agalind 29.10.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ania, super wiadomość!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.10.2013 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Są. Spóźnili się o godzinę, ale są i robią. Co prawda dzisiaj nie skończą, bo biedni nie wiedzieli że asfalt mam w ulicy i muszą jutro wziąć kreta Ale zaczynam wierzyć że jednak ten prąd będę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.10.2013 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 No nie mogę się nie przyłączyć do Was... Jak przeczytałam wpis z drugiej strony o zalaniu, nocniku, cukrze i kremie na meblach, to poczułam się... jak u siebie w domu z naszymi dzieciaczkami:) Zanim przebrnę przez dziennik, trzymam kciuki za prąd i wolny dzień No i za to przeprowadzanie się! Masakra. Każda mama nosi w sercu takie wspomnienie Dzięki za trzymanie kciuków, jak widać zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.10.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nie puszczam więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.10.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 ojejku, to się rzeczywiście zadziało. zaskoczyli Cię, co? oby tylko takie niespodzianki były aż do przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.10.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 No właśnie miałam kolejną niespodziankę. Po wieczornej inspekcji wyszło, że panowie przywalili koparką w bramę. Jest wygięta i się nie domyka :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.10.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 ożesz kurdę, nie o taką mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Kurde no powiedz - nic nie może iść dobrze??:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.10.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nie, dopóki wpuszczasz na budowę "fachowców" którzy mają w d.... twoją własność. Poza tym ja im nie płacę, kasa płynie z zakładu energetycznego, więc mają gdzieś, czy coś zniszczą. Jak dla mnie firma Mirmar kwalifikuje się na czarną listę, ze względu na terminowość, prawdomówność, jakość pracy. Plusów nie widzę. Przez takich fachowców, robi mi się niedobrze na samo słowo "budowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.10.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 nosz kurde nawet nie zdarzyłam pogratulować, a tu już coś spaprali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Myślisz że będą próbowali ci jakoś zminimalizować/zrekompensowac stratę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.10.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nie wiem, jutro mają kończyć robotę, trzeba ich będzie dorwać, zrobić zdjęcia itd Bardziej mnie interesuje jak to naprawić i ile będzie to kosztować. Ale to już jutro, bo trzeba zadzwonić do firmy która tą bramę robiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Mąż nadal wyjechany czy wrócił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.10.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Wrócił, to była jednodniówka. On miał to szczęście oglądać tę fuszerę (bo skrzynkę też postawili od czapy, na odwal się). Jutro zrobimy zdjęcia pamiątkowe.Ech mam dosyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Daj znać jutro co i jak, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.10.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 fatalnie z tą bramą. Oby wszystko dobrze sie skonczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.10.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Ania, Ty powinnaś się zaszczepić przeciwko partaczom chyba?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 30.10.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 też przyszłam podtrzymać na duchu. nie poddawaj się i nie miej dość. jesteście już tak blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 30.10.2013 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Spartolone na maksa, przekoszona prowadnica od bramy, brama się nie zamyka. Podobno mają to naprostować, ale wiadomo że będzie to już słabsze. Skrzynkę postawili prawie w świetle bramy, bo podobno nie da się inaczej. Będzie problem z zamykaniem na klucz, nie mówiąc już o tym że nie ma jak zamontować domofonu. Wyglądało to jak cholerna prowizorka na odwal się Ale ale M pojechał z nimi powalczyć i jakoś się dało przesunąć skrzynkę, jeszcze tylko muszą bramę poprawić, ale to już jutro bo dzisiaj się już napracowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.10.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 rany julek czy wszyscy partacze świata są na Twojej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts