cronin 01.09.2013 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Płytki dzisiaj tylko na sucho, poza tym wciąż praca koncepcyjna, co gdzie jak. Kolejna zmiana koncepcji odpływu w łazience. Teraz przerwa bo fachowiec pojechał po narzędzia do cięcia, a M w delegację. Czyli do wtorku jestem uziemiona w dzieciakami (i tradycyjnie Werka coś niewyraźna). Zaległe zdjęcia bramy i płytki na sucho w kuchni, ciemno coś, kolor na ścianach raczej odpada, szafki białe i blat jasnydąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.09.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Aniu a jakiej wysokości masz bramkę?? Wygodnie się wchodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.09.2013 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Cała brama ma 1,7, furtka więc trochę mniej powiedzmy że 160 ale zamontowana z 10 cm nad ziemią - ja w każdym razie nie muszę się schylać. Ona jest najbardziej dla dzieciaków, żeby za parę lat mogły wchodzić nie otwierając bramy. Mąż i tak najczęściej będzie wjeżdżał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 01.09.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Piękna brama, 100% trafienia w mój gust, sama bym taką chciała. A płytki krzyżem leżą na podłodze (pewnie w intencji sił i pieniędzy na dokończenie prac ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.09.2013 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 bo to droga przez mękę, miałam to samo skojarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 01.09.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Czesc laski:) Ania- brama zajebiaszcza, sama bym taką chciała, kompletnie i w całości w moim guscie, ma tylko jeden minus "cenę", dlatego mam tanioche z Casto;). Co do płytek, ja tam widzę "nieregularny plus" zamiast krzyża Jesli zrobisz tak jak napisałas, ciemne plytki+biale meble+jasny blat, bedzie gitowo Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.09.2013 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 MSU na posterunku jak miło U mnie musiała być brama z wewnętrzną furtką, wybrałam najtańszą jaka była dostępna na razie bez napędu. A jeśli chodzi o bramy to piękną ma EdytaM, wręcz ideał tyle że poza moim zasięgiem budżetowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.09.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Cała brama ma 1,7, furtka więc trochę mniej powiedzmy że 160 ale zamontowana z 10 cm nad ziemią - ja w każdym razie nie muszę się schylać. Ona jest najbardziej dla dzieciaków, żeby za parę lat mogły wchodzić nie otwierając bramy. Mąż i tak najczęściej będzie wjeżdżał. brama wygląda bardzo fajnie- byly może bez bramki w środku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.09.2013 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 bez furtki - bez problemu a czy szczebelki są pionowe czy poziome to bez różnicy dla wykonawcy (przynajmniej tego) cena ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.09.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 A ten wykonawca to stoliczny??? Bo gdyby tak z południowych dzielnic to ja chętnie z namiaru skorzystam - bo brama zacna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 01.09.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 ojj tak ciekawa brama - my też szukam czegoś takiego, bo działeczka wąskapodeślesz namiar??jak sie wchodzi prze furteczkę, ??jak wysoko trzeba podnieść nogę do góry?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.09.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Miło mi, że się podoba, bo nie wysiliłam się zbytnio szukając. Wpisałam po prostu w allegro brama przesuwna z furtką, i mazowieckie i tyle. Miałam farta, że trafiłam na solidnego i niedrogiego (i młodego dlatego te poziome szczebelki bez problemu łyknął) Robią taki wymiar jaki jest potrzebny i wzór też wg uznania. A rama jest tak z 10 cm nad ziemią, więc owszem trzeba uważać żeby się nie potknąć, ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 01.09.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Fajny patent z tą furteczką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 01.09.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 suuper ta brama! nowoczesna i do domku pasująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.09.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Miło mi, że się podoba, bo nie wysiliłam się zbytnio szukając. Wpisałam po prostu w allegro brama przesuwna z furtką, i mazowieckie i tyle. Miałam farta, że trafiłam na solidnego i niedrogiego (i młodego dlatego te poziome szczebelki bez problemu łyknął) Robią taki wymiar jaki jest potrzebny i wzór też wg uznania. A rama jest tak z 10 cm nad ziemią, więc owszem trzeba uważać żeby się nie potknąć, ale bez przesady. to jeśli jest ok to mogę poprosić o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 02.09.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 hejkaja bym prosila o cene jeśli nie tajemnica:)tez chyba taka będziemy musieli wasko u nas:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.09.2013 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Już podaję, bramę robiła firma Olbram Marcin Olszewski tel. 506476499, cena 3750 na gotowo (czyli brama z montażem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 02.09.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Dziekuje bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.09.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Nie chwaliłam jeszcze bramy?? O ja okropna (ja w sensie ja - Luka) Fajny pomysł z ta furtką. A jak szeroko macie ten wjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.09.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Bardzo mnie się podobuje taka brama, a patent na furtkę w bramie mieliśmy przed laty w starej, drewnianej bramie wjazdowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts