Lukarna 19.12.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Ania a "macałaś" Masto w półpolerze?Nie świecą się tak a fajne gładkie są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 19.12.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Aga mówi że nie są gładkie Kakusku nie mam pojęcia jak się nazywają, zgarnęłam z kupy na próbę, będę oddawać to zapytam. Ale to II gat. od razu mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 19.12.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 czółkiem... jak tam decyzje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 20.12.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 układasz już jodełki? ja byłam za białymi, ale jak już zdecydowałaś się na klepkę, to mi najbardziej odpowiada wersja taka, jak Jarkowi i Ali - prostopadle, czyli równolegle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.12.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Dzieki cronin-bede wdzieczna A masto bianco ponoc wlasnie targaja rajstopy i ciezko je domyc ( czytalam watek na tym i innym forum ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 23.12.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 23.12.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Najserdeczniejsze życzenia Cudownych świąt Bożego Narodzenia, Ciepła i wielkiej radości, Miłych oraz hojnych gości, Pod choinką dużo prezentów, A w Waszych sercach wiele sentymentów. życzą Kamila i Marcin wraz z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 23.12.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 ja życzę Wesołych Świąt Bożego Narodzenia,mnóstwa prezentów niebudowlanych oczywiście i spełnienia wszystkich marzeń i postanowień Noworocznych oby się spełniłypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 23.12.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 a ja Aneczko życzę spokojnych i wesołych Świąt , spełnienia marzeń okołobudowlanych i tych zupełnie niebudowlanych, dużo radości i miłości http://bi.gazeta.pl/im/2/8823/z8823592Q,fot--Boze-Narodzenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.12.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 24.12.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Najserdeczniejsze życzenia Cudownych świąt Bożego Narodzenia, Ciepła i wielkiej radości, Miłych oraz hojnych gości, Pod choinką dużo prezentów, A w Waszych sercach wiele sentymentów. życzą Kamila i Marcin wraz z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.12.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Aniu http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/piekna_jest_radosc_w_swieta_0.jpg życzy WU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 24.12.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 http://www.cosgan.de/images/midi/xmas/h180.gif Życzymy zdrowych i szczęśliwych Świąt oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.12.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 http://ekarteczki.pl/kartki/4/2/d/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 30.12.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Cześć Aniu, jak tam poświątecznie? Szalejesz na ostatnich możliwych do odliczenia zakupach? Widziałaś w dzienniku Elfir połączenie szarych płytek z tymi o fakturze drewna: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?114145-Elfir-stawia-klocka-dziennik/page7 post #136My w sobotę zamówiliśmy panele na całą górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 30.12.2013 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Dziękuję Wszystkim za życzenia, ja z różnych względów nie dałam rady. Święta przechorowane ale na szczęście jakoś daliśmy radę. Głównie dlatego że sobie odpuściliśmy i czego nie zdążyliśmy zrobić, to nam snu z powiek nie spędzało. Net się zbiesił, więc jestem totalnie nie na bieżąco ze wszystkim. Zamówienia porobione, faktury zebrane. Panele przyjechały z przygodami, w sklepie zapakowano 5 paczek mniej. Doliczyliśmy się dopiero w Wigilię ile czego i z duszą na ramieniu złożyliśmy reklamację. Uwzględnili bez problemu, i dzisiaj dojechały już brakujące paczki. Płytki nie dojechały, będą po Nowym Roku, ale fakturę mamy, czyli najważniejsze jest Zagruntowałam dzisiaj kuchnię, grunt lateksowy śnieżki. Przy okazji opróżniania jej z pączkujących przydasi odkryłam że na oknie na uszczelkach mam pleśń wychodzi nam bokiem zimno, wilgoć i brak włączonej wentylacji. Adrenalina mi więc skoczyła i umyłam sobie okna w kuchni (no dobra tylko od środka). A że nie mam wody to umyłam je chusteczkami do pupy i wytarłam do sucha papierem do tejże. Błysk. Zawsze mówiłam że chusteczki do pupy zmywają wszystko Potem włączyłam wentylację, przeżyłam szok że działa, (bo po cichu w to nie wierzyłam) i zagruntowałam kuchnię. Biało nie jest ale już o niebo lepiej niż było. Może będzie to jakoś dorzecznie wyglądać, jak już skończymy. A jutro (jeśli się zbiorę i zapał mi nie minie) to oblecę łazienkę i spiżarnię. Prądu nadal nie ma, ale widzimy światełko w tunelu. Jak nie zgaśnie to napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 30.12.2013 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 My jutro wybieramy się na zakupy gruntowo-farbowe. Aniu, używałaś takiego gruntu: http://www.leroymerlin.pl/farby/przygotowanie-podloza/farby-podkladowe-scienne/lateksowa-emulsja-podkladowa-grunt-sniezka,p48055,l851.html ? Gruntowałaś wałkiem (jeśli tak to jakim?), czy pędzlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 31.12.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Tak tym i zdecydowanie wałkiem, takim z dłuższym włosiem , nie gąbkowym. To jest gęsta biała farba ( z wyglądu, bo podejrzewam że różnica w składzie w farbą jakaś jest) i pędzlem można się pochlastać. Ja domalowywałam nim przy oknie, bo nie miałam małego wałka, mordęga i schodzi dużo więcej gruntu.Ten grunt kupiliśmy do kuchni , łazienki i wejscia, nie jestem pewna czy nadaje sie pod farby akrylowe w pokojach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.01.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Najbardziej życzę Wam.... prądu, byście mogli jak najszybciej zamieszkać w DOMU w tym Nowym 2014 Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 01.01.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Aniu, życzę Wam siły w 2014 roku, zarówno tej w gniazdkach elektrycznych jak i w życiu poza budowlanym http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/156179_happy_new_year_2013.jpg Edytowane 1 Stycznia 2014 przez Dzustaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts