agalind 15.11.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Ania, te Twoje problemy prądowe to prawie na film jakiś sie nadają. Warta akcja, budowanie napięcia, czarne charaktery - tylko scenariusz pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 15.11.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 ania, te twoje problemy prądowe to prawie na film jakiś sie nadają. Warta akcja, budowanie napięcia, czarne charaktery - tylko scenariusz pisać układ zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.11.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Może by tak telewizję zaprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.11.2013 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Nie jest mi do śmiechu, mrozy idą, a wersja optymistyczna brzmi początek grudnia.Za to pstryczki się spięły i wysłały i w poniedziałek będą. Można będzie zacząć montować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 15.11.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Aniu, w którym sklepie internetowym zamawiałaś pstryczki? Zamówiłaś Kwadraty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.11.2013 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Tak b.kwadraty, w elektrycznie.pl, zamówiłam wczoraj o 15 za pobraniem, dzisiaj wysłali. Zobaczymy w poniedziałek czy dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.11.2013 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Zimno dzisiaj, wiatr lodowaty gryzie aż do kości, dzieciaki zakatarzone, siedzę w domu i wydaję wojnę pudłom. M pojechał na budowę grzać i przenieść resztę rzeczy z baraku. Już i tak część rzeczy się zniszczyła (myszy się wprowadziły ). Z innej beczki, odziedziczyłam po Mamie, oprócz dwóch kotów, las kwiatków. Są wszędzie i domagają się podlewania. A ja z kwiatkami domowymi jestem na bakier, jakoś nie mam do nich podejścia. Czy znacie może jakieś forum czy cuś, gdzie możnaby wystawić je do adopcji? mam 3 dorodne hoje, stado fiołków i coś tam jeszcze. Nie wyrzucę, bo szkoda, ale jak zostaną pod moją "opieką" to długo nie pociągną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 16.11.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Hej Ania:) u nas też kicha pogodowa...tez w domu siedzimy i czekamy na gosci;):wave: ściskam:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.11.2013 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Pozdrów gości ode mnie już sobie wyobrażam zawierucha na zewnątrz a w środku miłe towarzystwo, ogień na kominku i pyszności na stole achhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.11.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Ile Ci wyszło pstryków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.11.2013 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Tak dokładnie?14 włączników zwykłych10 schodowych pojedyńczych4 schodowe podwójne22 gniazdka podwójne z uziemieniem40 gniazdek pojedynczychplus ramki, klawiszedo kupienia na żywo 6 gniazdek antenowych i 7 internetowych (kolega-elektryk musi powiedzieć jakie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.11.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Tak dokładnie:) Kurcze interesuje mnie dlaczego masz:10 schodowych pojedyńczych4 schodowe podwójne Tego nie ogarniam, myślałam że schodowe są tylko pojedyncze wrrrGniazdka wszystkie z uziemieniem się kupuje tak? I jakie "klawisze"?? Internet puszczaliście po kablu? My nie mamy:(I na telewizyjne P postawił veto. Ma być tylko w salonie, w "gabinecie", w kuchni ( na "zaś") i w naszej sypialni.U dzieciaków nie chciał rozłożyć kabla. Nie wiem jak to ogarniemy bo Najstarsza ma swój TV i powiedziała że z niego na pewno nie zrezygnuje:) Ciekawe ile nam wyjdzie.Nie wiem kurde gdzie mają byc u nas te schodowe bo się pogubiłam trochę. Jeszcze jakieś krzyżowe gdzies miały być. Świta mi korytarz na górze, schody, kuchnia/salon. Ale głowy nie dam sobie uciąć... A mogłam pozapisywac co i gdzie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.11.2013 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Tak dokładnie:) Kurcze interesuje mnie dlaczego masz: 10 schodowych pojedyńczych to normalne schodowe, zapalają 1 światło 4 schodowe podwójne podwójne bo ogarniają 2 żyrandole, 2 klawisze. Przynajmniej w teorii bo czy to będzie działać jak sobie wymyśliłam w projekcie to nie wiem Tego nie ogarniam, myślałam że schodowe są tylko pojedyncze wrrr Gniazdka wszystkie z uziemieniem się kupuje tak? chyba tak, takie czasy, ale dostepne są też bez uziemienia I jakie "klawisze"?? włącznik składa się z 3 części: mechanizmu, ramki i klawiszy, tak to przynajmniej wyglądało w tym sklepie Internet puszczaliście po kablu? My nie mamy:( też mieliśmy nie mieć , ale kolega elektryk nas przekonał I na telewizyjne P postawił veto. Ma być tylko w salonie, w "gabinecie", w kuchni ( na "zaś") i w naszej sypialni. u nas miały być tylko w salonie, ale jak zaczęli rozkładać kable to się M rozochocił i poleciał po całości, ale zdecydowanie nie chcę wszędzie tv U dzieciaków nie chciał rozłożyć kabla. Nie wiem jak to ogarniemy bo Najstarsza ma swój TV i powiedziała że z niego na pewno nie zrezygnuje:) Ciekawe ile nam wyjdzie. Nie wiem kurde gdzie mają byc u nas te schodowe bo się pogubiłam trochę. Jeszcze jakieś krzyżowe gdzies miały być. Świta mi korytarz na górze, schody, kuchnia/salon. Ale głowy nie dam sobie uciąć... krzyżowe dajesz wtedy gdy chcesz zapalać 1 światło z 3 miejsc (czyli 2 schodowe i 1 krzyżowe chyba), ja tego nie mam A mogłam pozapisywac co i gdzie:bash: ja miałam własnoręcznie zrobiony projekt i co z tego, i tak w praktyce wyjdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.11.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Mam nadzieję że jakoś to ogarniemy.Moi dziś wyjątkowo w łózku:) Niestety Marcin odmówił po raz koeljny oglądania Barbie i dokucza siostrze jak może:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.11.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Dla mnie Barbie jak zbawienie, cały dzień szalały, sajgon mam wszędzie (ja sprzątałam w jednym pokoju one bałaganiły w drugim, i na zmianę), teraz może ogarnę wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.11.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Ja się zebrać nie mogę. Łażę z kąta w kąt cały dzień. A taaakie miałam plany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.11.2013 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Ja plany zrealizowałam w 10 % a zaraz voice-y (jedyny program jaki oglądamy) więc tyle w temacie sprzątania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.11.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Nieee no 10% to też zrealizowałam:DMoi poszli na kompromis i oglądają skubiego:lol2:Idę zmyć kolejną małą partię naczyń. A słuchaj, pstryczki montujecie ptrzez malowaniem czy pomalowane już masz a się nie chwalisz?czy przegapiłam coś znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.11.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Pstryczki po malowaniu, żeby nie pobrudzić (znaczy ramki, bo mechanizmy chyba można), a pomalowane nic nie mam, bo bez ogrzewania i włączonej wentylacji nic nie ruszę W przypływie optymizmu zakupiliśmy tylko sprzęt i 2 wiadra gruntu śnieżki. Stoi to i czeka na prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.11.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Aaa bo coś mi przemknęło gdzieś że przyjdą pstryczki w poniedziałek i można montować... U nas też stoi wszystko tradycyjnie. Góra jest wygładzona ale jeszcze muszą dostosować otwory drzwiowe a cięzko coś im idzie. Na dole został im jeszcze salon, korytarz i łazienka. Plus też cholerne otwory.Jak skończą, obrobią wyszlifują to wpadnie Boski zrobić sufity na gotowo i zagruntować ściany... ciekawe kiedy to będzie:( Mógłby już ten Twój prąd i mój gazo-prąd też przyjść. Instalatorzy sprawdzili instalację, można by grzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts