Lukarna 09.06.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 To szybko mu z nia poszło:DCześć Kamila:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 09.06.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Oh ja niegrzeczna nie przywitałam się.. Witam Luka on tylko chodził do tej łazienki i podnosił i jej pomagał.. wkurzałam się, bo zależało mi na takiej desce.. teraz z biegiem czasu jej nie lubię, bo jak siadam na niej to zazwyczaj jest chłodna i zapominam po co przyszłam za oknem burza.. dobrze, że grill murowany to można grillować, siedzieć w salonie i czekać na żarełko.. tylko czasem trzeba wyjść i przełożyć na drugą stronę. Edytowane 9 Czerwca 2013 przez Kamila i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 09.06.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Z obserwacji poczynionych podczas budowy mojego domu wynika, że nie zawsze hydraulik radzący sobie świetnie z wykonaniem prac instalacyjnych c.o. i c.w.u., jest tak samo sprawny w obszarze prac zwanych białym montażem. Również miałem początkowo problemy ze spłuczką do miski ustępowej (Keramag) oraz z odpływem wody z jednej z umywalek (Keramag).Nie miało to nic wspólnego z marką czy jakością sprzętu, tylko z niefachowym montażem. Polecony nam przez znajomych hydraulik zajmujący się przede wszystkim białym montażem, bez trudu poprawił błędy swojego poprzednika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Cześć Cronin:) Gdzie jesteś jak Cię nie ma? Bo wiesz że my tu nie lubimy jak tak ktoś znika;) Kontrola musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 10.06.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Cześć Luka jestem tam, gdzie bardzo nie chcę być, znaczy w czarnej d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Łejezu w czarnej to zupełnie nie lubię jak mi ktoś znika:hug: Polać Ci czegoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 10.06.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Cześć Luka jestem tam, gdzie bardzo nie chcę być, znaczy w czarnej d.... Cronin ja jestem dokładnie w tym samym miejscu;). I też mam kibelek z koła, powiedz jeszcze że masz Lazura;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.06.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ooooo, a ja się zastanawiam co w tej d ,w której jestem, taki tłok. ale choć towarzystwo mam zacne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Malka to może choć Tobie polać co?? jednego szybkiego bo mnie książka do łózka woła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.06.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 dawaj Czytałaś "kolekcjonera oczu " ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Łokej, raz martini dla Ciebie i raz dla mnie;) Nie czytałam. Chyba bo ja tytułów nie pamietam:no:Zaraz wygooglam. edit: nie czytałam bo pamiętałabym na bank. Muszę sprawdzić czy w naszej bibliotece jest. Czytałaś jeszcze coś jego? Je jeszcze czytam tego Henkela-Menkela co to w Kraku miałam - coś skończyć nie mogę przez te emocje budowlane;) Edytowane 10 Czerwca 2013 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.06.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 to pierwsza moja książka pana F i dziwna jest, nie nie zła, taka inna. Ostatnio pochłonęłam wszystko co dostałam Lehanea - boski jest, no sikałam po nogach Gość dość rzadko robił pranie ( w sensie główny bohater), tak rzadko,że jego dzinsy mogły jechać same metrem i poczekać na niego w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 10.06.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 to nie pozostaje nam nic innego jak - LUka polewaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Kurde no dobra pójdę jutro - tak mi nie po drodze do boblioteki że ciężko mi sie wybrać - jak miałam pod nosem to było co innego - teraz non stop kary płacę Wezmę i jednego i drugiego jak polecasz;) Bo już mi się wypożyczone wyczytały ksiązki i teraz jadę ze swoich zapasów co sobie je gdzies za jakies małe pieniadze kupuję czasem w Biedronie, czasem w jakichś tanich książkach - niektóre nawet fajne udało mi sie kupic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 to nie pozostaje nam nic innego jak - LUka polewaj! No dobra ale co? malce to wiem że martini bez bąbelków albo w ogóle bez bąbelków;) A Tobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.06.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Rany, nawet taki porządny wątek potrafimy zalkoholizować Sorry Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 O kurcze faktycznie... Idziemy spać. Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko że każdy toast był wzniesiony za gospodynię.Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 10.06.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 prawda dla mnie czysta może być, albo jakie białe winiątko naprawde jutro nie wstane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.06.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 prawda dla mnie czysta może być, albo jakie białe winiątko naprawde jutro nie wstane kocham cię !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 11.06.2013 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Cześć Luka jestem tam, gdzie bardzo nie chcę być, znaczy w czarnej d.... Jednak się wyjaśniło? U mnie to samo, /napisałam na dachach/, koszty będą ogromne, jeszcze raz robota opłacona i materiały! Przytulam:hug: Edytowane 11 Czerwca 2013 przez GraMar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts