msdracula 27.08.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) Aniu to masz już ten problem z głowy wybór na pewno dobry tym bardziej, że już od bardzo dawna chciałaś cementyty. Jednak zawsze pierwsza opcja wydaje się bardziej bliska sercu Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez msdracula paskudne literówki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.08.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Jak sa płytki to jest zabawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) Cos mnie podejrzanie uszy piekly i czulem podskornie ze mnie ktos do tablicy wola Dorzucajac jeszcze cos od siebie do tej powaznej dyskusji kilka postow wyzej: Gdybysmy z Gosia mieli kupe kasy to pewnie niczego by to nie zmienilo Tez budowal bym dom sam, bo bezczynnosc mnie boli, a budowanie jest zupelnie fajne Pewnie kulali bysmy sie nowiutka 159 zamiast 12 letniej 156, pewnie 2 razy do roku mogli bysmy wyskoczyc na ekstra wczasy... No ale w kwestiach budowa]lanych nie widze mozliwosci wiekszych zmian raczej Budujemy sami i nie przeszkadzaja nam w tym ani nasze wyksztalcenie ani stanowiska:) Gosia to juz prawie Pani dr inz., od ladnych paru lat uczaca studentow, ja mgr inz. automatyk Oj Tomasz, Tomasz radara masz ? Tu ani stanowisko (choć etetowcy mają o niebo łatwiej) , ani wykształcenie nic do rzeczy nie ma , (no może tym po budownictwie jakoś łatwiej ogarnąć temat). to wyłącznie dyktat a) potrzeby, b) hobby Jedni budują sami bo lubią, inni bo muszą - zero filozofii. A jest jeszcze podkategoria - ci co by chcieli a nie mogą, bo a ) zdrowie nie pozwala, b ) zapierdalają po 16 godzin w pracy zawodowej a doba nie jest z gumy, c) mają dwie lewe ręce. Konkludując - daj nam boże, opatrzności czy w co tam wierzycie, by każdemu z nas zbywało na koncie parę baniek Ja sobie wtedy śmignę Do Wietnamu eksplorować Phong Nha, a, moze faktycznie ten Borholm szybowcem abo zajmę się nudnym nicnierobieniem (choć stanu tego nie znam od drugiego r.ż , a Ty Tomku, biegaj sobie z cegłami - każdemu według potrzeb Ponoć o pasjach jak o gustach sie nie dyskutuje, albo przynajmniej ich nie krytykuje Mogłyby być tematy również typu: przy szóstym i siódmym domie, który niedawno skończyłem budować poprawiłbym co następuje...to takie posty od lubiących budować mimo wszystko. I po kilku latach, problem braku 3 milionów mieszań załatwiony Ania - Płytki odhaczone co następne ?? Jak sa płytki to jest zabawa do szóstej rano z francami walczyłam - no ni cholery ani pionów, ani poziomów nie mam w kotłowni, a do tego docinków cała masa - wkurw mnie wziął piznełam wszystkim i poszłam spać. Dziś muszę dokupić paczkę płytek - noooo chyba,że jedną ścianę będe miała w stylu "puzzle" Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 27.08.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Ania gratuluję dokonania wyboru. jak się okazuje, jednak pierwsza decyzja była najlepsza. malka, jak ty funkcjonujesz? gdzieś już kiedyś czytałam, że dwie noce nie spałaś. w dzień odsypiasz, czy nie potrzebujesz snu? jeśli to drugie, to zdradź patent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 27.08.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Gratuluję podjęcia decyzji. Nie napiszę, że to te najlepsze, bo w sumie wszystkie Twoje propozycje mi się podobały i nie umiałabym wybrać teraz tych naj, ale podobnie jak dziewczyny, uważam, że pierwsza myśl na ogół jest trafna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 27.08.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 i super, płytki wybrane teraz czekam na zdjęcia położonych i zafugowanych jak tam na froncie? dajesz radę? chciałam Ci ostatnio smska wysłać, bo mi komp padł ale nie mam numeru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 27.08.2013 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Płytki tylko częściowo odhaczone, został do obkupienia salun i pokój, no i cała góra ale to już na później. Zabawy na razie nie ma, bo nie ma kto tego kłaść. Malka patrząc po kartongipsach pionów nie mam nigdzie, więc będzie wesoło, aczkolwiek zabawy do 6 rano nie przewiduję. Co do płytek, mam nadzieję że będą mi się podobać również PO położeniu, chociaz wtedy to będzie mi już wszystko jedno, aby były Są ładne, miłe w dotyku (mają dobry poślizg ) a najlepsza była ich cena, więc BĘDĄ mi się podobać, choćby nie wiem co Nita nie rycz mała nie rycz, maila wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.08.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Tylko nie śmiać się -to co wczoraj położyłam, to dziś skułam. Zgubiłam poziom na trzecim rządku.:mad: Jako glazurnik, na pietruszkę bym nie zarobiła Ale nic się nie łam Aniu - wszystko przed Tobą Ja wiedziałam co robię nie godząc się na płytki w innych pomieszczeniach niż kotłownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.08.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Malka o g tej zabawie to tylko taka przenosnia była... do 6 rano?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.08.2013 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Malka ale trzeba było lecieć tym skosem, powiedziałabyś że to tak specjalnie - nowatorsko Ależ z Ciebie perfekcjonistka, ja bym olała kotłownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.08.2013 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) W ramach odhaczania kolejnych pierdółek zamówiłam brakujące oświetlenie zewnętrzne, łazienkowe i kuchenne. Wybrane w zasadzie już dawno, nie zmieniło mi się na szczęście. Poszłam po taniości i na łatwiznę W kuchni łazience i na zewnątrz będą te same plafony IP65 na 2 żarówki: http://www.iroiro.pl/zdjecia/__dd529657_fc41_46a2_9772_2a929b2413e7.jpg dodatkowo w kuchni nad blatem 2x http://www.iroiro.pl/zdjecia/__14bda0cc_48b7_45bb_8a04_aa3a40555c3d.jpg Finalizuje się kwestia zamówienia tarasów, jak będę miała potwierdzenie to pochwalę M, bo to jego zasługa ps. chwalę, stargował o tysiaka Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez cronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.08.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 O kurka, fajowskie!!Te nadblatem to jeszcze obcykane nie mam ale te plafony bym przyjęła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.08.2013 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 no i cena zadawalająca 37 zł za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.08.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 a gdzie takie fajne mozna doatac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.08.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 ja akurat zamówiłam tutaj ale i na allegro widziałam, i na pewno są też w innych sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 28.08.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 te nadblatem podobają mi się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.08.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Cronin, może byś dla mnie lampy też znalazła, co? Zazdroszcze łatwości podejmowania decyzji. O kasie na nie wydanej nie wspominam nawet:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.08.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 bo mam małe wymagania (mają być proste, białe / srebrne, i tanie) i jestem elastyczna (jak nie te to inne, byle spełniały wymogi) I dlatego mój dom nie będzie wywoływał achów i ochów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 28.08.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 A ja myślę, że i tak będzie wywoływał - urządzić prosto, niedrogo i oprzeć się wnętrzarskim pokusom to też sztuka. Sztuka umiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.08.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 będzie pieknie lampy super, te plafony to duże są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts