cronin 12.01.2014 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Mam nadzieję, że mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2014 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 i tak wyskoczyłaś bo po co komu kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.01.2014 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 szkoda że musze iść spać bo zapowiada się ciekawy dialog:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2014 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 nie ma sprawy, możemy kontynuować jutro przy kawie ?? bo rano to ja alko nie pijam raczejjjjjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.01.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Ja już kawę robię więc wstawaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 13.01.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 A cóż tu taka cisza, jak kuchnia, montuje się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.01.2014 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Montuje się to stan na dzień dzisiejszy: na razie agd nie dojechało, więc końcówka będzie w piątek. Za to mam działającą, choć jeszcze mocno surową łazienkę, można powiedzieć samo mięcho A ja cały czas gruntuję-maluję-gruntuję-maluję - oczywiście kiedy czas pozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.01.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 cronin czy to całość zakupiona w Ikei ? Czy coś jeszcze do tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.01.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 wow!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 14.01.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 wow!!!! Ania, ja też wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super!!!!!!!!!!!!!! i ulubione niebieskie folie Dorki są buziaki, wrzucaj foty ile możesz, jest pieknie, Pani, jest pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.01.2014 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 cronin czy to całość zakupiona w Ikei ? Czy coś jeszcze do tego będzie. Dojdzie jeszcze z boku zmywarka, a na bocznej ścianie 1 górna szafka (obok lodówki). I to wszystko. Na drugiej ścianie będzie stolik i ławeczka - do szybkich posiłków. Obok jest spiżarnia na wyciągnięcie ręki, więc liczymy na to że tyle szafek wystarczy. Jak nie, to się dokupi. wow!!!! Dzięki Ania, ja też wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super!!!!!!!!!!!!!! i ulubione niebieskie folie Dorki są buziaki, wrzucaj foty ile możesz, jest pieknie, Pani, jest pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wave::wave: Bez przesady, na razie po prostu JEST sama jestem ciekawa jak wyjdzie końcowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 14.01.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Bez przesady, na razie po prostu JEST sama jestem ciekawa jak wyjdzie końcowo .... Anno - mówie urazonym tonem - wszystko wygląda świetnie, ciesz się Kobieto jedna wredna, ze tak pieknie to wyszło...łazieneczka cukiereczek, kuchnia bomba -a Ty tak bez radości.... p.s. wybacz mi, ja dziś mam strasznie cięzki dzień....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.01.2014 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 No czytałam Twoje przemyślenia nocne nie, naprawdę się cieszę, i zaczyna mi się podobać, ale tyle jeszcze do zrobienia, że nie potrafię sobie wyobrazić efektu końcowego. Np. widok za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 14.01.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 No czytałam Twoje przemyślenia nocne nie, naprawdę się cieszę, i zaczyna mi się podobać, ale tyle jeszcze do zrobienia, że nie potrafię sobie wyobrazić efektu końcowego. Np. widok za oknem :hug: ja obca a sie cieszę - bo to już Twój Domek - taki domkowy, najprawdziwszy... i tez czekam na efekt końcowy, choć wiem, że przemyslałaś to tysiąc razy i nic nie spieprzysz...ja czekam inaczej, bo Ty masz jednak jakies wyobrażenie tego, jak to w Twojej głowie wyglądac miało - dla mnie to totalna niespodzianka... szczerze - bardzo mi sie podoba i bardzo cieszę sie, jak ludzie wokół mnie są zadowoleni i dumni ze swojej pracy:) A Ty kochana Aneczko włożyłas w to wiele pracy i nerwów i stresów - zreszta co JA CI będe mówić....... całuje i czekam na reszte:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.01.2014 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Jeśli może Cię to pocieszyć to jesteś w kuchni zdecydowanie bardziej zaawansowana niż my Tez chciałabym móc już powiedzieć - po prostu JEST Masz czysto jasno... i szuflad masę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.01.2014 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Aniu znad Morza dzięki :hug: Gosia mam tak mało szafek (3! plus malutkie cargo), że mogłam sobie pozwolić na szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.01.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Ania :wave: cieszę się, że domowo się robi zupełnie. i z kibelka można skorzystać, a niedługo i obiad ugotujesz. sama radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.01.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 suuuperr! kuchnia jest! wow! to się dzieje naprawdę, a łazienka fantastyczna, te cegielki boskie sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.01.2014 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Fajne nie??Szkoda że ich nie mam:( Kuchnia sie wyłania dopiero ale łazienka Ani baaaardzo mi sie podoba. Bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
water-sprite 15.01.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Zaglądam do Ciebie z doskoku i tak zazwyczaj nie nadążam z czytaniem, ale teraz trafiłam na fotki i to jakie.... Pewnie już resztkami sił, ale jesteście na finiszu. Gratuluję. Kuchnia będzie cudna już to widać, a łazienka już jest więc jeśli u autorki nie wywołuje to fali radości od podglądaczki - proszę bardzo :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts