Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kostka Ani i Marcina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzięki dziewczyny, bo ja mam rozdwojenie jaźni jeśli idzie o wymarzony styl domu, powinnam mieć dwa, jeden taki bardziej nowoczesny i taki z zewnątrz będzie dom, i drugi sielsko wiejski z drewnianą elewacją, pastelowymi kolorami , coś takiego

http://img.photobucket.com/albums/v499/jengrantmorris/Inspiration%20pics%202/Kitchen8901st-optionnet.jpg

myślę że skończy się że parter będzie nowocześniejszy a góra sielsko-anielska :)

Malka jak miło Cię widzieć, zwalczyłaś meszkę?

Kochana, u mnie przez lata wszystko tak ewoluowało,ze sypialnia była juz rzeźbiona w wersji Ludwika, potem w czerwieniach niczym z tandetnego burdelu,w miedzy czasie jeszcze sielsko anielsko dziewicze pastele się tam zadomowiły, aż po koncept kostnicy -biel, stal kanciastości...na czym stanie???

nie wiem - czas pokaże :)

No ja mam nadzieję że u mnie nie skończy się na panterce , zwierzęcych skórach i różowych ścianach :)

http://img.photobucket.com/albums/v499/jengrantmorris/Inspiration%20pics/Bedroom281.jpg

Edytowane przez cronin
znalazłam zdjęcie :)

a czemuż taka duża, rynny mieliście za dużo i trzeba było zużyć :)

ale zawsze to pocieszające że Twoja druga połowa tańca na rurze nie oglądała i średnicy rur nie zna :)

tak nota bene pomysł z rurą strażacką jest świetny dla dzieciaków (tylko nieco starszych), zjazd z pokoju np do kuchni :)

a czemuż taka duża, rynny mieliście za dużo i trzeba było zużyć :)

ale zawsze to pocieszające że Twoja druga połowa tańca na rurze nie oglądała i średnicy rur nie zna :)

tak nota bene pomysł z rurą strażacką jest świetny dla dzieciaków (tylko nieco starszych), zjazd z pokoju np do kuchni :)

a widziałaś rurę strażacką o przekroju takiej do tańca ?

Ja mówię całkiem serio o tej strazackiej - miała (ma) łączyć komunikację na górze z salonem ...

Gdzieś na poczatku moich komentów, jest duży watek na ten temat.

MSU założę się że ze SCHODÓW nikt tam nie korzysta :)

e no ja myślę,że "do góry", to chyba korzystaja :lol:

swietny... do czasu az ktos wymysli aby z tego pokoju, do tej kuchni, tym ciagiem komunikacyjnym, naczynia do zmywania odsylac... tudziez np smieci w workach :)

skoro mnie to przyszlo do glowy to pewnie dzieciakowi przecietnemu tym bardziej :)