cronin 02.11.2013 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Dokładnie tak, dla nich problemem było nawet podkucie fundamentu. Za to bez problemu wykrzywili mi bramę.Namiar dostałam dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.11.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A są w Ikei wąskie 20 cm carga? Bo jeżeli są i nie kosztują majątku to zgodziłabym się z Jarkiem: oleje czy inne potrzebne przy gotowaniu/smażeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.11.2013 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Nie ma, są 30-ki, więc teraz zależy czy tam wejdzie szafka 30. Na razie jest taka wersja (te otwarte półeczki są zapychaczem tylko) ściana ma 321 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 02.11.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 (edytowane) A są w Ikei wąskie 20 cm carga? Na plannerze najwęższe to 30 cm, więc chyba nie ma. Aniu, czy siłę pod kuchenkę masz w tym miejscu, gdzie wstawiłaś płytę, czy bierzesz pod uwagę zmianę? Czy wchodzą w grę półwyspy, czy chcesz mieć tradycyjnie przy ścianach? Edytowane 2 Listopada 2013 przez Dzustaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.11.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 I z zapychaczem lepiej. Bo te 30 cm to wbrew pozorom naprawdę spora odległość płyty od ściany będzie. I wygoda większa i lepiej wygląda - oczywiście to moja subiektywna opinia:) Ale teraz jest tak: 30+60+60+60+60+40? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.11.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 pierwsze lepsze z brzegu cargo szer 20 cm http://www.stolmet.pl/pl/p/Kosz-CARGO-do-szafki-o-szerokosci-20-cm-z-mocowaniem-bocznym-i-funkcja-samodociagu/1389 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.11.2013 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Nie ma 20 cargo, najwęższe to 30, więc zależy czy tam wejdzie. Siłę tam mam, ale zdaje się nie wszystkie kuchenki jej wymagają (bo już nie wiem czy gniazdko robić, czy kabel zaślepić) Płyta i zlew są w optymalnym dla mnie miejscu, piekarnik tylko przy lodówce wyląduje (znowu gniazdko trzeba przenieść, heniutek mnie zabije ). Wyspy półwyspy odpadają, nie przepadam to raz a dwa ta kuchnia ma 10 m2, za mało na wygodną wyspę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.11.2013 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 (edytowane) Gosia tylko czy do tego cargo mogę dołożyć front z ikei? edit. już dopatrzyłam że to tylko wypełnienie, czyli muszę sam front zrobić Edytowane 2 Listopada 2013 przez cronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.11.2013 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 I z zapychaczem lepiej. Bo te 30 cm to wbrew pozorom naprawdę spora odległość płyty od ściany będzie. I wygoda większa i lepiej wygląda - oczywiście to moja subiektywna opinia:) Ale teraz jest tak: 30+60+60+60+60+40? Teoretycznie tak, chyba że odległość od ściany będzie musiała być większa to wtedy 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.11.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Nie, źle wpisałam, zmywarka raczej 45, prawda? czyli cargo zostaje 20. Albo cargo albo coś. A może zwykła półka i przerobione jakoś drzwi ikeowskie. Tylko to znowu ktoś musi jakoś przerobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 02.11.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Aniu, a ile pozostanie od płyty do okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.11.2013 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Luka fakt 45 zmywarka, czyli przeróbki ktoś jakośDzustaa tam jest 107 cm do okna, czyli jakieś 20 będzie, tylko że to fix dość głęboko osadzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.11.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Można kota dostać nie? ps. mój leń gigant nie odpuszcza - w mieszkaniu nie mam nic zrobione:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.11.2013 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Mnie to mówisz? ja mam wciąż pudła nie rozpakowane a niby 3 dni wolnego.M pojechał po heniutka i do ikei po szafy, ale czy kupi to nie wiem bo najazd nieziemski, parking cały zawalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.11.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A ja właśnie sobie pomyślałam że powinnam do Poz jechać zobaczyć czy gdzieś nie mają na pokazanie całych drzwi w okleinie jaką chcę. Ale jak sobie pomyślę o tłumach wszędzie... Zaraz wezmę dzieciaki na cmentarz pogapić się na kolorowe znicze a reszta nie zając... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.11.2013 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Tłumy wszędzie, ludzie tak reagują jak mają 1 dzień supermakety zamknięte, jakby z głodu umierali. Rodzinny obiad w markecie, rodzinna rozrywka w markecie, smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 02.11.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Od dziś są już wszędzie kolekcje Bożonarodzeniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.11.2013 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Wolę wyprzedaże a na serio w ogóle nie cierpię chodzić po sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.11.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Skoro jest problem z drzwiczkami powieś zasłonkę taką jaką będziesz mieś ściereczkę. Jakis czas przebiedujesz zanim front dorobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.11.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Wrócilim;)Teraz muszę ich:- zagonić do łazienki- zrobić kolację- pozwolić na obiecaną bajkę długometrażową- zagonić do mycia zębów- zagonić do łóżka:D Myślałam że zajrzę a tu już koncept kuchni gotowy będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts