cronin 25.11.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Jak się Werce polepszyło, to Gabi dzisiaj padła. Jutro lekarz ale już widzę że to ten sam :mad:wirus Żadnych planów już nie robię , wszystkie kończą wąchając kwiatki od spodu Z prądem, kolejny raz dzisiaj usłyszałam, że odbiór do końca tygodnia. Uwierzę jak zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.11.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Aniu:bye:http://img36.imageshack.us/img36/8894/hn0b.jpg Uploaded with ImageShack.us hoja już mieszka w mojej sypialni, wykolegowała beniaminka który był ładnie uliściony od strony okna a z pokoju same łodygi sterczały... biedne te dzieciaczki, zdrówka im życzę a Wam wszystkim spełnienia prognoz elektrycznych:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.11.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Honorowe miejsce, powinna się odwdzięczyć obfitym kwitnieniem, jak nie powiedz jej że wystawisz ją do kotłowni - to zawsze działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.11.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Pięknie wygląda jak zakwitnie to chyba obfocisz całą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.11.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Honorowe miejsce, powinna się odwdzięczyć obfitym kwitnieniem, jak nie powiedz jej że wystawisz ją do kotłowni - to zawsze działa na razie nie chcę jej straszyć, jeszcze się za mało znamy;) na pewno obfocę moja o tej porze roku kwitła ale mieszkała w chłodniejszym pomieszczeniu, między wiatrołapem a garażem. Synusia który mi ją zabrał chyba trafi jak zobaczy tę nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.11.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 http://www.brief.pl/img,article,maincrop,/_files/img_sites/kaha/Fotolia%20optymizm%20W.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.11.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Z prądem, kolejny raz dzisiaj usłyszałam, że odbiór do końca tygodnia. Uwierzę jak zobaczę. Jesli Cie to choc trochę pocieszy to u nas to samo z pradem, tj niby koło 10 grudnia ma być. Szcześliwie działamy na przedłużaczach od sąsiada bo inaczej nic by sie nie dało robić Jest to mocno irytujące, bo tez nie wiem kiedy bedzie prad tak oststecznie, z nimi nigdy nie wiadomo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 27.11.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 CześćPróbuję nadrobić zaległości forumowe. Prąd, wrrr nie wspominaj tego tematu. Sąsiedzi 2 lata mieszkają na pożyczonym, mamy teraz termin na 30.11.2013 - ciekawe kiedy naprawdę będzie przyłącze. Jestem w o tyle dobrej sytuacji, że jakimś sposobem udało się zrobić prowizorkę, ale nie na oficjalnym przyłączu budowlanym, tylko jakoś - sama nie wiem jak, nie ogarniam. Więc na przykład o odbiorze domu mogę pomarzyć, a bank ciśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 28.11.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Ups... u nas Croninowe kwiatki zaczęły karierę właśnie od kotłowni, myślicie, że to im zostawiło traumę na resztę życia?Póki co stoją na parapecie, odrobinkę mniej wyeksponowane, niż ta hoja. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.11.2013 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Pomińmy prądowe dywagacje, mamy czwartek a my wciąż nie wiemy, czy zrobili ten odbiór czy nie. Ivy na przedłużaczu ogrzewania raczej nie pociągnę, (chociaż na pewno spróbuję). Ala no właśnie prowizorki nie chcieliśmy, ani budowlanego. Może błąd. Jarek obrażą się jeszcze i zrzucą kwiatki Hoje na pewno by tak zrobiły, fiołki mają milszy charakter A u nas zastój generalnie, chociaż dzisiaj zaczęła się robić kotłownia. Bez naszego udziału, ja uziemiona w domu a M w pracy. W niedzielę kontynuacja, sama jestem ciekawa co tam wyjdzie. Już wiadomo, że zapomnieliśmy o kabelku do sterownika. No i część z tego co zrobił hydraulik-partacz trzeba przerabiać. Na koniec coś milszego. Oprócz kwiatków odziedziczyłam też 2 sierściuchy Pimpka - 10 kilo to wcale nie dużo, zobacz mieszczę się w pudełku po butach Zuzię Nie, nie namawiam do adopcji, one idą z nami, czy tego chcą czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 29.11.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Już wiadomo, że zapomnieliśmy o kabelku do sterownika. No i część z tego co zrobił hydraulik-partacz trzeba przerabiać. Mozesz to ciut rozwinac? Ale jesli chodzi o to co mi sie wydaje to cisnie mi sie na usta tylko solidne "(...) mać jaki ja jestem tempy" bo tez zapomnialem..." :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 29.11.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Aneczka :hug::hug: i zdrówka dla Dzieciaczków:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 29.11.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Aniu, ja wszystkie info mam tylko z M-ra, bo to normalne uprzejme chłopaki. Dziś ma być 8 odbiorów, ale to Wół decyduje gdzie i komu, pa Jak się Werce polepszyło, to Gabi dzisiaj padła. Jutro lekarz ale już widzę że to ten sam :mad:wirus Żadnych planów już nie robię , wszystkie kończą wąchając kwiatki od spodu Z prądem, kolejny raz dzisiaj usłyszałam, że odbiór do końca tygodnia. Uwierzę jak zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.11.2013 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Mozesz to ciut rozwinac? Ale jesli chodzi o to co mi sie wydaje to cisnie mi sie na usta tylko solidne "(...) mać jaki ja jestem tempy" bo tez zapomnialem..." :/ Tomaszu pamiętaliśmy żeby przeciągnąć kabelek od rekuperatora do jego sterownika (żeby nie musieć latać do pralni i ustawiać na pudle), ale zapomnieliśmy przeciągnąć od pieca do auratona. Zrobimy teraz rowek w k-g przy samej podłodze (tam i tak listwa pójdzie...kiedyś) do salonu. Co prawda na piecu można ustawiać, ale skoro i tak już kupiliśmy sterownik to wypadałoby zamontować Aneczka :hug::hug: i zdrówka dla Dzieciaczków:bye: Dzięki, jak na razie słabiutko. Nagromadzenie pecha w końcówce roku przekracza już wszelkie normy Aniu, ja wszystkie info mam tylko z M-ra, bo to normalne uprzejme chłopaki. Dziś ma być 8 odbiorów, ale to Wół decyduje gdzie i komu, pa Wiem, że w środę były odbiory, ale W nawet nie raczył M-ra poinformować gdzie byli i co odbierali. Poziom złośliwości Posterunkowych jest niewiarygodny, w końcu to ich praca i łaski nie robią. No nic dziś powinniśmy wiedzieć, czy byli i raczyli odebrać, czy dalej ściemniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.11.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Ivy na przedłużaczu ogrzewania raczej nie pociągnę, (chociaż na pewno spróbuję). Ala no właśnie prowizorki nie chcieliśmy, ani budowlanego. Może błąd. Nasz gazowy piec tak własnie sobie działa na przedłużaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 29.11.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Tomaszu pamiętaliśmy żeby przeciągnąć kabelek od rekuperatora do jego sterownika (żeby nie musieć latać do pralni i ustawiać na pudle), ale zapomnieliśmy przeciągnąć od pieca do auratona. Zrobimy teraz rowek w k-g przy samej podłodze (tam i tak listwa pójdzie...kiedyś) do salonu. Co prawda na piecu można ustawiać, ale skoro i tak już kupiliśmy sterownik to wypadałoby zamontować wiedzialem... :/ a nie dalej jak wczoraj wykleilem plytami salon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 29.11.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Nad przewodami do sterownika CO jakieś fatum wisi. Wy zapomnieliście, ale co z tego? Ja pamiętałem, dociągnąłem przewód do salonu, na ładną ścianę, gdzie sterownik miał być widoczny, dostępny, było fajnie, ale potem przyszła małżonka i powiedziała że mowy nie ma, żeby jej takie szkaradzieństwo na centralnej ścianie między kuchnią a salonem wisiało. I co? I tak musiałem kuć rowek gdzie indziej... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.11.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Nasz gazowy piec tak własnie sobie działa na przedłużaczu My mamy elektryczny, on trochę więcej ciągnie, aczkolwiek na minimalnej temperaturze może da radę. wiedzialem... :/ a nie dalej jak wczoraj wykleilem plytami salon... To poleć dołem , dojdzie podłoga, listwy, a szlifować i tak jeszcze musisz. Nad przewodami do sterownika CO jakieś fatum wisi. Wy zapomnieliście, ale co z tego? Ja pamiętałem, dociągnąłem przewód do salonu, na ładną ścianę, gdzie sterownik miał być widoczny, dostępny, było fajnie, ale potem przyszła małżonka i powiedziała że mowy nie ma, żeby jej takie szkaradzieństwo na centralnej ścianie między kuchnią a salonem wisiało. I co? I tak musiałem kuć rowek gdzie indziej... J. Nie skonsultowałeś się z Lepszą Połową? Oj brzydko, należało Ci się to kucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 29.11.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 O jeżuuuuuuu. o czym Wy piszecie-ja też mam to mieć do gazowego pieca? A coto Żadnego rowka ani instalacji nie robiłam Aniu, jakie wieści dot odbioru, napisz priv jeśli wolisz, dzięki Nad przewodami do sterownika CO jakieś fatum wisi. Wy zapomnieliście, ale co z tego? Ja pamiętałem, dociągnąłem przewód do salonu, na ładną ścianę, gdzie sterownik miał być widoczny, dostępny, było fajnie, ale potem przyszła małżonka i powiedziała że mowy nie ma, żeby jej takie szkaradzieństwo na centralnej ścianie między kuchnią a salonem wisiało. I co? I tak musiałem kuć rowek gdzie indziej... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.11.2013 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Nie musisz ale możesz, to taki gadżet, generalnie piec powinien mieć to w swoich wnętrznościach. Dostaliśmy sms-a, że w odbiorach nas nie było, mamy dzwonić do W w poniedziałek bo dzisiaj już za późno. Dzwoń do M czy Ciebie "odebrali" łaskawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts