nita83 07.11.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 wciąż na kartonach czy juz ogarnęłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.11.2013 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 wciąż ale już coraz mniej do rozpakowywania za to pod stołem leża 2 nowe puste pudła czekające na napełnienie i wywiezienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) O patrz i rozmiar dla mnie idealny:)Bo wydawało mi sie ze pisałaś gdzieś o wannie to się dopytuję bo mnie to czeka teraz już natychmiast. Coś czytałam że akryl może być lepszy/gorszy, ze się może wyginać, odkształcac i co tam jeszcze...Wiesz coś na ten temat? dopiero dojrzałam, ona stalowa jest Edytowane 8 Listopada 2013 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.11.2013 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Luka mnie to obojętne czy stalowa czy akrylowa, to jak dyskusja nt. wyższości świąt BN nad WN. Zrozumiałam z niej, że akryl się rysuje (jak jest tani, a na drogi mnie nie stać) a stal szybciej wychładza i może odprysnąć jak w nią mocno przywalisz. Do tej pory miałam stalowe i ok. Ważniejszy jest kształt i wymiar. Rozmiar 170 jest dla mnie za duży, mieliśmy taką i się "topiłam" w niej. Owalna żeby umyć jednym posuwistym ruchem szmaty I żadnych podłokietków bo tylko się kamień na nich osadza. Powinnam jeszcze sprawdzić czy mi się 4litery wygodnie na dnie mieszczą, ale to już musiałabym znaleźć ją na żywca a to za kilka miesięcy. (pamiętam, że Malka sprawdzała ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ania, co Ty chcesz sprawdzać??? Na 100% sie zmieścisz Kruszyno:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Dobrze gadasz Ania.I cos w tym jest - ja lepiej wspominam akrylową więc szukam akrylowej. Ale może ona chce sprawdzić czy się zmieści z mężem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.11.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 No wiecie ale z luzem czy bez? Wielki dzień dziś. Heniutek kończy, M pojechał odebrać i rozliczyć. Jezu jak on mnie wczoraj zdrzaźnił, mało nie zabiłam przez telefon. A dzisiaj oberwało się pseudofachowcom z Mirmara, którzy półtora tygodnia będą wieźć moje papiery do prądu :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Heniutek kończy????? Nie wiem czy się odnajdzie w tej sytuacji:D;) A luzu trochę musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.11.2013 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Nie odnajduje się, od miesiąca już gada że czeka na nasz telefon w sprawie malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Kończy?????????????????To pokaż proooszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 To się chłop doczeka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Anka weź Ty mu jakoś to delikatnie powiedz żeby w depresję nie popadł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 08.11.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ogarnę i pokażę, zresztą sama chcę dokładnie obejrzeć, a nie tak z doskoku i cichaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ok poczekamy. Max jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 08.11.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Przypomniałyście mi, jak z małżonką przymierzaliśmy się do wybranej wanny w Leroju na ekspozycji. Znaczy, w sensie, że najpierw jedno, potem drugie, nie razem! A co do wanien - akryl się rysuje to fakt, ale wystarczy do wanny nie wchodzić w podkutych glanach a stalowe emaliowane miednice "po babci" wymienić na plastikowe i będzie ok. Emalia zresztą też się rysuje. Natomiast ciepło, przyjazność akrylu dla nagiego użytkownika (płci dowolnej) są bezapelacyjne. Ugina się jedynie akryl dziadowski (tani chińczyk) i (co bardzo ważne!!!) akryl źle zamontowany, niedostatecznie podparty (zwłaszcza na krawędziach). J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Bardzo serdecznie Panu za opinię dziękuję Kurde nie miałam odwagi do wanny wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Luka, serio? Ja się przymierzałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ale tak w sklepie?? Do wanny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 No a jak? Przez internet???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Patrz Pani jak Ci się humor przy gęsi zaostrzył:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts