Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kostka Ani i Marcina

Recommended Posts

Dla jednych sztuka, dla innych dziadowanie :) Na szczęście ci inni to mogą mnie cmoknąć ;)

Nita plafon ma 25 x 25cm, ja je potrzebuję do niedużych pomieszczeń (4 m i 10 m) więc myślę że wystarczy, zwłaszcza że to wersja na 2 żarówki (jest też wersja na 1). Jak nie to bez żalu za jakiś czas je wymienię. Do kuchni chciałam pierwotnie eglo optica, ale ono kosztuje tyle co te wszystkie lampy łącznie.

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dla jednych sztuka, dla innych dziadowanie :) Na szczęście ci inni to mogą mnie cmoknąć ;)

Oprócz VIPów (sztuka), Dziadów (dziadowanie) są jeszcze zwykli ludzie :), którzy kupują z rozsądkiem i według potrzeb i możliwości. Bycie zwyczajnym człowiekiem jest wbrew pozorom bardzo dobre.

Mnie chodziło raczej o: "zastaw się a postaw się" i "co sąsiedzi powiedzą" :)

Byłam właśnie u Ciebie :)

Zawsze zastanawiała mnie idea wątków "pochwalcie się swoimi....- kuchniami, łazienkami, salonami, kotłowniami, garażami etc"

Nie powiem, bywam tam czasem, wyrażam zachwyt,nieczęsto krytykę - bo chyba po to ludzie pokazuję wnętrza , nie ??

Ale i tak nie rozumiem, jak można kierować się opinią innych (często tych, którzy w naszym domu nie spędzą nawet pięciu sekund).

I wiem,że to dziwne, ale dość powszechne jest urządzanie chałupy pod forumową publiczkę

A ja tam lubię myśleć, że urządzę ten dom tak, ze się będę w nim czuła wyśmienicie.

I nie powiem, że nie - forum zmieniło, a właściwie trochę rozszerzyło moje horyzonty jeżeli chodzi i budowę i urządzanie ( o inne sprawy też:D:D ) i znajduję tu różne rzeczy i podpatruję rozwiązania.

I zżynam na zywca czasami też:lol2: a raczej zamiar mam

Taka mnie szczerośc od rana dopadła:D

Mnie na tych wątkach przeraża chamska krytyka co poniektórych osób i swoich wnętrz na pewno bym tam nie pokazała, ale podobnie jak Luce mogłam mniej więcej się rozeznać jak się teraz urządza wnętrza. Czytanie, oglądanie zdjęć cudzych wnętrz mi pomogło i mogłam się przekonać co mnie się podoba a co nie i co bym chciała mieć u siebie w domu. Wcześniej byłam kompletnie zielona w tej kwestii...

ale tanio te plafony wyszperałaś! ja widziałam same drogie!!! ładnie będą się prezentować :)

Matkoscórkom ale przestrzenie :o

Po ch mi dom, ja chcę stodołę :lol:

Ps. Laski, ale ja nie mówię o niepokazywaniu wnętrz w ogóle (komenty , dzienniki, galerie)- ale forwark tych wątków mnie osobiście zastanawia.

Ms - z chamówą masz racje i to są stale te same osoby.

Gdyby ta krytyka jeszcze coś konstruktywnego wnosiła, ale to taka jałowa gadka, dla podniesienia własnego ego.

Edytowane przez malka

Ms - z chamówą masz racje i to są stale te same osoby.

Gdyby ta krytyka jeszcze coś konstruktywnego wnosiła, ale to taka jałowa gadka, dla podniesienia własnego ego.

dokładnie ;) albo po prostu komuś dowalić i udowodnić, że mają lepiej ehhsss...no ale to problem tych osób, może jakiś kompleks ;) szkoda tylko, że przez to tylko osoby, które na kuchnie wydały więcej albo mają ją zrobioną w jedynym słusznym stylu mają odwagę kuchnie pokazać

Cronin przeszklenia robią wrażenie :rolleyes: ehhh gdyby tak można było kilka domów sobie zbudować :D

Edytowane przez msdracula