Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kostka Ani i Marcina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Montuje się :) to stan na dzień dzisiejszy:

DSCF5885.JPG

na razie agd nie dojechało, więc końcówka będzie w piątek.

Za to mam działającą, choć jeszcze mocno surową łazienkę, można powiedzieć samo mięcho :D

DSCF5872.JPGDSCF5878.JPGDSCF5880.JPG

A ja cały czas gruntuję-maluję-gruntuję-maluję - oczywiście kiedy czas pozwala.

cronin czy to całość zakupiona w Ikei ? Czy coś jeszcze do tego będzie.

Dojdzie jeszcze z boku zmywarka, a na bocznej ścianie 1 górna szafka (obok lodówki). I to wszystko. Na drugiej ścianie będzie stolik i ławeczka - do szybkich posiłków. Obok jest spiżarnia na wyciągnięcie ręki, więc liczymy na to że tyle szafek wystarczy. Jak nie, to się dokupi.

wow!!!!

Dzięki ;)

Ania, ja też wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super!!!!!!!!!!!!!!

i ulubione niebieskie folie Dorki są;)

buziaki, wrzucaj foty ile możesz, jest pieknie, Pani, jest pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:wave::wave::wave::wave:

Bez przesady, na razie po prostu JEST :) sama jestem ciekawa jak wyjdzie końcowo :)

Bez przesady, na razie po prostu JEST :) sama jestem ciekawa jak wyjdzie końcowo :)

.... Anno - mówie urazonym tonem - wszystko wygląda świetnie, ciesz się Kobieto jedna wredna, ze tak pieknie to wyszło...łazieneczka cukiereczek, kuchnia bomba -a Ty tak bez radości....

p.s. wybacz mi, ja dziś mam strasznie cięzki dzień.......

No czytałam Twoje przemyślenia nocne :hug:

nie, naprawdę się cieszę, i zaczyna mi się podobać, ale tyle jeszcze do zrobienia, że nie potrafię sobie wyobrazić efektu końcowego. Np. widok za oknem ;)

:hug::hug::hug: ja obca a sie cieszę - bo to już Twój Domek - taki domkowy, najprawdziwszy... i tez czekam na efekt końcowy, choć wiem, że przemyslałaś to tysiąc razy i nic nie spieprzysz...ja czekam inaczej, bo Ty masz jednak jakies wyobrażenie tego, jak to w Twojej głowie wyglądac miało - dla mnie to totalna niespodzianka...

szczerze - bardzo mi sie podoba i bardzo cieszę sie, jak ludzie wokół mnie są zadowoleni i dumni ze swojej pracy:) A Ty kochana Aneczko włożyłas w to wiele pracy i nerwów i stresów - zreszta co JA CI będe mówić.......

całuje i czekam na reszte:hug::hug::hug::hug:

Zaglądam do Ciebie z doskoku i tak zazwyczaj nie nadążam z czytaniem, ale teraz trafiłam na fotki i to jakie.... :yes:

Pewnie już resztkami sił, ale jesteście na finiszu. Gratuluję.

Kuchnia będzie cudna już to widać, a łazienka już jest więc jeśli u autorki nie wywołuje to fali radości od podglądaczki - proszę bardzo :wave::wave::wave: