Lukarna 04.08.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Czyli co? Naoglądałaś się, naprzymierzałaś ale wraca wersja pierwotna tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.08.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Luka dokładnie tak wyciągnij wnioski i nie kombinuj Nita no właśnie na codzień to nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 04.08.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Ten gres jest świetny, jak za dychę Dobry zakup. A co do kombinowania - znasz powiedzenie "lepsze jest wrogiem dobrego"? Ja się próbuję tego trzymać - jak raz uznam, że coś mi się podoba, nadaje się i chcę to kupić, a zwłaszcza jeśli już kupiłam - to nie kombinuję i nie szukam lepszego, bo zwariować można. To samo zresztą po wykończeniu domu - rok, dwa później człowiek ogląda płytki, drzwi, ceramikę i wzdycha - gdyby to było, jak się urządzałem... Zawsze będzie coś fajniejszego, jak nie od razu, to chwilę później - grunt to nie oglądać się za siebie, wybrane=przyklepane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.08.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.08.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Ja tam staram się robić, przynajmniej z ciuchami np - jak coś kupie to już nie oglądam w ogóle:)Z budową na razie mi się też tak udawało;) Zobaczymy co będzie dalej... W przypadku płytek po prostu nie mam jeszcze wybranego czegoś co by mnie za serce złapało i tyle... tzn jedne mnie złapały ale zaraz kieszeń wydała takie rzężenie, że od razu wzrok od nich odwróciłam;) Muszę wykombinowac dzień wolnego i ruszyć na podbój marketów i sklepów w Poznaniu. Znaleźć, zamówić i zapomnieć.Oby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.08.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Dokładnie Dobra a co powiecie na ten gres techniczny, nadaje się do wiatrołapu w połączeniu z jasnymi? Różnica w kolorze: antracyt-jaśniutki piaskowy, ale i w formacie: jedne 33x66 drugie 30x30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.08.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Moim zdaniem kolorystycznie pasują. A co do rozmiaru to na szerokości te 3 sm nie widać że się różnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.08.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 mi akurat średnio pasują, ale ja sie nie znam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.08.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Toś mnie Nita zagięła;) ja się też nie znam więc 2 opinie sprzeczne amatorek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2013 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 A mnie nr 3 powalił - muszę na żywca obejrzeć Tylko cholera, ja już nie mam nic do płytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.08.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Ania, rude płytki nie pasują mi do Ciebie, wiesz? Zastanow sie czy dasz radę na nie codziennie patrzeć Ten gres jest świetny, jak za dychę Dobry zakup. A co do kombinowania - znasz powiedzenie "lepsze jest wrogiem dobrego"? Ja się próbuję tego trzymać - jak raz uznam, że coś mi się podoba, nadaje się i chcę to kupić, a zwłaszcza jeśli już kupiłam - to nie kombinuję i nie szukam lepszego, bo zwariować można. To samo zresztą po wykończeniu domu - rok, dwa później człowiek ogląda płytki, drzwi, ceramikę i wzdycha - gdyby to było, jak się urządzałem... Zawsze będzie coś fajniejszego, jak nie od razu, to chwilę później - grunt to nie oglądać się za siebie, wybrane=przyklepane I tu sie z Kocurkową zgodzę Kupujesz i zapominasz - to mój sposob na zakupy bez żałowania że potem znalazłam cos ladniejszego itp. Jak juz znalazlam plytki to juz nie patrzylam na żadne inne, to samo tyczy sie innych rzeczy. Mam juz, to do tego nie wracam, bo zawsze bedzie cos innego, lepszego, a przeciez nie bede co pol roku remontowac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 05.08.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Aniu z przedstawionych przez Ciebie typów, ten rudy najmniej mi się podoba i trudno mi go sobie wyobrazić w Twoich wnętrzach. Podium to kolejność odwrotna niż u Nity, czyli nr 2 i nr 3. Te kwiatki z pierwszego zdjęcia wydają mi się infantylne, a gładkie wyglądają jak z uszkodzoną, popękaną strukturą.Jeśli chodzi o połączenie gresu z tym z wiatrołapu, to przy takim ułożeniu jakie zaprezentowałaś, ja nie zauważam różnic w wielkości, ale nie wiem jak dostrzegacie to Wy na żywo przy większej powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 05.08.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Mnie też te rude jakoś nie pasują ale wybór miałam podobny, tylko do białych płytek wzięłam mozaikę szaro srebrną i naważniejsze, że podoba mi się nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 05.08.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Czesc Anulka, ale fajny etap. Urzadzanie, wybory plytek Coraz blizej do mety Jesli moge to zdjecie nr 3 zajebiste plytki np jako dekor na czesci sciany (choc nie wiem jak to sie ma do czyszczenia), podloga typuje nr 5 i 6. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.08.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Obrobiłam się więc czas na przyjemności Rude to już przeszłość, no dobra miałam chwilę słabości (na żywo są bardzo ładne), ale to jednak nie dla mnie. Spuśćmy zasłonę milczenia Wymyśliłam sobie górną łazienkę w wersji delikatnej/kobiecej/relaksacyjnej, stąd kwiatki w różnych wersjach, miały być na obudowie wanny li i jedynie, ale faktycznie może zbyt infantylnie się zrobiło. M też nie był zachwycony. Kosteczki ze zdjęcia nr 3 natomiast podobają się nam obojgu, dodam że są w różnych odcieniach dostępne, cena też nienajgorsza (widziałam je w 3 sklepach po 79,- 89,- i 99,- ) I już nie oglądam żadnych płytek, panele mam wybrane. Teraz zostały tylko farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.08.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 To jak wszystko wybrane, to tylko robić pozostało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Uwielbiam słowo TYLKO w takim kontekście :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 05.08.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Aniu, fajnie podchodzisz do sprawy Sprawdzasz pokusy, a potem decydujesz )) Antracytowy gres jest super, a cene ma rewelacyjna. Zestawienie kolorystyczne jest ciekawe (chociaz bardzo mocno kontrastowe, no i formaty sa inne - jesli Ci to nie przeszkadza). Taki kontrast mocno optycznie oddzieli od siebie przestrzenie. Jesli zalezy Ci na takim efekcie, to wybor jest trafny. Gdybym byla na Twoim miejscu (zdecydowana na to polaczenie) poszukalabym jakiegos fajnego laczenia np cienkiej metalowej listwy, zlicowanej z plytkami (nie wiem, jak to sie nazywa, ale wpuszcza sie to miedzy plytki, nie chodzi mi o listwe maskujaca). To troche zniweluje roznice w formatach. Dobrze rozumiem takie pokusy jak kwiaty i mozaiki w rudosciach... Ale... "Neutralne" wzory pozwalaja Ci latwo zmieniac atmosfere pomieszczen przez dodatki. A takie wzory nadaja ton pomieszczeniom i "reszte" wymysla sie pod nie... A czy plytki maja te sama grubosc? (czy naroznik przy oknie jest ciut nizej?...)... Powodzenia przy wybieraniu farb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Czy ten gres grafitowy vel antracytowy masz z casto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 05.08.2013 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 tak, to stargres, mieli 10 m2 na wyprzedaży po dychu, a normalna cena to 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts