bury_kocur 29.08.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ospel As, Luka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.08.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 weź nie pokazuj bo choruję, piękne ... taką kuchnię z zamknietym ogrodem chętnie bym przytuliła. Przeszklenia też cudowne, ale nie mogłabym tam mieszkać, ja lubię się schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 30.08.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Oj to ja też wolę bardziej zabudowane wnętrza, wielkie otwarte przestrzenie, salony nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.08.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Hejeczka ja tez pooglądałam linki. I nie powiem domy do zdjęć idealne ale do zamieszkania Taki dom z takimi szybami na mojej ulicy, gdzie w okolicy mam budowę innych domów = mycie okien, TYCH OKIEN co tydzień. Dziękuje postoje Już nie mówie o tym, że ja lubie mieć jakąś szmate w oknie i na stole... a czasem naaawet na komodzie o wielości poduszek nie wspomnę Ale trzeba przyznać, ze niektóre ujęcia sa piękne ... a syfem nie należy się martwić... skoro przyszedł to i sobie pójdzie. To tylko kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 30.08.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 ej bo to nie są domy do mieszkania, one są jak dzieła sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.08.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Dzięki Kocurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 31.08.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Wczoraj był dzień prezentów. Przyjechały lampy i odpływ liniowy, zamówiłam baterię prysznicową. Lampy, no cóż mogę powiedzieć, są adekwatne do ceny. Kinkiety są plastikowe (co mi nie przeszkadza przy tej cenie) i trzeba się namęczyć żeby je rozkręcić i wymienić żarówki (co jest akceptowalne przy lampie zewnętrznej i niefajne przy łazienkowej, gdzie chcemy otworzyć klosz jednym ruchem, a nie odkręcać 4 malutkie śrubki ) . Przy tej cenie jednak jakoś się przemęczymy a potem bez żalu wymienimy. Lampy nad blat są dużo bardziej kanciaste w rzeczywistości niż na zdjęciu, na szczęście kolor się zgadza, więc też na razie zostają. Odpływ wygląda bardzo solidnie i byłby w porządku, gdyby nie jedna rzecz, którą przeoczyłam. Mam prysznic 90 cm, tyle zostawione na posadzkę. Odpływ też 90, tylko nie wpadłam na to że on ma jeszcze kołnierz naokoło, co razem daje 94 cm. I ni huhu mi się nie zmieści. Ale nic to, będzie odwrócony o 90stp. i położony wzdłuż dłuższej ściany. Wreszcie widziałam dzisiaj bramę. Mnie się podoba. Jest prosta do bólu, czarna i ma poziome szczebelki. Taka miała być i trudno że nie pasuje do uliczkowego dizajnu Zdjęć nie ma , bo w ferworze walki zapomniałam. Dzisiaj dzień był ...... ciekawy... interesujący... pełen emocji możnaby powiedzieć. Znaczy cud żeśmy się wszyscy nie pozabijali. Na szczęście udało się osiągnąć kompromis w kwestiach zarówno technicznych jak i estetycznych. Dobrym niusem jest to, że M umówił się z fachmanem od sufitów (który faktycznie ROBI a nie UDAJE), na zrobienie łazienki, wykończenie k-g (szlifowanie, obrobienie futryn i okien), położenie płytek na podłodze i w kotłowni. My nie dalibyśmy jednak rady. I wygląda na to że jutro będzie kładł płytki w kuchni (sama nie wierzę w to co napisałam). Zdjęcia na dowód, że coś tam się dzieje. Schody, wreszcie bez drewnianej obudowy, wyglądają wręcz ażurowo Sufit ze stelażem na piętrze w którymkolwiek pokoju, płyt na razie nie ma, bo M jeszcze nie ogarnął wentylacji. Poza tym wszędzie wygląda podobnie, więc nie ma co pokazywać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.08.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Aaaania to pijemy na cześć małych zwycięstw:) Za jutrzejsze płytki:) (jutrzejsze czy poniedziałkowe??) Dżin z tonikiem czy żurawinówka (cokolwiek by to było)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 31.08.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Jak to w rodzinie - zawsze nerwowo Cieszę się, że brame już widziałaś (moja tez dojechała, ale jeszcze zapakowana), a zdjęcia jakie fajne. Wszystko pazamiatane /poodkurzane, miodzio. I najważniejsze JUTRO kafelki w kuchni??? A więc nastała ta chwila Wspaniale. Koniecznie weź aparat. Luka taka okazja, że lej jedno i drugie. Jak już każda z nas skończy budowę, to MUSIMY się spotkać i wszystko stosownie uczcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.08.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Mam nawet cytrynę więc - czym chata bogata:) Kurka zainstalowałabym gg ale się boję bo jak mi się komp znarowi znowu?? Bo 2 godz go ułaskawialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 31.08.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 mi tez od gg sie psuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.08.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Zaryzykowałam, zainstalowałam i nadal śmiga jak gupiTylko dlaczego startuje 2 godz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Aniu świetne wieści Laski a mówiłam ,że gg to skrót od gówniane gówno - trza się przerzucić na skypea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.08.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 To co, skypa też instalować?? Bo mój komp teraz dziewiczy jest - prosto z czyszczenia:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.08.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 jeszcze pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.08.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Czekaj bo coś mi nie poszło.Jaka ja jestem ułomna komputerowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 31.08.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 To co, skypa też instalować?? Bo mój komp teraz dziewiczy jest - prosto z czyszczenia:D:D He, he Luka zanieczyszcza teraz laptopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.08.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 A pudło:D Zanieczyszczam stacjonarny:p Znaczy juz zanieczyściłam, udało się Dobrze że Ania śpi bo by nas pogoniła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.09.2013 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Popatrz a dopiero okna wstawiałaś I nie zapomnij wrzucić zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 01.09.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 No, to z kopyta! Wszystko wygląda świetnie i do tego mocno posunęło się do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts