cronin 03.09.2013 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Wjazd jest 4,5 m, więc zrobienie oddzielnej furtki skutkowałoby wjazdem 3,5 no i mogłoby to się źle skończyć za którymś razem Przyjechała dzisiaj bateria prysznicowa i tym samym łazienkę dolną mam skompletowaną. Teraz trzeba TYLKO poskładać puzzle. http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/34/88/25/27/3488252778 Gosia od Ciebie ściągnę jeszcze płytki na cokole, choć w innym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.09.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 03.09.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 i ja też chwalę bramę. świetny dizajn. a bateria też ładna. jakiej jest firmy i czy możesz zdradzić tą supercenę? życzę żeby szybko i zgrabnie poszło składanie łazienkowych puzzli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.09.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Kasia 359 zł, bateria ferro a deszczownia noname jak sądzę. Kupiłam tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 03.09.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 za komplet?? to naprawdę supercena! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.09.2013 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 No tak sądzę, bo wiesz jeszcze jej nie rozpakowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 03.09.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ładna bateria i deszczownica, dobry zakup (znaczy mam nadzieję, że dobry, bo cena atrakcyjna). Ale zabiłaś mi ćwieka tą szerokością wjazdu, bo ja planuję bramę przesuwną właśnie ze względu na szczupłość miejsca i 3,5m wydawało mi się rozsądną szerokością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.09.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Obejrzyj te 3,5m w naturze, samochód ma 1,7, z lusterkami dochodzi pod 2m, czyli masz 75 cm luzu po bokach. Dużo czy mało? I czy to rzeczywiście będzie te 3,5 w świetle otworzonej bramy czy jeszcze ździebko mniej bo słupki? A zimą, przy zaspach? powiedziałabym że to taki rozsądek z przymusu, jak rzeczywiście nie masz więcej miejsca to trudno, ale jeśli coś tam jeszcze wyskrobiesz to lepiej szerzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.09.2013 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Nasza stara brama ma 3,75, nowa 4,10 - a tu ponieważ dwa samochody parkują obok siebie niedaleko za wjazdem wcale tak szeroko nie jest 3,50 to chyba minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 04.09.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Kurde U mnie cały front ma tylko 8m (bo dalej idzie skośne ścięcie), ale trzeba odjąć jeszcze na skrzynkę gazową i kawałek za nią, czyli zostanie pewnie z 7m. Myślałam, że rozwiązałam problem - brama 3,5m, w momencie odsunięcia z kolei będzie nachodzić całkowicie na furtkę, ale mniejsza z tym. A Wy mówicie, że to minimum... Będę chyba po prostu musiała poćwiczyć parkowanie ekstremalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.09.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 (edytowane) A możesz wrzucić jakieś zdjęcie poglądowe tych 8 m i drogi? Jak tam ze skrętem? Edytowane 4 Września 2013 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.09.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 U mnie przez krzywo zainstalowaną skrzynkę gazową, albo w grę wchodzi dwuskrzydłowa, albo musze metr w działkę ogrodzeniem wjechać. Metr to niby nie jest dużo, ale mam chałupę 2 metry od płotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.09.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 O właśnie, muszę gazownika scignąć, dzięki że mi przypomniałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 04.09.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Gosiek33 - powiększ obrazek Tak wygląda sytuacja u mnie- szare to działka, białe dom, popielate - schody. Wszystko jest w proporcjach, nie na oko. Ten prosty kawałek z przodu ma 8m, odległość do ściany frontowej - 5,4m. Miejsce postojowe jest przy schodach po lewej - czyli tylko da się wjechać i stanąć. Brama musi być przesuwna, bo jak wjadę, to nie zamknę już za sobą , a na zewnątrz nie może się otwierać. Kiepsko, nie? Wymyślicie coś lepszego może, dziewczyny? Przepraszam cronin, że Ci śmiecę, usunę kiedy tylko powiesz. Tak w temacie bram się przyłączyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.09.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 (edytowane) Kocurku, a łamana dwuskrzydłowa ?? spójrz a tu bardziej "domowe" http://www.gateo.eu Edytowane 4 Września 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.09.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 nie chce mi fm puścić dwóch filmów w jednym poście drugi a tu ekstrim http://www.youtube.com/watch?v=LNNkmVMQhW4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.09.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Nic nie widzę, znaczy szkic widzę, ale tego ,,czytać" nie potrafię Masz może zdjęcie drogi z której wjeżdżasz na posesję i od której strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.09.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Nad łamaną też się głowiliśmy, i nad otwieraną dwuskrzydłową - mają jedną wadę - coś ze śniegiem trzeba zrobić i mieć go gdzie usunąć na całej powierzchni otwieranych skrzydeł. Przy suwanej tylko wąski pasek trzeba oczyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.09.2013 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Wydaje mi się, że lepsza będzie łamana ale ta otwierająca się na jedną stronę, bo skrzydła też zwężą i ograniczą wjazd. Kocurku weź sobie zrób prowizoryczne słupki na te 3,5 m w bramie i zobacz jak się wjeżdża. To tez zależy od samochodu (i kierowcy, ale nie wątpię, że jesteś kubicą w spódnicy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 04.09.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 dziewczyny, a ciekawe ile taka łamana na jedną stronę kosztuje, no i jak to wogóle działa i czy się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts