Kwitko 14.06.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Gratuluje SSZ! Czekam na zdjęcia i życzę powodzenia przy instalacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.06.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 tylko aparatu i baterii nie zapomnijcie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.06.2013 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Okna jak okna, tyle że kolor nietypowy. Zdjęcia raczej w poniedziałek, jak będą osadzone parapety i tynk położony, teraz to jeszcze nie to. Ale już widzę, że z kolorem tynku łączą się świetnie. Teraz muszę tylko dobrać wnętrze a przede wszystkim jaki kolor drewna do tego najlepiej będzie pasował. Instalacje wczoraj odebrałam kolejny papierek z urzędu potrzebny do przyłącza wodociągowego, musieli wydać zgodę na umieszczenie w pasie drogi mojej wcinki do wodociągu. Okazuje się, że za tą przyjemność muszę płacić co roku 25 zł Chore to jest zwłaszcza że droga to się tu kończy i asfalt to nawet do mojej bramy nie dochodzi. Ciekawa jestem czy za przyłącze kanalizacyjne i elektryczne (też są przecież ziemne) nie będę musiała odprowadzać haraczu do miasta ps. mieliśmy podrzucić dzieciaki i coś porobić. No i co? Werka wstała rano z glutem zielonym Edytowane 15 Czerwca 2013 przez cronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 15.06.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Dziwne to strasznie, ta opłata. Wszystko związane z wykonaniem przyłącza powinno być płatne jednorazowo, wykonane i cześć. Poziom absurdu w tym kraju nadal potrafi mnie zadziwić. Cieszę się, że okna pasują - mnie się strasznie ten kolor podobał, jedyny, dla którego miałam moment zawahania w decyzji o antracycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.06.2013 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 U nas koszą na wszystkim, szkoda tylko że nie przekłada się to na JAKOŚĆ infrastruktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 15.06.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Tak się właśnie domyślam, że to tylko kreatywność w wymyślaniu nowych opłat:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.06.2013 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Jednak nie mogłam się oprzeć Jak widać tylko okno kuchenne jest zrobione na gotowo z parapetem i tynkiem, szkoda tylko że mi się załapał dom sąsiada w szybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.06.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Fantastyczny ten kolorek. Gratuluję kolejny raz dobrego gustu. A jak Twoje wrażenia? p.s. Naucz potem dorkę jak się taśme ściąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.06.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Doskonale wyszło i teraz to jest dom pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 15.06.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Pięknie wygląda całe zestawienie - okna, elewacja, rynny. Jasny, świeży dom, naprawdę przyciąga oko. Gratuluję serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.06.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Aniu, wow, to już chata pełną gębą p.s. Naucz potem dorkę jak się taśme ściąga nitka!!! Ale niektóre okna mamy podobne, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.06.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 MIodzio A jak się to oko otwiera ?? jest podoszone? , http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=195759&d=1371306728 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 16.06.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 malka - moim zdaniem wcale się nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.06.2013 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Cześć Dziewczyny, ja tylko z doskoku. Malka na dole mam 2 fixy : duże w salonie i to kuchenne. Stwierdziłam, że mając w kuchni jeszcze balkonowe łatwo wywietrzę otwierając drzwi na taras, oczywiście gdyby okap i WM nie dały rady. Nitka jak tylko zobaczyłam niebieską taśmę pomyślałam: o mam okna jak Dorka Okna będą skończone i obrobione we wtorek dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 16.06.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 gratuluję i cieszę się z Tobą. nie wiem dlaczego, wyobrażałam sobie, że będą ciemniejsze. ale idealnie pasują do elewacji. miałam pytać właśnie, czy to są fixy, ale już odpowiedziałaś. my też się zastanawiamy, czy nie będziemy takich wstawiać na parterze. po jakimś czasie użytkowania, będziesz mogła podzielić się doświadczeniem i doradzić, czy to dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.06.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Ania, okna super, idelanie sie z elewacja komponuja. Powiem Ci, że jest super. Nappawdę Zdecydowanie lepiej niż to co sobie do głowy wbiłam,, czyli, że bedą ciemniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 17.06.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Cronin gratuluję okien! bardzo fajnie się komponują z elewacją kolor bardzo delikatny, na początku myslałam, że biały, ale bardzo dobrze to wszystko dobrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Cześć Dziewczyny, ja tylko z doskoku. Malka na dole mam 2 fixy : duże w salonie i to kuchenne. Stwierdziłam, że mając w kuchni jeszcze balkonowe łatwo wywietrzę otwierając drzwi na taras, oczywiście gdyby okap i WM nie dały rady. Nitka jak tylko zobaczyłam niebieską taśmę pomyślałam: o mam okna jak Dorka Okna będą skończone i obrobione we wtorek dopiero Widzisz, jakoś nie załapałam,że to nie jedyne okno w kuchni, dlatego z miejsca wykluczyłam fix malka - moim zdaniem wcale się nie otwiera Masz dobre zdanie Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 17.06.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Witaj Aniu Ale czad! Gratuluje SSZ! Nie wiem, czemu Jarek P tak Cie demotywuje, ale wykonczeniowka to przy dobrej ekipie - czysta, chociaz troche kosztowna radosc z urzadzania (no dobra, ogrodu i ogrodzenia nie wliczam!) Czy wykonczeniowka moze byc gorsza od generalnego remontu mieszkania???? Glowa do gory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.06.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Dzięki Ekipa wykończeniowa najlepsza z dostępnych: tania, niepijąca (przynajmniej w połowie) , z kilkoma szarymi komórkami tam gdzie trzeba (mam nadzieję ) w skrócie ja i M we własnej osobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts