MusiSieUdac 07.05.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Ehh szybka jestes, juz chyba nie musze pisac, ze budowe masz w malym palcu.Biedni Ci Twoi budowlancy beda, oj cos czuje, ze padnie blady strach przed Inwestorka i zmiekną kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.05.2012 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Wg mojego Miśka jestem zdesperowana w majówkę trawę kosiłam na placu budowy, nie mówiąc o tym że najpierw pieczołowicie wygrabiłam z niej każdy patyczek, a za miesiąc i tak wjedzie mi tam kopara i usunie cały humus i więcej. To jednak chyba desperacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.05.2012 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 z takiej sypialni mogłabym nie wychodzić, sam spokój i relakshttp://img.photobucket.com/albums/v499/jengrantmorris/Inspiration%20pics%202/Bedroomsalomonphoto002.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 08.05.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Wg mojego Miśka jestem zdesperowana w majówkę trawę kosiłam na placu budowy, nie mówiąc o tym że najpierw pieczołowicie wygrabiłam z niej każdy patyczek, a za miesiąc i tak wjedzie mi tam kopara i usunie cały humus i więcej. To jednak chyba desperacja wiesz moja kochana malzonka po obsypaniu fundamentow dookola wygrabila slicznie calosc, przygotowala, wyrownala, wysiala trawe, podlewala... a za 2 dni wjechala na to koparka aby powrzucac do srodka pierwsze 40ton piasku tak ze kos sobie ta trawe bez wyrzutow sumienia i obaw o wlasne psychiczne zdrowie, w kanonie kobiecych zachowac to zupelnie normalne mysle pozdrawiam i zycze szybkiego PnB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.05.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Dzięki, łaskawie uznam że nie było to obraźliwie seksistowskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 08.05.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Wg mojego Miśka jestem zdesperowana w majówkę trawę kosiłam na placu budowy, nie mówiąc o tym że najpierw pieczołowicie wygrabiłam z niej każdy patyczek, a za miesiąc i tak wjedzie mi tam kopara i usunie cały humus i więcej. To jednak chyba desperacja Ja w zeszłym roku miałam taką straaaszną chęć czyszczenia działki. Powstrzymywałam się ostatkiem sił . Jak tam PnB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.05.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Nie ma dzwoniłam dzisiaj do urzędu, zwrotki od sąsiadów nie powracały, pewnie je poczta pogubiła, znając moje szczęście do poczty, jeśli nie wrócą do 18.05 to urząd składa reklamację na poczcie a wiadomo ile to trwa. A ja mam ekipę umówioną na połowę czerwca, na szczęście mam też drugą która ew. może wejść w połowie lipca tyle że jest o 8 tys. droższa Czarno to widzę , w dodatku bank nam się już od miesiąca zastanawia czy pozwolić nam przenieść hipotekę z mieszkania, zlewka totalna. A jak tam okna wybrałaś? bo ja już zamówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 08.05.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 O to niefajnie z tymi zwrotkami. U nas starostwo ma jakiś dziwny układ z pocztą i kurierem. Ale ten kurier jest do bani (czekałam na niego kilka dni - mimo umówienia się na konkretny dzień, wiecznie nie dawał rady dojechać). Okna uffffff, wybrane , nawet dachowcy już klepnięci . W długi weekend zrobiliśmy część ogrodzenia tymczasowego. Może uda się mi zrobić aktualizację w dzienniku. Jestem na etapie szukania zduna, studniarzy, i martwienia się kiedy mi założą prąd bo nie wiem co dalej . Padam, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 09.05.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Nie ma dzwoniłam dzisiaj do urzędu, zwrotki od sąsiadów nie powracały, pewnie je poczta pogubiła, znając moje szczęście do poczty, jeśli nie wrócą do 18.05 to urząd składa reklamację na poczcie a wiadomo ile to trwa. A ja mam ekipę umówioną na połowę czerwca, na szczęście mam też drugą która ew. może wejść w połowie lipca tyle że jest o 8 tys. droższa Czarno to widzę , w dodatku bank nam się już od miesiąca zastanawia czy pozwolić nam przenieść hipotekę z mieszkania, zlewka totalna. A jak tam okna wybrałaś? bo ja już zamówiłam niestety na zwrtoki trzeba chwile poczekac, ale nie martw sie na zapas, do 18 jeszcze sporo czasu masz jaki bank? jestesmy tym bardzo zainteresowani bo planujemy na jesien taki sam manewr... i stad chcemy jak najwiecej na budowie pociagnac aby wartosc podniesc mozliwie najbardziej, masz moze jakies gg bo chetnie bym cie podpytal jak wyglada ta procedura w praniu... bo teoretyczne zalozenia znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.05.2012 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 odpowiedziałam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.05.2012 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Jakby kogoś interesowało to cena membrany epdm 70-80 zł/m2 plus obróbki blacharskie. Zobaczę jaka będzie różnica z ceną papy, jeśli niewielka (do 2tys.) to się zdecydujemy. Ale to pod koniec maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 09.05.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Aniu z liczeniem kosztów dachu płaskiego to nie tak prosto. Ten koszt EPDM podajesz samej membrany czy już koszt m2 dachu pokrytego w tej technologii. Bo u mnie z interesujących ofert nad którymi warto było się pochylić było 4. Każda niby to samo ale jednak nie to samo. A to ciut lepszy styropian, tam blacha lepsza, tu znowu 25 cm styropianu, tam 20 itd. Masz już dachowców? W razie czego mogę polecić tych z którymi rozmawiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 09.05.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Nie ma dzwoniłam dzisiaj do urzędu, zwrotki od sąsiadów nie powracały, pewnie je poczta pogubiła, znając moje szczęście do poczty, jeśli nie wrócą do 18.05 to urząd składa reklamację na poczcie a wiadomo ile to trwa. bierzesz duplikat tego zawiadomienia i urzedniczy papierek na ktorym podpisuje sie dany sąsiad i sama do niego jedziesz doreczasz on podpisuje i odwozisz zwrotkę do urzedu - ja tak robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.05.2012 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Alu to koszt materiału i robocizny, doliczyć do tego muszę obróbki blacharskie i deskowanie (raczej płytę osb), oczywiście dopóki nie mam wyceny na papierze to zachowuję margines niedowierzania . Ja mam ocieplenie stropu a nie dachu i to liczę oddzielnie. Czyli koszt dachu u mnie to wiązary, deskowanie, membrana/papa obróbki blacharskie i robocizna. Konrad jeżeli do piątku te zwrotki nie powracają to będziemy musieli tak zrobić, tyle że wiąże się to z urwaniem się z pracy bo urząd 20 km w przeciwnym kierunku. Wyślę M, jest dużo lepszy ode mnie w nawiązywaniu stosunków dobrosąsiedzkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 09.05.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 No właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 10.05.2012 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Mamy pozwolenie na budowę jeszcze nie w ręku bo pojedziemy odebrać w przyszłym tygodniu , ale dzwoniła miła pani z urzędu że są już zwrotki i przygotowuje papier. Uff kamień z serca, teraz będę się martwić TYLKO budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 10.05.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Serrrrrdeczne gratulacje. Niepotrzebnie się denerwowałaś . To do boju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.05.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Ale nowina, to juz teraz nie bedziesz kosic trawy G R A T U L A C J E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.05.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Dzięki , pamiętacie że na któreś mistrzowska w piłce śpiewano Do boju Poooolskooo itd, no to tak się właśnie czuję do boju i te sprawy, oby mi z tego nie wyszło koko koko euro spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.05.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Dla wszystkich Mam więcej niż jednego dziecka (zwłaszcza dla tych w wieku 1-3) http://matkasanepid.blox.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts