max-maniacy 13.06.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Kasia, ja nie wiedziałam, ze Ty jesteś taka amatorka mocniejszych trunków;) Chociaż jak sie z nami zadajesz to musisz być oj tam zaraz mocniejszych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 13.06.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 No to gratulacje! I powodzenia, bo własnie skończyłaś tą najłatwiejszą część budowy, teraz przed Tobą to, co najlepsze J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.06.2013 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Uchch, mam szczerą nadzieję że gorzej niż z oknami to już nie będzie.Ale wiem, dla mnie najgorsze są instalacje (a zwłaszcza przyłącza, nienawidzę tego bezsensownego przerzucania papierów), wykończeniówka mnie nie stresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.06.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 GRATULACJE - to naprawdę przełomowy moment wejść do zamkniętego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.06.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 a potem móc otworzyć okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.06.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 od razu sobie zwizualizowałam, co będzie jak zgubię klucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 13.06.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 to czekamy na pozytywną relację i oblewamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.06.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Ania, fajnie wejsc dod omu gdy nie piździ z kazdej strony. Jaka cisza...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 13.06.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 wykończeniówka mnie nie stresuje. Ania, pogadamy na ten temat za rok od dziś, dobra? :lol2: J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.06.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 dobra , wydrukuję to sobie i powieszę na ścianie...... w którą będę walić głową za 2-3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 13.06.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 to wydrukuj też dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 13.06.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 dobra dobra. cieszycie się na pewno na tą wykończeniówkę.weźcie pod uwagę, że to facet pisze.przecież taki szał zakupowy to dla kobiety sama radość. nigdy potem może się to nie powtórzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.06.2013 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 e nie serio, ja naprawdę nie lubię łazić po sklepach, najchętniej bym z netu pozamawiała, ale za bardzo się różnią zdjęcia od rzeczywistości. Prawie całe oświetlenie tak zamówiłam w jeden dzień, ale z płytkami i panelami tak se ne da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 13.06.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 (edytowane) no nie mów, że nie bierze Cię wybieranie płytek czołem, dopiero dotarłam OKNA WIDZIAŁA????? Edytowane 13 Czerwca 2013 przez nita83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 13.06.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 O rany, dopiero teraz doczytałam, Aniu, ale super! Jak przeczytałam, że masz ostatecznie SSZ, do dotarło do mnie, że ja wciąż nie mam drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 14.06.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 od razu sobie zwizualizowałam, co będzie jak zgubię klucze I dla tego ja klucze do budowy w ilości 5 sztuk (2 drzwi wejściowe, 2 garaż i 1 brama) dorobiłam w kilku egzemplarzach i noszę komplet zawsze ze sobą. Przynajmniej torebka mi nie odfrunie przy dużym wietrze, bo drugi pęk kluczy od obecnego domu, jest równie ciężki Można też znaleźc swoje własne tajemne miejsce do ukrycia kluczy e nie serio, ja naprawdę nie lubię łazić po sklepach, najchętniej bym z netu pozamawiała, ale za bardzo się różnią zdjęcia od rzeczywistości. Prawie całe oświetlenie tak zamówiłam w jeden dzień, ale z płytkami i panelami tak se ne da I właśnie z ww wymienionych powodów nie lubię wykończeniówki! Bo trzeba było najpierw to wszystko obejrzeć, a jeszcze muszę dotknąć. Wybieranie płytek to była dla mnie męczarnia. Ale mam to już za sobą, teraz muszę tylko wynegocjować za nie dobrą cenę. Czekam na foto okien i: SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 14.06.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Aniu GRATULUJĘ:)to wielka chwila:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.06.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 adk no co Ty, a był kiedykolwiek w historii taki przypadek, że damska torebka odfrunęła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.06.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 no moja nie ma szans, noszę 4 komplety kluczy, telefon, portfel, gruuuby notatnik, dalmierz, poziomicę.... a no i oczywiście coś czekoladowego na ciężkie czasy a'propos kluczy właśnie się zorientowaliśmy, że jedyne klucze na budowę ma obecnie ekipa od okien, mój mąż był łaskaw swoje zgubić. Jutro rano przywozi elektryków i oby okniarze byli, bo jak nie będziemy pierwszy raz włamywać się do własnego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 14.06.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Hurrrra! Właśnie przeczytałam, że masz już okna - czekam na zdjęcia z utęsknieniem, a póki co, gratuluję bardzo bardzo - bo takie wyczekane i piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts