Lukarna 22.10.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Chyba się muratora naczytała jak takie cuda wydziwia:lol2: ps. dobrze że zrobili, poszli, możesz o nich zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.10.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Teraz czas aby Heniutek poszedł sobie w siną dal;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 22.10.2013 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 no niestety M mu roboty dowalił więc napewno do końca przyszłego tygodnia będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.10.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 no niestety M mu roboty dowalił więc napewno do końca przyszłego tygodnia będzie Ania, tyle przetrwałaś, to dasz jeszcze radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.10.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Halo, widzę że się świecisz. Możesz mnie wirtualnie przytulić? Ale tak mocno, zebym kogoś nie zamordowała zaraz:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.10.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 To ja czynię to w zastępstwie Ani, mocno, a jak coś nie tak, to powiedz, a jakiegoś węglika wyślemy Świetna ta celuloza. Jakby tak wpuścić tam jakiegoś wściekłego kota, to fruwałoby, ach, fruwało,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.10.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Dorka potrzebuję wąglika raczej. Do unieszkodliwienia i wysłania w nicość tego czego nie udało mi się pogrzebać pod wełną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 22.10.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Luka :hug: posyłam wirtualnego wąglika, może pod wełną się nie udało, ale na wiosnę ogród będziesz robić, rozdrabniarka do gałęzi się przyda i na kompost niech tam fermentuje chwast jeden. Jutro przeprowadzka więc w czwartek się pojawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 22.10.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Dorka, koty będą 2, może doświadczalnie wpuszczę je na strych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.10.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Ale koniecznie to nagraj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 23.10.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Ania sprawnej przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.10.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 i ja i ja:) tez trzymam za kartony&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 23.10.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Powodzenia przy przeprowadzce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.10.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 23.10.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Nie znoszę przeprowadzek, rzeczy rozmnażają się samoistnie :bash: Nic mi się nie mieści, a część rzeczy jeszcze nie przewieziona. Na szczęście klucze oddajemy w piątek, co i tak nie zmienia faktu że nie mam już gdzie upychać Ps. czy ktoś chciałby adoptować rybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.10.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Nie znoszę przeprowadzek, rzeczy rozmnażają się samoistnie :bash: Nic mi się nie mieści, a część rzeczy jeszcze nie przewieziona. Na szczęście klucze oddajemy w piątek, co i tak nie zmienia faktu że nie mam już gdzie upychać Ps. czy ktoś chciałby adoptować rybki? One się nie rozmnażają, tylko rozprężają...Te rzeczy, nie rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.10.2013 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Anula, łączę sie w bulu i nadziei;) wiem, co przeżywasz- zanim osiedlismy na laurach na stałe, w ciągu 2 lat 3 razy sie przeprowadzalismy - w tym pierwszy raz po 12 latach mieszkania w jednym miejscu.... rzeczy, rzeczy, rzeczy...- jak mawiał klasyk;) sciskam mocno i zyczę pozbycia sie jak najwięcej gratów - wywalaj bez żalu :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.10.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Czyli przeprowadzona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 24.10.2013 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Jeszcze parę pudeł i tona zabawek została do przewiezienia, no i te nieszczęsne rybki, które zaliczają właśnie 3 przeprowadzkę. Rybki globtroterki Na budowę nawet nie zaglądam, mam jesiennego doła (mimo że tak cudownie ciepło jest). Prąd podobno 30-go się podłączy. Ale że 1-go święto więc "uwierz w duchy". Nawet jeśli, to gdzieś w połowie listopada dopiero popłynie, bo dwa święta po drodze, co wydłuża czas międlenia papierów. Taras.... no tu popłynęliśmy, trafiliśmy na oszusta, wziął zaliczkę i zaginął. Opinii negatywnych w necie coraz więcej. Umowę niby spisaliśmy ale co z tego. Ku przestrodze: LIMITEDESIGN Robert Gawryła (ewentualnie Robert Gralak, lub Robert gałka bo pod takimi nazwiskami figuruje na oferii), z siedzibą ul. Różana 10a lok.44 zarejestrowaną w Urzędzie Miejskim w Grodzisku Mazowieckim na podstawie wpisu do Ewidencji Działalności Gospodarczej pod nr;12479, NIP: 839-201-45-43;, REGON 771315420 Tel: 730351467, 533416400 Zakład mieści się w Koczargach Nowych przy ul. Bugaj 6. Zresztą pod tym samym numerem NIP i REGON figuruje tez firma Robert Gawryła Tech Serwis z Piastowa. No cóż czeka mnie wycieczka na policję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.10.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Ania współczuję akcji z tarasem:hug: Szlag trafia, niby wszystko ok, a potem szukaj wiatru w polu. Na czarną listę go wpisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts