cronin 16.11.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 No ja z otworami drzwiowymi na górze też mam kichę, ale "pomyślę o tym jutro" Pstryczki zaczniemy montować, aby coś ruszyć, jakbyśmy czekali na pomalowanie, to montowalibyśmy je w styczniu Zresztą i tak bez prądu nic innego nie możemy robić. Ty czekasz na budowlany czy już masz? bo gaz to spokojnie na budowlanym popłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.11.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Na budowlany czekam. Na warunki znaczy się. Papiery do gazowni "się robią" Zapomniałam dziś kontrolnie zadzwonić do Jureczka-instalatora jak daleko są - czy głęboko w lesie czy może gdzieś na skraju... A słyszałaś jak mam już nagrzebane w głowie przez budowę?? W czwartek jak siedziałam domu ktoś zadzwonił. Otwieram, patrzę - kominiarz!! I galopująca pierwsza myśl - przyszedł do mnie z papierami do gazu, fajnie - szybko im poszło, skąd wiedział gdzie mieszkam, mógł mnie Jurek uprzedzić a nie tak z zaskoczenia... i już-już dziub otwierałam z jakąś głupia uwagą a pan kominiarz jak nie huknie radoście: Z powinszowaniem na ten Nowy Rok od kominiarza!!! i mi kalendarz wciska:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.11.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Widziałam, cóż mogę powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.11.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Wszystkim nam odbije na koniec, nie ciesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.11.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Wszystkim nam odbije na koniec, nie ciesz się To wygląda w takim razie, że u mnie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.11.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 To wygląda w takim razie, że u mnie koniec :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.11.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Mnie się dzisiaj śniło że wchodzę do łazienki a tam podłoga mi klawiszuje ale tak na 20 cm. Patrzę a jakieś heniutki z zewnątrz podkopem mi styropian wydłubują podłogowy. Goniłam ich przez bramę ale zwiali. Masakra. Dorka to przez Ciebie Posprzątaliśmy dzisiaj górę śmieci, tych z zewnątrz. Znowu pełniuteńki kontener. Ale przejaśniało, tylko te wszystkie chwaściory zostały na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.11.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Wiedziałam, normalnie widziałam. Wszystkie mamy stan podobny:lol2: ps. ile płacicie za kontener? i jaki duży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.11.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 350 zł coś mi świta że 7 m3, w każdym razie takihttp://transportzabrze.cba.pl/wp/wp-content/uploads/2013/04/Kontener_gruz_9m.jpg myśleliśmy że jednego nie zapełnimy a wyszły dwa takie, pełniuteńkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.11.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Kurde CBA jakieś widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.11.2013 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 hmmm??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 17.11.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 ja widzę to samo. Ania, o czymś nie wiemy? potrzebujesz pomocy? jakby co wyrwiemy Cię ze szpon agentów Tomków i innych. dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.11.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 serio? czy mnie wkręcacie? bo ja wkleiłam zdjęcie jakiejś ciężarówki z kontenerem dobra to drugie podejście http://img17.tablica.pl/images_tablicapl/48997857_1_644x461_kontener-na-gruz-lodz-transport-piasek-ziemia-waski-wjazd-lodz_rev005.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.11.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Ooo teraz jest:)Wielki ten kontener...ciekawe ile u mnie by się takich uzbierało:bash: wiele razy już chciałam zamawiac ale stale słyszę: zamówimy na koniec:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.11.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 no my też pierwszy raz sprzątaliśmy, bo "na koniec", ale chciałam przed zimą wywalić te śmieci, bo jak zgniją pod śniegiem to na wiosnę byłby jeden wielki smród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.11.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 nie ma co na koniec zostawiać, bo potem nie mozna ogarnąc i chęci takich nie ma. Po kawałku, powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.11.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Ooo teraz jest:)Wielki ten kontener...ciekawe ile u mnie by się takich uzbierało:bash: wiele razy już chciałam zamawiac ale stale słyszę: zamówimy na koniec:confused: wielki to on sie tylko wydaje..u nas wyjechały dwa ..i tylko dwa dzieki temu ze pan zabierając ostatni zostal przekonanay do zabrania worow ze styropianem napiwkiem z kwoty za kontener. dzieki temu nie trzeba bylo 3 bo tyle tego było; -) radzę cos wywozic na bieżąco w miarę bo znam wile domków przed ktorymi długo zostaje skalniaczek bo potem 400..800...1200 za kontenerów kilka boli bardzo ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.11.2013 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 wklejam na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.11.2013 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Ivy dokładnie tak, a ponieważ nadal wykańczamy więc śmieci dalej się zbiera, ale to już na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.11.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 a somsiatki jakieś nie chcą przygarnąć kwiatka??? albo w pracy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts