Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kostka Ani i Marcina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oh ja niegrzeczna nie przywitałam się.. Witam :)

Luka on tylko chodził do tej łazienki i podnosił i jej pomagał.. wkurzałam się, bo zależało mi na takiej desce.. teraz z biegiem czasu jej nie lubię, bo jak siadam na niej to zazwyczaj jest chłodna i zapominam po co przyszłam :lol2:

za oknem burza.. dobrze, że grill murowany to można grillować, siedzieć w salonie i czekać na żarełko.. tylko czasem trzeba wyjść i przełożyć na drugą stronę.

Edytowane przez Kamila i Marcin

Z obserwacji poczynionych podczas budowy mojego domu wynika, że nie zawsze hydraulik radzący sobie świetnie z wykonaniem prac instalacyjnych c.o. i c.w.u., jest tak samo sprawny w obszarze prac zwanych białym montażem.

Również miałem początkowo problemy ze spłuczką do miski ustępowej (Keramag) oraz z odpływem wody z jednej z umywalek (Keramag).

Nie miało to nic wspólnego z marką czy jakością sprzętu, tylko z niefachowym montażem.

Polecony nam przez znajomych hydraulik zajmujący się przede wszystkim białym montażem, bez trudu poprawił błędy swojego poprzednika.

Łokej, raz martini dla Ciebie i raz dla mnie;)

Nie czytałam. Chyba bo ja tytułów nie pamietam:no:

Zaraz wygooglam.

edit: nie czytałam bo pamiętałabym na bank. Muszę sprawdzić czy w naszej bibliotece jest. Czytałaś jeszcze coś jego? Je jeszcze czytam tego Henkela-Menkela co to w Kraku miałam - coś skończyć nie mogę przez te emocje budowlane;)

Edytowane przez Lukarna

to pierwsza moja książka pana F i dziwna jest, nie nie zła, taka inna.

Ostatnio pochłonęłam wszystko co dostałam Lehanea - boski jest, no sikałam po nogach :lol2:

Gość dość rzadko robił pranie ( w sensie główny bohater), tak rzadko,że jego dzinsy mogły jechać same metrem i poczekać na niego w domu :lol2:

Kurde no dobra pójdę jutro - tak mi nie po drodze do boblioteki że ciężko mi sie wybrać - jak miałam pod nosem to było co innego - teraz non stop kary płacę:sick:

Wezmę i jednego i drugiego jak polecasz;)

Bo już mi się wypożyczone wyczytały ksiązki i teraz jadę ze swoich zapasów co sobie je gdzies za jakies małe pieniadze kupuję;) czasem w Biedronie, czasem w jakichś tanich książkach - niektóre nawet fajne udało mi sie kupic;)