cronin 06.11.2013 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 wzięliśmy jeden na próbę z LM i faktycznie śnieżnobiały to nie jest, tylko nie wiem może się przeleżał?, albo market ma swoją tańszą serię (chociaż cenowo to chyba 30% więcej niż w necie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 06.11.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 My oglądaliśmy w jakimś sklepie elektrycznym i również przy innych wyglądał bardziej kremowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 06.11.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 ja mam berkery kwadraty, Aga też nazwa - snieznobiały - daleka jest od realu;) to taka zmyłka;) producenta, nic sie nie zlezało w sklepie, one takie sa. ja jestem zadowolona- Pani tez bedzie zadowolona;) buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.11.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Fajnie z tą kuchnią.Ale Ci szczerze zazdroszczę że już tak daleko jesteś. Ja ugrzęzłam chyba na dobre. Podziwiam, że pomimo wkurzenia i zwątpienia pchasz to wszytsko ładnie do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 06.11.2013 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 raczej kopię w 4 litery żeby mieć z głowy muszę w końcu te pstryczki pchnąć, pal licho kolor i tak po tygodniu nie będę zwracać uwagi (oprócz okazjonalnych przekleństw który pstryczek do czego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.11.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Mnie martwi jeszcze fakt gdzie co podpiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.11.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 ja własnie mam listę zrobiona przez elektryka, w sobotę będziemy podpinac i nie wiem co gdzie wiec będzie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 06.11.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Też mnie to martwi, będą niespodzianki Ivy a jak podłogówka i wylewki, daliście radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.11.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Też mnie to martwi, będą niespodzianki Ivy a jak podłogówka i wylewki, daliście radę? własnie przywieźlismy zamówienie i nie ma połowy ..reszta dopiero w poniedziałek a własciwie wtorek wiec tym bardziej będzie wesoło z dopasowywaniem:D daliśmy radę , troche przesuneliśy termin ale ogólnie udało sie to zrobic jakoś jutro regulacja pieca wiec bedzie już chodziło jak nalezy bo teraz tak na poł gwizdka a czas już suszyć sciany A czy ja przegapilam projekt kuchni gdzieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 06.11.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 my jeszcze nie mamy kotłowni ruszonej , dopóki nie ma prądu nie ma co montować kuchnia prościzna, była ze 3 strony temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 06.11.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Zajrzałam do Ciebie, Aniu-jak to nie masz prądu, przecież byli z elektrowni? U mnie jutro mają przełączać na budynek ze skrzynki budowlanej i też mogę nie mieć prądu? Ośweć mnie, co jest grane? my jeszcze nie mamy kotłowni ruszonej , dopóki nie ma prądu nie ma co montować kuchnia prościzna, była ze 3 strony temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 06.11.2013 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 No kabel mam pociągnięty ale żeby puścili nim prąd to muszą zainstalować licznik. Przyłącze robi firma (znana nam ) a licznik instaluje elektrownia. U Ciebie jest to pewnie tylko kwestia zainstalowania licznika, bo budowlany masz, ale nie wiem, bo to jest tak sztucznie pokomplikowane że Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.11.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 my jeszcze nie mamy kotłowni ruszonej , dopóki nie ma prądu nie ma co montować kuchnia prościzna, była ze 3 strony temu ja tez mam na przedłuzaczu przegapilam to mikro zdjęcie bo nadaje z komórki bo już interenet wypowiedziałam w domu zeby nie przedłużać tam umowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Ania, priva Ci wyslałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.11.2013 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Widziałam, odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 07.11.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Aniu, to horror! Przyjechali z firmy wykonawczej, wywrócili do góry nogami co zrobił na zewnątrz budynku mój elektryk, a mnóstwo kabli kupionych i założonych tylko na śmietnik-bo teraz tego ZE nie przyjmie, bo TERAZ ZE WYMAGA INNEJ METODY!!!!!!!!!!! Po 3 godzinach przeróbek i wchodzenia pod dach wymienić NAWET HAK, zrobili podłączenie między budynkiem a słupem... i pojechali. Teraz minimum 3 tygodnie będzie do wizyty ZE i przeniesienia skrzynki budowlanej do skrzynki na budynku!! Wobec tego jeszcze zostanie mi:słup, skrzynka, wiele metrów kabla budowlanego... O żesz (*&^%$#) Potem po ZE mam porobić pomiary i złożyć dokumenty?? Już wiem, że nic nie wiem!! No kabel mam pociągnięty ale żeby puścili nim prąd to muszą zainstalować licznik. Przyłącze robi firma (znana nam ) a licznik instaluje elektrownia. U Ciebie jest to pewnie tylko kwestia zainstalowania licznika, bo budowlany masz, ale nie wiem, bo to jest tak sztucznie pokomplikowane że Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.11.2013 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Pomiary i protokół to są potrzebne do odbioru końcowego budynku zdaje się. U mnie sami podłączali kabel zewnętrzny domowy, my go tylko wyciągnęliśmy z domu. Więc nie marudzili, że coś źle zrobione. A nie przepraszam, coś marudzili przy zakładaniu cud-skrzynki że uziemienie się teraz inaczej robi??? generalnie teraz mają zawieźć dokumenty do zakładu i z zakładu przychodzi facet z licznikiem. Tyle że od poniedziałku mają Legionowo nie po drodze i biedni chyba nie dadzą rady w tym tygodniu. A mnie czas ucieka przez palce. Nic więcej nie wiem. U Ciebie przyłącze napowietrzne więc teoretycznie łatwiej być powinno? chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 07.11.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Nie robią już dawno napowietrznych, ale posiali moje papiery i musieli się z tej umowy wywiązać-a ja nie oponowałam. Trzeba byłoby znowu nowe papiery, wykopy, skrzynki w płocie/nie mam płota tylko tymczasową siatkę na stemplach/. Myślałam, że normalna procedura to przełożyć kable i skrzynkę z licznikiem ze słupa budowlanego na budynek.Tymczasem trzeba to tak zorganizować, aby setki biurw miały ciepłe stołki do przekładania i stemplowania papierów, a ja za kW płacę od 6 do 8zł + abonament za przyłącze prawie 60 zł/mies A ja, wyobraź sobie, zamówiłam elektryka aby mi oprawki, gniazdka i kilka wyłączników dziś pomontował Pomiary i protokół to są potrzebne do odbioru końcowego budynku zdaje się. U mnie sami podłączali kabel zewnętrzny domowy, my go tylko wyciągnęliśmy z domu. Więc nie marudzili, że coś źle zrobione. A nie przepraszam, coś marudzili przy zakładaniu cud-skrzynki że uziemienie się teraz inaczej robi??? generalnie teraz mają zawieźć dokumenty do zakładu i z zakładu przychodzi facet z licznikiem. Tyle że od poniedziałku mają Legionowo nie po drodze i biedni chyba nie dadzą rady w tym tygodniu. A mnie czas ucieka przez palce. Nic więcej nie wiem. U Ciebie przyłącze napowietrzne więc teoretycznie łatwiej być powinno? chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.11.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 No i co z tą wanną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.11.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Luka wannę mam tylko w dużej łazience a ona za rok, więc nie zamawiałam, ale jakiś typ mam http://partner.kolo.com.pl/storage/images/produkty/wanny/lito/XWP1550/XWP1550_380x380.jpg http://kolo.com.pl/produkt/wanna_prostokatna_stalowa_lito_160_x_70_cm_bez_uchwytow/38786 jest idealnie owalna, a ja lubię patrzeć na kwadratowe ale myć owalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts