cronin 09.02.2014 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.02.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Klatka jak moja:) Dobrze że działa ustrojstwo, super! Czyli jutro ruszacie pełną parą? Z niecierpliwością będę czekać na relację Urlopu masz tydzień? I jakie plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.02.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Cieszę się, że ruszyło. Wszystko, co ma więcej niż jeden kabelek doprowadzający budzi moje przerażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.02.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 O Dorka czesc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.02.2014 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Czołem Drużyno Tydzień tylko, ale dobre i to. Jutro kończę malować sufit w salonie i wiatrołapie (2 warstwa). No a potem zaczynam ściany, będzie light grey beckersa. Na górze zostały mi ściany w gabinecie - 2 warstwa, sufit jest gotowy. Zrobiłam na sucho przymiarkę do paneli (tutaj będą te ciemniejsze). Jak położymy w nim podłogę, to przerzucimy tam pudła i wezmę się za malowanie dalszych pokoi. Gotowa do meblowania jest spiżarnia, M zamontował światło. Na zdjęciu wygląda ciemno, ale w rzeczywistości 2 halogeny są w zupełności wystarczające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.02.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ech koleżanka skrzętnie ukrywa fotki zamiast uraczyć nimi nasze spragnione ślepia?? Świetnie będa odbijać od białych ścian te ciemne panele:) Bo tam maja być białe tak? Ja się cieszę że zrobiłam wiatrołap i garderobę na dole tą samą szarością co w kuchni. Stałam dziś i się gapiłam i byłam zadowolona;) Nawet sprawdzałam jak wygląda wiatrołap z zewnątrz przez szybki w drzwiach:lol2: P na mnie patrzył jak na wariatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.02.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Głupie pytanie: czy założenie parapetów nie będzie wymagało wgryzenia się w świeżo wymalowaną ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.02.2014 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Luka wiatrołap i salon są ściśle połączone, więc ta sama szara farba Gabinet na górze będzie biały, zrobiłam szarą próbkę ale tam słabo wyglądała. Ciemne panele będą tu i w sypialni naszej. Reszta jasna. Dorka będzie wymagało, ale jeszcze technicznie tego nie ogarniam Wytnę, wcisnę, zapianuję, zaakryluję, domaluję co trzeba - tak to sobie w tej chwili wyobrażam. Kucia ścian nie będzie, bo to karton gipsy, wystarczy podciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.02.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Pięknie będzie. TYlko w tym tygodniu pracowitym nie zapominaj o zdjęciach dla spragnionych mas. Choć z drugiej strony jak patrzę na to całe malowanie i sprzatanie to mnie jakaś słabość ogarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.02.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 ło matko a skąd ja mam takie tytuły?? toć się w ogóle nie należą, wystraszyłam się na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.02.2014 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Nita malowanie (sufitów) boli ale za to jaka satysfakcja Co do tytułów - widocznie ktoś bardzo Cię lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.02.2014 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Mam nadzieje, że dużo osób mnie lubi, ale żebym tak była pożyteczna, to nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.02.2014 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ja cię lubię i jesteś dla mnie pożyteczna więc spokoloko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 09.02.2014 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 (edytowane) Aniu, mój K. po urlopie z wałkiem i malowaniu marzył o powrocie do pracy Ja nie pomagałam wcale ze względu na zaawansowany stan Obyś Ty miała jednak pomoc Edytowane 9 Lutego 2014 przez Dzustaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.02.2014 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ja lubię malować, 2-3 godziny i widać efekt za to nie lubię prądu i kabelków, nawet jak działają A do pracy wracam w poniedziałek, nawet nie zdążę się stęsknić, zwłaszcza że w środę mam bal przebierańców i muszę skądś wykombinować (samorobnie i ekonomicznie) biedronkę i księżniczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.02.2014 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Księżniczka to pikuś, a biedronka - może czerwony tiszert i niezmywalny czarny flamaster? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.02.2014 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 albo skrzydła biedronki ze styropianu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.02.2014 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 styro w kropki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 10.02.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 w środę mam bal przebierańców i muszę skądś wykombinować (samorobnie i ekonomicznie) biedronkę i księżniczkę Kilka przepisów na strój biedronki: http://www.uroczystechwile.pl/2011/10/biedroneczka-przebranie-stroj-dla.html http://www.mowimyjak.pl/dziecko/jak-zrobic-kostium-biedronki-na-bal-przebierancow,16_52353.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 10.02.2014 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Pierwsza moja myśl to flamaster materiał na spódniczkę muszę zdobyć, same leginsy nie wystarczą, ma się kręcić Za mało czasu miałam dziś na zakupy, pomalowałam do końca gabinet i sufit na parterze i już mi wszystko oklapło. Sufity mnie wykańczają, trudno jak nie będzie dobrze, to 3 raz już nie maluję, będę omijać wzrokiem. Jutro będę dłubać te biedronki, jak starczy czasu to podjadę i może pomaluję ściany na szaro. Wreszcie jakiś kolor by był na zachętę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts