cronin 18.12.2013 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Dobra to teraz zdjęcia podłogi w różnych wersjach; jodełka normalna jodełka podwójna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.12.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 teraz na prosto równolegle prostopadle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.12.2013 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 pochylona jodła pojedyncza pochylona jodła podwójna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.12.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 biała płytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 18.12.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 O żesz, taki terror wyborów mnie jeszcze czeka na końcu drogi:jawdrop: Najbardziej podobały mi się podwójne jodełki, nie wiem nawet dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.12.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 eee tam, ja się niepotrzebnie zafiksowałam, gdybym szybciutko kupiła te wybrane najwcześniej, to byłabym zrelaksowana i szczęśliwa, a tak teraz kombinuję jak koń pod górkę niezależnie co wybiorę i tak będę musiała to myć i to będzie wkurzające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.12.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Mi sie podoba pojedyńcza jodełka te białe sa identycznego formatu jak szare- chodiz mi czy fuga zgra sie z szarą ?? oraz jaką fugę dasz do białaych/jak to wyjdzie na styku tych podłóg ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 18.12.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Witam u Ciebie :yes:Twoje dylematy przede mną :mad:głos oddaję na podwójną jodełką ,salon będzie ciepły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 18.12.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 A ja mam wrażenie, że do Croninowego wzornictwa najbardziej pasuje układ prosty. Raczej prostopadły, żeby ten korytarz poszerzać, a nie kurczyć. J. PS: Pogodziłem Was, prawda? PS2: ale to nie było złośliwe, naprawdę tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.12.2013 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Białe są identyczne jak szare - formatowo, więc zgrywają się idealnie, wydaje mi się że nie ma znaczenia jaka fuga byłaby na łączeniu. No jakbym liczyła głosy, to każdemu się podoba inny układ "drewnianych" ale to chyba dobrze, bo oznacza że one po prostu są ładne same w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.12.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Jodełka (podoba mi się bardziej podwójna) bardziej udomawia dom , płytka biała pasuje idealnie do szarej, ale tylko kolorystyczny podział części korytarzowej od ,,salonowej" to jakoś dla mnie za mało, ale ja idę zawsze bardziej w starocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.12.2013 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Ja nie w starocie , ale w udomowienie zamówię i się jeszcze zastanowię jak ułożyć (poukładam sobie na sucho całą podłogę, to będę pewna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 18.12.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 jesli zdecydujesz sie na drewnopodobne to tylko jodelka a czy drewnopodobne czy gres...to zupelnie inny charakter wnetrza bedzie, zastanow sie jeszcze jaka kolorystyke chcesz potem i jak to bedzie wygladalo na tle podlogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 18.12.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Aniu, ja jestem za klasyczną pojedynczą jodełką, wygląda elegancko i szlachetnie, jak prawdziwy parkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.12.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Na spokojnie obejrzałam raz jeszcze i naprawdę podobają mi się te drewniane, serio.Ale ze sposobem ułożenia to nie mam pojęcia:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.12.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 My też się skłaniamy do pojedynczej jodełki, pytanie tylko czy będziemy mieć tyle samozaparcia żeby zrobić pochyloną te docinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.12.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Głos oddaję na podwójną jodłę. Podwójna, bo według mnie lepiej "dźwiga ciężar" dużych szarych kafli. Piękny kolor bajdełej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 18.12.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 (edytowane) cmok:hug::hug: p.s. ja za wersja prostopadlą - absolutnie żadna jodła.... jodła to może byc w parkiecie a to nie jest parkiet tylko płytki drewnopodobne. kazdy gołym okiem na pierwszy rzut oka dostrzeże różnicę, nie widzę sensu w upadabnianiu płytek do parkietu na modłę jodełki - prostopadłe jakiekolwiek ułożenie pasuje do duzych nowoczesnych szarych kafli. kafle to kalfe, parkiet to parkiet. Edytowane 18 Grudnia 2013 przez amglad1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 18.12.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Ja ci radzę, rób jak chcesz . W rodzinie żony ulubiona i tradycyjna porada, na wszelkie okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.12.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Mówią "rób co chcesz" a potem i tak krytykują Zrobię tak, zamówię, rozłożę większą ilość i wtedy zdecydujemy (ja i M ) ps. Amglad ale jeśli (JEŚLI) zrobię jodełkę, to nadal będziesz mnie lubić, czy przestaniesz się do mnie odzywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts