Lukarna 17.11.2013 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 O majgot!!Ale kwiatki:) My dookoła domu nie mamy dużo śmieci. Trochę wiader różnych stoi w kącie, stara betoniara przewrócona i palety.Za to w domu:mad:Nic nie można wyrzucić bo się wszytsko jeszcze przyda:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 17.11.2013 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Luka tak Ci sie tylko wydaje, a jak zaczniecie zbierac i wynosić to ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.11.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Amelię trza zwabić, mocno kwiatkowa jest może się skusi piękne kwiatki sama bym się chętnie załapała, ale nie mam gdzie ich postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.11.2013 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Werka z gorączką więc jestem uziemiona w domu i bez neta (M zabiera laptopa ) więc nici dzisiaj z kawki. Fiołki przygarnięte, szukam zastępczej mamusi dla hoi. Są dobrze wychowane, nie gryzą, nie brudzą, nawet nie wkręcają się w firanki. A i niedużo jedzą i piją, więc nie są kosztowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.11.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 zaczęłam Amelię wabić, jeśli mam zdjęcia kwiatków usunąć to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.11.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 W domu jak w domu ale bez neta?? Oj biednaś Ty... Ucałuj Werkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.11.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Ania, kwiatkami można zawsze klatkę schodową udekorowac;) Któraś sasiadka pewnie pełni dyżur podlewacza;) Uściskaj Werkę. Luka, nie czekaj do końca, bo potem kasy na kontener będzie szkoda. Ja zamawiałam, obwieszczałam przyjazd i urabiałam sie po pachy, ale przynajmniej czysto było. Czasami ekipy pytałam czy coś im sie z tych śmieci przyda, a reszta won. Chyba 4 kontenery były konieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.11.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Gosia jak wciśniesz komuś hoje to moja wdzięczność będzie Cię ścigać do grobowej deski Luka ucałowałam, generalnie cały dzień miałam ją przyklejoną do siebie, więc mimo braku neta i tak nic nie zrobiłam. Rano idziemy do lekarza, bo znowu gorączka jej skoczyła i boję się o uszy. Aga sumienie by mnie zagryzło gdybym je wyrzuciła na korytarz, nic nie poradzę to ukochane kwiatki Mamy, muszę im znaleźć dobry dom. Ja w roli opiekuna odpadam. Ogród tak, doniczkowe nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 18.11.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 (edytowane) Aniu, właśnie wróciłam i znalazłam roślinkom dach nad głową-u mojej siostry, Gosia jak wciśniesz komuś hoje to moja wdzięczność będzie Cię ścigać do grobowej deski Luka ucałowałam, generalnie cały dzień miałam ją przyklejoną do siebie, więc mimo braku neta i tak nic nie zrobiłam. Rano idziemy do lekarza, bo znowu gorączka jej skoczyła i boję się o uszy. Aga sumienie by mnie zagryzło gdybym je wyrzuciła na korytarz, nic nie poradzę to ukochane kwiatki Mamy, muszę im znaleźć dobry dom. Ja w roli opiekuna odpadam. Ogród tak, doniczkowe nie. Edytowane 23 Listopada 2013 przez GraMar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.11.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Jestem zwabiona:bye: aktualne jeszcze te hoje? miałam jedną wiszącą kilkunastoletnią ale starsze samodzielne dziecię mi zabrało więc chętnie przygarnę, nawet nie mam daleko więc odbiór osobisty mozliwy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 23.11.2013 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ciężki to był tydzień, nawet bardzo. I jeszcze trwa niestety.Z prądem kicha totalna. Jak będzie do końca roku to cud. PGE Posterunek Wołomin, pod który na nieszczęście podlegamy, to dno i 10 m mułu. Kłamliwe sk...., których jedynym celem w życiu jest przeciąganie w nieskończoność prostych czynności, które mają obowiązek wykonać. Dzwonię w poniedziałek do inspektora X , który ma odebrać w terenie nasze przyłącze, mówi że w tym tygodniu będzie odebrane i papiery pójdą do drugiego Y , który przygotowuje papiery do umowy. Hurra. Dzwonię w czwartek, ten sam sk....X mówi mi że w poniedziałek to on za dużo powiedział chachacha i on naszych papierów na oczy nie widział. I że pewnie Mirmar ich nie złożył. Mówię że złożyli do Legionowa i tydzień temu Legionowo przysłało je do nich.To kazał mi dzwonić do tego od dokumentacji Y, bo on nic nie wie. Y na każde pytanie odpowiada jednakowo: proszę się cieszyć jeśli potrwa to miesiąc. W piątek X już ma nasze dokumenty w ręku , ale oczywiście doszukał się braków i wracają do poprawek. Radzi nam za to złożyć skargę na Mirmar. Czy to przyspieszy sprawy? Nie, ale zbieramy kwity na Mirmar. No i to właśnie cały sens ich działalności: spowalnianie odbiorów żeby zbierać kwity na wykonawcę przyłączy. To co myślę na temat panów X i Y i całego "Posterunku Wołomin" nie nadaje się do upublicznienia. Zdecydowany numer 1 mojej czarnej listy.Skojarzenia z "Trzynastym Posterunkiem" są jak najbardziej prawidłowe choć zbyt łagodne. W związku z powyższym wszystkie inne prace stoją a nawet leżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.11.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 s...syny w sąsiedztwie, tuż nad rzeką nowy sąsiad buduje...cały czas agregat pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 23.11.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 witam nio wspolczuje przygody z pradem naprawde u nas tez to juz troche trwa ale to nic w porownaniu co sie u was dzieje, my w marcu zlozylismy papiery a w czerwcu do mnie dzwonili ze jakis wykonawca ktory projekt robil nawalil i sie przedluzy procedura, u nas moze to potrwac do konca 2014 roku na razie sie nie stresujemy bo i tak do tego czasu sie pewnie nie przeprowadzimy ale jak to pozniej bedzie to sie okaze.... zdrowia na walke z nimi zycze bo pewnie sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 23.11.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Kwiatki już stoją na nowych miejscach [voice mode = dzieci w przedszkolu] Dzię-ku-je-my! J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 23.11.2013 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Gosiu IwaKrzys nerwicy już dostaję jak słyszę słowo na 'P' a zwłaszcza "W", już nie wiem czy to my jesteśmy tak pechowi czy dotyka to wszystkich, którzy teraz zakładają prąd? Jarek To ja dziękuję za uratowane im życia W razie jakby tęskniły w nocy, nie musicie brać ich do łóżka, wystarczy numer z zegarkiem Nie napiszę jak degustacja najsłynniejszego napitku na forum, bo M w rozjazdach i tylko spogląda tęsknym okiem, czekając na wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.11.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 przyszłam sie przywitaća na wiadomy temat http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/s080.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 23.11.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Cześc Nita Liczę na to, że od poniedziałku wracam do życia i będę na bieżąco w ploteczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 23.11.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 to i ja Cię przytulam na pocieszenie wytrwałości i siły życzę i przedświątecznego cudu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.11.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Ania, nie wiem czego Ci życzyć, bo póki co nic sie nie spełnia:sick: W każdym razie mam nadzieję, że po wszystkim zapomnisz że kiedyś nie miałaś prądu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 24.11.2013 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Ja już tez nie wiem, osobiście życzyłabym tym z Wołomina porządnego rota , ale pewnie nikt by d... nie ruszył żeby ich zastąpić. Zimno się robi, w nocy mróz a jutro deszcz ze śniegiem Akcja kwiatki zakończona, bardzo dziękuję rodzinom zastępczym Zostały mi resztki: aloes, grudniaczek, zamioculcas i jakieś 3 nieokreślone, przeżyją to żyć będą Jutro wracam do pracy to odpocznę i dobrej kawki się napiję w miłym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts