 przeprowadzek, wiec generalne porzadki z pakowaniem, myciem i segregacja opanowane. No..., przy ostatniej pomagala mi nieoceniona Pani Czesia, bo czlowiek tak obrasta w graty, ze ... Aniu Sa miejsca, gdzie mozna kupic plytki i zostawic je na przechowanie... (w kazdym razie, w Malopolsce) Gratuluje sprzedazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.06.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 hej cronin zostawiłam ostatnio specjalnie kartkę na wylewkach żeby zobaczyc jak tam z wilgocią. Wylewki były robione 24 maja, a wczoraj kartka była prawie normalna, tzn na pewno nie mokra. Hmm tak jeden stopień mniej od normalnych warunków U nas nie ma zabudowanych tych miejsc między dachem a ściankami, więc zawsze powietrze krąży, ale pogoda była dość pochmurna. Myślę, że wynik dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.06.2013 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Dzięki Nita, ale przestałam się chwilowo przejmować. Ćwiczę wylewkowy zeeeen. Za to zmartwiłam się kibelkiem, bo u Malki cała dyskusja o jakości kibelków i Koło prowadzi w niechlubnej statystyce. A ja oczywiście to zakupiłam i nawet stelaż już stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.06.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Bo to jest tak, że jakbysmy tego wszystkiego nie wiedziały, nie czytały to spałybyśmy duuuzo spokojniej. A tak to to się człowiek naczyta a potem czeka na samospełniająca sie przepowiednię... My w bloku mieliśmy zwykły stojący z koła i było wszystko ok.Zaraz sprawdze jaki mam tutajNo, tu jest cersanit ale też nie ma problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.06.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 olej to też mam z koła i tez juz jest zamontowany, przeciez się nie zastrzelę. Zresztą jak z wszystkim - jednym się sprawdza, innym nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 09.06.2013 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Cronin mój teść dorabiał ajko hydraulik wieeelee lat i nigdy nie narzekał ani na Koło, ani na Cersanit ( kibelki podwieszane) za to miał raz problem z jakimś no name, ciekła spłuszka Luka ma rację, ja wolę nie czytać takich rzeczy bo zawsze się coś znajdzie człowiek pod koniec budowy już całkiem pokornieje....i pomysleć że kiedyś wiele czasu spędziłam na poszukiwaniu czy lepiej kupić Solbet czy Porotherm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 09.06.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 My te mamy koło i jestem zadowolona.. co prawda na początku coś przycisk nie zatrzymywał wody (parę razy), coś się luzowało i tak jakby całkiem wypadał.. ale już jest spokój.. do górnej łazienki na 90% też będzie koło.. ma przystępną cenę.. mieliśmy też deski wolnoopadającą i w zasadzie gdyby nie mój syn to może by działała, ale on jej pomagał opadać i po tygodniu mechanizm przestał działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts