Lukarna 18.12.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Odzywać jak odzywać - pisać do Ciebie nie będzie:lol2::lol2: Ania pisałaś o dużej umywalce... chcesz do niej jedną baterię czy dwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.12.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 aaa znaczy oficjalnie? Umywalka duża, ale pojedyncza i jedna bateria, mniej mycia. Inaczej musiałabym 2 czyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.12.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 No ok, tylko po co duża? Przyblizysz mi?Bo te baterie mi się takie mikre wydają, malutkie do dużych umywalek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.12.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 No wiesz duża dla mnie to 80-ka Mam tam metr miejsca, w 80-ce 2 osoby umyją zęby jednocześnie w razie co, 60 wydaje mi się mała. ps, ale umywalkę kupię na końcu jak już wszystko będzie, więc przymierzę co wejdzie i będzie wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.12.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 No właśnie się o to pytam bo mówiłaś o 80. Ja teraz siedzę przy biurku, które ma 80 i jest ogromne:DI jakoś mi sie te malutkie baterie nie widzą do tego... ps. też kombinuję jaka musi być najmniejsza z dużych umywalek żeby moja dwójka mogła równocześnie zęby myć - przy tej czynności rozpoczynają się konflikty poranne przeważnie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.12.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 ale 80 to ma po zewnętrznej, to w środku to już bliżej 60ciu a to już nie tak dużo wcale na 2 osoby stojące obok siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 18.12.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Aniu - gdybym ja miała wybierać wybrałabym płytki . Super prezentują się te białe, no i nie lubię się oszukiwać płytkami drewnopodobnymi. Choć sama widziałam takie na podłodze, że myślałam, że to drewno. Ponieważ jednak doczytałam, że zamówisz już płytki drewnopodobne to wg mnie najbardziej pasuje do płytek, które już masz to ułożenie ze zdjęcia poniżej (tyle, ze to raczej jest równoległe nie prostopadłe) prostopadle [ATTACH=CONFIG]230769[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]230770[/ATTACH] Dość dobrze prezentuje się też ta jodełka. jodełka podwójna [ATTACH=CONFIG]230765[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]230766[/ATTACH] To moje 3 typy, ciekawa jestem co wybierzesz finalnie. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.12.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Sprawdzałaś jeszcze w wątku o kłopotach z układaniem płytek drewnopodobnych? Nie śledzę go ale coś zapamiętałam, że kafle niektórych producentów nie dają się układać w dowolnej konfiguracji po są lekko krzywe i można o nie zaczepiać sunąć po takiej podłodze w pończochach.... zabij dokładnie nie pamiętam jak to było. Ułożenie proste (cokolwiek to miało znaczyć) miało być wolne od tej wady Tak czy siak może lepiej przeleć ten wątek, jeśli go nie znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 19.12.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 A to aby nie tu pisałyście niegdyś o próbach dokonywanych w sklepie w temacie zaciągania rajstop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 19.12.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Ja pamiętam sklepowe przymiarki do wanny , czy płytki drą rajtki pewnie też tu, albo po sąsiedzku było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.12.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Ubralibyście kiedyś rajstopy to by wam się odechciało prześmiewajek z koleżanek;) O rajstopach było chyba tu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 19.12.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 dlatego trzeba zakładać kapciochy co by sobie nie zadrzeć rajtek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.12.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 znalazłam na forum takie zdjęcie http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/3-5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 19.12.2013 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Odnośnie darcia rajstop, to jest to pierwszy i najważniejszy test jaki robię Odrzuciłam już tyle płytek z powodu ich szorstkości, że wybór mam mocno ograniczony Holtzer jest gładki na szczęście. Chciałam masto bianco do łazienki (wzorem Agi ), nawet dzisiaj rano obmierzyłam , wyliczyłam ile czego, ale odpada bo szorstkie Na szczęście mam alternatywną wersję łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 19.12.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Ja na naszych płytkach robiłam testy z wykorzystaniem rajstop, kawy, herbaty, cytryny, wina, coco-coli, ketchupu, musztardy, rozgrzanego oleju z patelni, markera, zakreślacza, kredek drewnianych i świecowych oraz rozlanego lakieru do paznokci Test powtórzyłam dwukrotnie, najpierw wytarłam od razu, a później drugi raz zostawiłam a 8 godzin by zaschło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 19.12.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Dobra, to jest ta scena, w której Cronin w Leroju zdejmuje buty i boso zaczyna szurać po ekspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 19.12.2013 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Dokładnie tak tylko nie w liroju a w casto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 19.12.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Okej... Stawiałem na Leroja, bo po pierwsze masz bliżej, po drugie - podłogowe płytki oni tam często w poziomie wykładają, nie w pionie jak w castoramie, co odrobinkę powinno ułatwiać sprawę. No ale dla chcącego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 19.12.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Odnośnie darcia rajstop, to jest to pierwszy i najważniejszy test jaki robię Odrzuciłam już tyle płytek z powodu ich szorstkości, że wybór mam mocno ograniczony Holtzer jest gładki na szczęście. Chciałam masto bianco do łazienki (wzorem Agi ), nawet dzisiaj rano obmierzyłam , wyliczyłam ile czego, ale odpada bo szorstkie a probowalas z innymi rajstopami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 19.12.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Cronin a co to za biale płytki nad ktorymi sie zastanawialas? (al'a cementyt )Widze ze cena bardzo zachecajaca jak na taki format (60x60? )ps Juz doczytalam ze to Cementyt White.Jetses pewna ze sklep ma jej na stanie? Kiedys szuklama z Valdi Ceramika koloru Silver i otrzymalam informacje ze fabryka przestala juz produkowac i sprzedaja jedynie to co maja na magazynie i nie mieli serii Cementyt. Edytowane 19 Grudnia 2013 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts