cronin 25.06.2012 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Tobie do realizacji tych marzeń już niewiele brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 25.06.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 cronin - jakiś zew natury się odezwał ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.06.2012 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 no pewnie, jak zawsze gdy się robi ciepło, zimą włażę pod koc i popijam gorącą czekoladę i nie uznaję rozrywek na świeżym powietrzu (narty brrr...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.06.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 A ja sie wczoraj napiłam goracej czekolady, taka zimnica i deszcze u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.06.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 to od was doszło już do nas, okropnie jest pada i wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.06.2012 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Uff wreszcie, zdobyliśmy pieczątkę na pozwoleniu na budowę. Oczywiście skończyło się na objechaniu po sąsiadach i pozbieraniu podpisów, bo poczta zwrotki zagubiła. Ale prawomocne "już" jest , tyle że nie zdążyliśmy podjechac do nadzoru budowlanego żeby zgłosić, że za tydzień zaczynamy. To już jutro załatwimy. Oczywiście pogoda nam sprzyja od rana pada i wieje. Może to ostatnie podrygi złośliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.06.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Uff wreszcie, zdobyliśmy pieczątkę na pozwoleniu na budowę. Oczywiście skończyło się na objechaniu po sąsiadach i pozbieraniu podpisów, bo poczta zwrotki zagubiła. Ale prawomocne "już" jest , tyle że nie zdążyliśmy podjechac do nadzoru budowlanego żeby zgłosić, że za tydzień zaczynamy. To już jutro załatwimy. Oczywiście pogoda nam sprzyja od rana pada i wieje. Może to ostatnie podrygi złośliwości No to teraz MUSI SIE UDAC i zobaczysz za tydzien pogoda bedzie rownie sprzyjająca. Po co miałas sie wkurzać, ze ładna pogoda, a robota stoi?? Pogoda poszła Ci na rękę, co by Cię jeszcze bardziej nie denerwowac A tak zacznie się przygoda- zacznie sie pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.06.2012 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Żadna pogoda mi nie straszna, zakupiłam już nawet super kaloszki, sztormiak od mamy pożyczę jejku no jakoś do mnie nie dociera że to już za chwileczkę już za momencik... Ale wiesz chyba rzeczywiście kryzys widać, bo Wołomin gdzie tradycyjnie jest baaaardzo dużo wydawanych pnb, w całym maju wydał ich 7 (słownie SIEDEM!) a norma to kilkadziesiąt. Banki przykręciły kurek, zaostrzono przepisy budowlane (archi mi mówiła że zdążyliśmy w ostatniej chwili, bo teraz wszystko odrzucają do uzupełnienia) i już widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.06.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Wreszcie się ruszyło. Nie ma to jak nasza poczta;) Teraz tylko pogoda i do roboty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.06.2012 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.06.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Gratulacje cronin Trzymam kciuki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.06.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Dzięki:) dopiero zaczynam a czuje się jakbym kończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Dzięki:) dopiero zaczynam a czuje się jakbym kończyła ciiiii, bo ja tak kończę już 5 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.06.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Malka ale jak skończysz to całe forum będzie świętować razem z tobą zresztą już finiszujesz więc nie czaruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Malka ale jak skończysz to całe forum będzie świętować razem z tobą zresztą już finiszujesz więc nie czaruj Trzymam za słowo choć obawiam się,ze człowiek tak długo nie żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 26.06.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Gratuluję PnB! Obok nas budowa właśnie się zaczęła i przypomniałam sobie, jak to jest fajnie na początku, jak te mury, ściany rosną, i biega się potem między nimi i "mebluje" Piękne chwile przed Wami:) A potem TYLKO wykończeniówka. Ale to potem:) A co do bosych stóp, to ja się przyłączam. Niestety póki co zimno i bez skarpetek wieczorem mi marzną, ale boso po trawie, ciepłej kostce przed domem... A po otoczakach mogę w każdej chwili w domku pospacerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 27.06.2012 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Uff wreszcie, zdobyliśmy pieczątkę na pozwoleniu na budowę. Oczywiście skończyło się na objechaniu po sąsiadach i pozbieraniu podpisów, bo poczta zwrotki zagubiła. Ale prawomocne "już" jest , tyle że nie zdążyliśmy podjechac do nadzoru budowlanego żeby zgłosić, że za tydzień zaczynamy. To już jutro załatwimy. Oczywiście pogoda nam sprzyja od rana pada i wieje. Może to ostatnie podrygi złośliwości Cieszę się bardzo i gratuluję-bo ja także za tydzień powitam koparkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 27.06.2012 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Żadna pogoda mi nie straszna, zakupiłam już nawet super kaloszki, sztormiak od mamy pożyczę jejku no jakoś do mnie nie dociera że to już za chwileczkę już za momencik... Ale wiesz chyba rzeczywiście kryzys widać, bo Wołomin gdzie tradycyjnie jest baaaardzo dużo wydawanych pnb, w całym maju wydał ich 7 (słownie SIEDEM!) a norma to kilkadziesiąt. Banki przykręciły kurek, zaostrzono przepisy budowlane (archi mi mówiła że zdążyliśmy w ostatniej chwili, bo teraz wszystko odrzucają do uzupełnienia) i już widać. To może ceny materiałów trochę spadną?!! W Radzyminie, w betoniarni powiedziano mi, że beton na 8% -jeśli dla celów mieszkalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 27.06.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 też tam dzwoniłam wczoraj dzisiaj ciąg dalszy, beton to nie problem, przysługuje zwrot Vat więc tak czy siak te 15 % się zwróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 27.06.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 cronin super! gratuluje prawomocnego PnB :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts