cronin 28.08.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Dla jednych sztuka, dla innych dziadowanie Na szczęście ci inni to mogą mnie cmoknąć Nita plafon ma 25 x 25cm, ja je potrzebuję do niedużych pomieszczeń (4 m i 10 m) więc myślę że wystarczy, zwłaszcza że to wersja na 2 żarówki (jest też wersja na 1). Jak nie to bez żalu za jakiś czas je wymienię. Do kuchni chciałam pierwotnie eglo optica, ale ono kosztuje tyle co te wszystkie lampy łącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 28.08.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Dla jednych sztuka, dla innych dziadowanie Na szczęście ci inni to mogą mnie cmoknąć Oprócz VIPów (sztuka), Dziadów (dziadowanie) są jeszcze zwykli ludzie , którzy kupują z rozsądkiem i według potrzeb i możliwości. Bycie zwyczajnym człowiekiem jest wbrew pozorom bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.08.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Mnie chodziło raczej o: "zastaw się a postaw się" i "co sąsiedzi powiedzą" Byłam właśnie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.08.2013 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Mnie chodziło raczej o: "zastaw się a postaw się" i "co sąsiedzi powiedzą" Byłam właśnie u Ciebie Zawsze zastanawiała mnie idea wątków "pochwalcie się swoimi....- kuchniami, łazienkami, salonami, kotłowniami, garażami etc" Nie powiem, bywam tam czasem, wyrażam zachwyt,nieczęsto krytykę - bo chyba po to ludzie pokazuję wnętrza , nie ?? Ale i tak nie rozumiem, jak można kierować się opinią innych (często tych, którzy w naszym domu nie spędzą nawet pięciu sekund). I wiem,że to dziwne, ale dość powszechne jest urządzanie chałupy pod forumową publiczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.08.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 A ja tam lubię myśleć, że urządzę ten dom tak, ze się będę w nim czuła wyśmienicie. I nie powiem, że nie - forum zmieniło, a właściwie trochę rozszerzyło moje horyzonty jeżeli chodzi i budowę i urządzanie ( o inne sprawy też:D ) i znajduję tu różne rzeczy i podpatruję rozwiązania. I zżynam na zywca czasami też a raczej zamiar mam Taka mnie szczerośc od rana dopadła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 29.08.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Mnie na tych wątkach przeraża chamska krytyka co poniektórych osób i swoich wnętrz na pewno bym tam nie pokazała, ale podobnie jak Luce mogłam mniej więcej się rozeznać jak się teraz urządza wnętrza. Czytanie, oglądanie zdjęć cudzych wnętrz mi pomogło i mogłam się przekonać co mnie się podoba a co nie i co bym chciała mieć u siebie w domu. Wcześniej byłam kompletnie zielona w tej kwestii... ale tanio te plafony wyszperałaś! ja widziałam same drogie!!! ładnie będą się prezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.08.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Cronin, to sztuka urządzić dobrze i za małą kasę. Na wątku "szczyty kiczu..." można pooglądać wnętrze urządzone za ogromne pieniądze i co z tego, jak wyczucia zabrakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.08.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ja po prostu ustawiam wyszukiwanie w sklepie od najtańszych Dobra a teraz nie mogłam się powstrzymać, spójrzcie jaka przepiękna stodoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.08.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 O kurcze, ale stodoła:jawdrop: Cuuuuddddddddddddddooooooooooooooooo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.08.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Matkoscórkom ale przestrzenie Po ch mi dom, ja chcę stodołę Ps. Laski, ale ja nie mówię o niepokazywaniu wnętrz w ogóle (komenty , dzienniki, galerie)- ale forwark tych wątków mnie osobiście zastanawia. Ms - z chamówą masz racje i to są stale te same osoby. Gdyby ta krytyka jeszcze coś konstruktywnego wnosiła, ale to taka jałowa gadka, dla podniesienia własnego ego. Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.08.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 to jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.08.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 okejjjjjj, a teraz mnie dobij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.08.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 i coś dla miłośników zielonych dachów ten tutaj kojarzy mi się z pluszowym misiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.08.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 siebie dobijam bo mam przed oczami ten cały teraźniejszy syf budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 29.08.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Oj, mnie to ostatecznie dobiło Cudo, cudo. Nie mam innego słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 29.08.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Ms - z chamówą masz racje i to są stale te same osoby. Gdyby ta krytyka jeszcze coś konstruktywnego wnosiła, ale to taka jałowa gadka, dla podniesienia własnego ego. dokładnie albo po prostu komuś dowalić i udowodnić, że mają lepiej ehhsss...no ale to problem tych osób, może jakiś kompleks szkoda tylko, że przez to tylko osoby, które na kuchnie wydały więcej albo mają ją zrobioną w jedynym słusznym stylu mają odwagę kuchnie pokazać Cronin przeszklenia robią wrażenie ehhh gdyby tak można było kilka domów sobie zbudować Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez msdracula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.08.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 A ja bym stodoły takiej nie chciała ( od razu piszę że tylko pierwszy z linków przejrzałam:D ) bo nie czułabym się tam dobrze - i tu nie chodzi o bryłę tylko o minimalizm wnętrz... natomiast taras z zejściem na plażę przyjmę z zamkniętymi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 29.08.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Luka - zobacz trzeci link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.08.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 mi się drugi najbardziej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.08.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Trzeci to ten z trawa na głowie?? zaskakujący Kocurze przypomnisz mi nazwę swoich pstryków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts