nita83 22.01.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 małe rozciąganko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.01.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 To i jeszcze, że po całym dniu gotowania, bolą nogi od chodzenia liczę że nie będzie tak żle bardziej chyba beda bolec o chodzenia po schodach bo nie jestem przyzwyczajona a tu ciągle góra-dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 23.01.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 liczę że nie będzie tak żle bardziej chyba beda bolec o chodzenia po schodach bo nie jestem przyzwyczajona a tu ciągle góra-dół a po co chcesz ciągle biegać na górę? masz na jednym poziomie pomieszczenia w których praktycznie spędza się cały dzień a na górę idzie się spać zresztą chodzenie po wygodnych schodach jest wskazane dla stawów:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.01.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Ivy dziekuje za fotorelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.01.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 a po co chcesz ciągle biegać na górę? masz na jednym poziomie pomieszczenia w których praktycznie spędza się cały dzień a na górę idzie się spać zresztą chodzenie po wygodnych schodach jest wskazane dla stawów:yes: teraz jakoś ciagle góra-dół, może jak już wszytsko będzi ena swoim miejscu to bedzie mnie dreptania. Ivy dziekuje za fotorelacje Prosze bardzo, mam nadzieję że coś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.01.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Halo Pani, co Pani tak cicho siedzisz co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 28.01.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Cicho, nie przeszkadzaj, słoiki w kuchni ustawia.... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.01.2014 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Talerze proszę Pana talerze i maluję, ale to nudne... i futryna drzwi wejściowych mi przemarza, i zastanawiam się czy napsikać w nią pianki, ryzykując utratę gwarancji, czy przejść się do panów monterów, żeby coś z nią zrobili (napsikali w nią pianki?). Tylko zimno jest i nie chce mi się iść te 200 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.01.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Z tego wniosek, że jest za ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.01.2014 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 mówisz że powinnam mieć w środku koło zera? wałka bym w ręku nie utrzymała chociaż zaoszczędzilibyśmy na prądzie do lodówki więc może może..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.01.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 A indukcję juz testowałaś?? Bo taka jestem ciekawa wrażeń I coś kiedyś o lampach mówiłaś - że lepiej jak świeca w sufit?? Kurcze musze Cie chyba uwazniej słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.01.2014 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 indukcji ani piekarnika nie tykałam, poczekam na urlop i zaczniemy gotować. Lampy rzecz indywidualna, ja lubię rozproszone światło, więc albo klosz zamknięty albo skierowane do góry. Punktowe tylko w konkretnych przypadkach, typu lampy oświetlające blat roboczy. Ale to moje preferencje, nie musisz słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.01.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 To kiedy masz ten urlop?? No wiem że każdy inaczej z lampami ale coś mi świtało że mówiłaś to pytam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 28.01.2014 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 ależ bym chciała tam u Ciebie byc i popatrzec na to końcowe malowanie, ustawianie i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 29.01.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Lampy rzecz indywidualna, ja lubię rozproszone światło, więc albo klosz zamknięty albo skierowane do góry. Punktowe tylko w konkretnych przypadkach, typu lampy oświetlające blat roboczy. Ale to moje preferencje, nie musisz słuchać współczesne lampy w większości mają takie chamskie plastikowe oprawki na żarówki bardzo rzucające się w oczy gdy lampa skierowana na dół, dlatego też jestem za kloszem do góry:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.01.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 jak juz jestesmy przy malowaniu - jak "wrażenia" z wybranych farb ?? jakies uwagi do konsystencji, wydajności itp ? Jakies preferencje co warto a co "można ?? Jestem na etapie szukania wiec podpytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 01.02.2014 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Ivy maluję na razie flugerem dekso 5 i jest super, zimna śnieżna biel, nic nie chlapie. No ale jest droga więc w pokojach będzie inna. Dostałam okazyjnie kabe prolatex (też zmywalna, łazienkowa) i po niedzieli wypróbuję. W malowaniu muszę robić przerwy, bo mało wytrwała jestem A w przerwie leci akryl. Dzisiaj obleciałam parter (bez małego pokoju bo jest zawalony meblami). W tym czasie M walczył z oświetleniem. Generalnie nic nie działa. Zamontowane oczka w łazience nie działały nie wiadomo czemu. Okazało się , że kupiłam je na 12 v a nie mamy zasilaczy Zmieniliśmy je na "normalne". Znowu nie działały. Skojarzyłam, że przy umywalce zamiast 2 gniazdek, powinno być gniazdko i włącznik do kinkietu. M porozkręcał i poskręcał na nowo i bingo, stała się jasność. 1 oczko pod prysznicem świeci, resztę musimy dokupić (oprawkę i 2 żarówki, a no i kinkiet). Tym sposobem moje 2 śliczne oczka, zakupione kilka miesięcy temu, idą na złom Kuchnia, są 3 lampy, 2 nad blatem i 1 centralnie. M zamontował te nad blatem. Nie działają. 1 zaświeciła po naprawieniu łazienki , też jej nie odpowiadało połączenie kabelka oświetleniowego z gniazdkowym Druga dead. Nie mogliśmy dojść co jej brakuje. W perspektywie wizja zrywania sufitu, bo może kabelek od niej nie jest połączony z pierwszą. Potem coś mnie tknęło, pstryknęłam włącznik główny od centralnej i proszę bardzo JEST prąd w kabelku nad blatem. Elektrycy dowcipni byli i 2 takie same lampy nad blatem podłączyli do 2 różnych włączników. Zrywać sufitu nie będziemy, więc chyba tak musi zostać Nie wiem co to będzie jak zaczniemy montować lampy z włącznikami krzyżowymi. Jeżeli cokolwiek będzie działać "od pierwszego kopa" to uznam to za cud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 02.02.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 o kurde ale przeboje z tym prądem, weź mnie nawet nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.02.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 to dopiero jazdy... a ile czasu minie zanim nauczysz się który pstryczek co włącza... do dziś się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.02.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Cronin weź, mi sie to powoli po nocach zaczyna śnić, te cholerne prądy...Nadal nie wiem po co mi np 5 puszek obok siebie w salonie.Jak pytam P to pokrętnie odpowiada że potrzebne są bo teściu sprawdził a teścia nie zapytam o co chodzi bo z nim nie gadam. Musiałabym za jakąś lampą się w końcu rozejrzeć żeby mi chociaż w salonie zawiesili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts