Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kostka Ani i Marcina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja czynię to w zastępstwie Ani, mocno, a jak coś nie tak, to powiedz, a jakiegoś węglika wyślemy :)

Świetna ta celuloza. Jakby tak wpuścić tam jakiegoś wściekłego kota, to fruwałoby, ach, fruwało,.

Nie znoszę przeprowadzek, rzeczy rozmnażają się samoistnie :bash::bash::bash:

Nic mi się nie mieści, a część rzeczy jeszcze nie przewieziona. Na szczęście klucze oddajemy w piątek, co i tak nie zmienia faktu że nie mam już gdzie upychać :sick:

Ps. czy ktoś chciałby adoptować rybki?

Nie znoszę przeprowadzek, rzeczy rozmnażają się samoistnie :bash::bash::bash:

Nic mi się nie mieści, a część rzeczy jeszcze nie przewieziona. Na szczęście klucze oddajemy w piątek, co i tak nie zmienia faktu że nie mam już gdzie upychać :sick:

Ps. czy ktoś chciałby adoptować rybki?

One się nie rozmnażają, tylko rozprężają...Te rzeczy, nie rybki.

Anula, łączę sie w bulu i nadziei;) wiem, co przeżywasz- zanim osiedlismy na laurach ;) na stałe, w ciągu 2 lat 3 razy sie przeprowadzalismy - w tym pierwszy raz po 12 latach mieszkania w jednym miejscu....

rzeczy, rzeczy, rzeczy...- jak mawiał klasyk;)

sciskam mocno i zyczę pozbycia sie jak najwięcej gratów - wywalaj bez żalu :yes::hug::hug::hug:

Jeszcze parę pudeł i tona zabawek została do przewiezienia, no i te nieszczęsne rybki, które zaliczają właśnie 3 przeprowadzkę. Rybki globtroterki :)

Na budowę nawet nie zaglądam, mam jesiennego doła (mimo że tak cudownie ciepło jest).

Prąd podobno 30-go się podłączy. Ale że 1-go święto więc "uwierz w duchy". Nawet jeśli, to gdzieś w połowie listopada dopiero popłynie, bo dwa święta po drodze, co wydłuża czas międlenia papierów.

Taras.... no tu popłynęliśmy, trafiliśmy na oszusta, wziął zaliczkę i zaginął. Opinii negatywnych w necie coraz więcej. Umowę niby spisaliśmy ale co z tego.

Ku przestrodze:

LIMITEDESIGN Robert Gawryła (ewentualnie Robert Gralak, lub Robert gałka bo pod takimi nazwiskami figuruje na oferii), z siedzibą ul. Różana 10a lok.44 zarejestrowaną w Urzędzie Miejskim w Grodzisku Mazowieckim na podstawie wpisu do Ewidencji Działalności Gospodarczej pod nr;12479, NIP: 839-201-45-43;, REGON 771315420

Tel: 730351467, 533416400

Zakład mieści się w Koczargach Nowych przy ul. Bugaj 6.

Zresztą pod tym samym numerem NIP i REGON figuruje tez firma Robert Gawryła Tech Serwis z Piastowa.

No cóż czeka mnie wycieczka na policję.