Lukarna 13.11.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 A ona mokra była jeszcze?? Bo myślałam że matowe te Twoje płytki?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.11.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Ale jaja!!!! Ania podłogę umyła:jawdrop: To co? Już DOM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.11.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 mokra mokra, jak wyschła to maziaje były, dopiero raz umyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.11.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Fajnie ma, prawda?? Jak ja się cieszę że będe miała szare płytki...Podoba mi się u Ciebie, wiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.11.2013 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 a co dopiero będzie jak położę panele? chyba że Ty pierwsza położysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 13.11.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 ale jaja - masz już DOM:):wave::wave::wave: świetne te szare, co to? i prysznic ekstra ekstra:) cieszę się i ściskam:) piękne efekty Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.11.2013 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 E tam co to za dom bez prundu nawet sobie popstrykać nie mogę Te szare to cementyty, tylko że mokre, dlatego się świecą jak psu..... Prysznic na szczęście nie widać wszystkiego (braku symetrii na przykład Ale cieszę się, że się cieszysz i cieszę się wraz z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 13.11.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 O rany, dopiero teraz dotarłam! A czy okna juz też myłaś? Bo mnie zastanawia, kiedy człek się powinien dopuścić tego pierwszego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.11.2013 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Jak będzie dojrzały i odpowiedzialny Zbieram się do tego, ale raz że nie mam ciepłej wody, musiałabym gotować, a dwa że muszę odkurzyć ramy po gipsach a odkurzacz ledwo ciągnie, więc odwlekam tę wiekopomną chwilę ale trzeba przed mrozami, czyli weekend albo przyszły tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 13.11.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 (edytowane) Ja także cieszę się z Twoich sukcesów na polu budowlanym, świetnie to ogarniasz. Aniu, czy te ślumoki wrrrrrrrrr zawiozły do Rejony papiórki, jak myślisz?? wrrrrrrrrrr (braku symetrii na przykład Ale cieszę się, że się cieszysz i cieszę się wraz z Tobą Edytowane 14 Listopada 2013 przez GraMar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.11.2013 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Grażka nawet nie muszę pytać o kim mówisz zawieźli podobno dzisiaj (prawie 2 tygodnie od zrobienia przyłącza :mad::mad::mad:), od jutra będziemy tam dzwonić i molestować o licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szpilka83 13.11.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Też szukam szarych płytek do salonu i kuchni. Właśnie dostałam wycenę tych które mi się podobają. Zaporowa dla mnie (315 zł/m2) W Max Fliz znaleźliśmy idealne lecz też za drogie (139 zł). Gdzie kupowałaś te Cementyty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.11.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 O rany, dopiero teraz dotarłam! A czy okna juz też myłaś? Bo mnie zastanawia, kiedy człek się powinien dopuścić tego pierwszego razu Jak będzie dojrzały i odpowiedzialny Zbieram się do tego, ale raz że nie mam ciepłej wody, musiałabym gotować, a dwa że muszę odkurzyć ramy po gipsach a odkurzacz ledwo ciągnie, więc odwlekam tę wiekopomną chwilę ale trzeba przed mrozami, czyli weekend albo przyszły tydzień. Okna!! Kurcze przecież zanim mi to skończą w środku te płytki, gładzie, inne świństwa to już zima będzie... Jak ja okna umyję?? Sorry Ania że się tak u Ciebie zdenerwowałam ale właśnie do mnie dotarło... ps. umieścimy kiedyś zdjęcie jakiegoś pokoju i zrobimy konkurs: czyje to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.11.2013 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Szpilka w Obi 50 zł bo to II gat., ale w sieci można znaleźć po 80, generalnie szarych płytek teraz od groma, w cenach mocno zróżnicowanych a wyglądem niewiele się różnią Luka z zewnątrz możesz umyć teraz a w środku mrozu raczej mieć nie będziesz chodzi o ten najgorszy syf, wiadomo że teraz nie dopieścisz na glanc ps. zrobimy zrobimy to będą wariacje na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.11.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Ciekawe jak ja z moim lękiem wysokości będę myła te balkonowe na górze - na razie bez barierek;) Ech Ania niby blisko juz ale tak daleko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 13.11.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Cronin super wyglądaja te cegiełki w łazience. Naprawdę przepięknie. Tylko ta listwa. LISTWA!! Jak mogłaś Podłogowe też super wyglądają. Nie mogę się już doczekać Twojej kuchni. A z oknami to mnie nawet nie denerwujcie. Naprawde... po długim czasie zajzałam a tu zaraz o myciu okien mi przypominają. Nawet na przedpokoju od tygodnia stoi siatka ze szmatami do mycia okien. Ha ha Swoją drogą w bloku to jest zawsze przedpokój a w domu hol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.11.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Trzeba było z nami być na bieżąco:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 13.11.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Zanim tam wleziesz, weź ze sobą telefon-to po 2 godzinach wiszenia zadzwonisz po ratunek do sąsiadów jak ja! Ciekawe jak ja z moim lękiem wysokości będę myła te balkonowe na górze - na razie bez barierek;) Ech Ania niby blisko juz ale tak daleko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szpilka83 13.11.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Ostatniej niedzieli zrobiliśmy "maraton" po sklepach z kafelkami ale akurat w OBI nie byliśmy:) Jest tego sporo w szarościach....więc dlaczego zawsze moją uwagę zwracają te powyżej 100 zł w Castoramie są też "takie jedne" za ok 70zł ale mają smugi ( nie do końca do zaakceptowania ) Mamy 55m salon+kuchnia a jeszcze zastanawiamy się czy aby nie dać tych samych w korytarzu i wiatrołapie ( wtedy ok 70 m) dlatego cena ma znaczenie. Znalazłam właśnie je na GLAZURA STRZELIN za niecałe 80 nie miałam pewności czy to te. Są jeszcze na Strefa płytek.pl po 31,91 ale to 3 gatunek i raczej się nie nadadzą mąż będzie kładł- obawiałabym się reacji Te Twoje wyglądają na gładkie i bliskie naszemu ideałowi z Max Fliz. Drugi gatunek w miarę ok? Chcemy jak najwięcej kupić do 31.12 a podłoga jest właśnie jedną z "tych ważniejszych" zakupów Dzięki za odpwiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.11.2013 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Luka materace sobie podłóż pod okno na zewnątrz będziesz miała miękkie lądowanie Nita ale które okna na Cię czekają? te domowe czy te mieszkaniowe? domowe zdążysz wiosną po ociepleniu a mieszkaniowych nie warto bo przeciez zaraz się przeprowadzacie Grażka ale już masz umyte? muszę się przejechać koło Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts