1976pinacolada 10.02.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Hej - witam się Ja chyba pierwszy raz u Ciebie Wtrącę swoje 3 grosze na temat stroju. Ja bym czarne kropki nakleiła - nie zniszczysz ubrania Ja robiłam kiedyś strój dalmatyńczyka białe rajstopki + biały podkoszulek i łatki wycięte z czarnego papieru samoprzylepnego. Potem łatki można odkleić i cieszyć się niezniszczonym ubrankiem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 10.02.2014 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Cześć Kinga nie wpadłabym na papier samoprzylepny, dzięki jutro będę walczyć, zobaczę co zdobędę i wymodzę. Na pewno nie będzie to nic spektakularnego, nie mam takich zdolności , ale jakoś nie lubię tych kupnych gotowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.02.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Aniu pytanie dodatkowe - jakim wałkiem malujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 11.02.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Aniu trzymam kciuki za malowanie. tak jak pisały dziewczyny, wrzuć czasem jakies zdjęcia, żebyśmy mogli się nacieszyć. i wpadnij czasem na kawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.02.2014 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 fajne pomysły na przebrania dalmatyńczyk świetny. Ja w tym roku wzięłam gotowca -policjanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 11.02.2014 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Dzisiaj odpuściłam malowanie, cały dzień modziłam stroje Najpierw obleciałam centra handlowe, w nadziei że uda mi się kupić niedrogo gotowca. Niestety ceny 2x wyższe niż w sąsiedzkim sklepie zabawkowym. Po 3 godzinach miałam szczękościsk i zawzięłam się że zrobię sama. W szmateksie nabyłam firankę białą gładką z falbanką i zasłonkę czerwoną cieniutką. I wymodziłam Wersja samoprzylepnego papieru odpadła bo samego czarnego nie było a kilku bloków nie chciałam brać. Czyli wersja z flamastrem - tyle że flamaster był wypisany Farbek nie mam, zostały mi kredki -pastele, tusz do rzęs lub henna. Do rana coś wykombinuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 11.02.2014 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Na kawkę chętnie, ale na urlopie nie mam netu, M zabiera laptopa Ivy szczerze mówiąc nie wiem, najdroższym, bo w budowlanych marketach chłam jest i te tanie siepią się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.02.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Czarna pasta do butów przyszła mi na myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 11.02.2014 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mnie też ale śmierdzi i brudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.02.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Ania, pochwal sie co wymodzilas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.02.2014 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Nawet wyszło, ale stroje zostały w samochodzie. Oczywiście nie zdążyłam zrobić dokładnie jak chciałam, ale dokończę je, może trafi się jeszcze jakiś bal Spędziłam dzisiaj 8 godzin z wałkiem w objęciach, pomalowałam 2 x salon i wiatrołap na szaro Czyli na parterze został mi tylko mały pokój, ale na razie jest zawalony meblami. Jutro może klatkę schodową i korytarz na piętrze machnę na biało. Albo pokoje zagruntuję - zobaczę do czego będę miała wenę. M powiesił żyrandol w gabinecie, bardzo nam się podoba (chociaż na razie świecą się tylko 2 z 3 żarówek ) Przypomina mi pudrowe cukierki Chyba kupię jeszcze taki , akurat brakuje mi do pokoju na dole i do sypialni dzieciaków. Zdjęcia słabe, ale co mi tam, pokażę Przymierzyłam sobie podłogę na sucho (ułożenie płytek oczywiście będzie inne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.02.2014 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 No proszę jak ładnie. A jak wszystko poukładane, matko, jaka Ty porządnicka. Zazdroszczę. Gapię się i gapię na zdjęcia i z zazdrości mnie skręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.02.2014 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 No Proszę Pani - śliczny kolor!! Przynajmniej na moim monitorze hihi Minister mi spojrzał przez ramię i pyta co oglądam to mu powiedziałam że to mojej koleżanki i że sama malujesz - pokiwał głową z uznaniem:) Super wygląda komplet: podłoga+listwy + płytki - że ja tych białych od razu u Pawełka nie zamówiłam buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.02.2014 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Nita zlituj się, gdzie ja niby mam poukładane? bo chyba nie w salonie jeśli chodzi ci o gabinet, to M układał, ma wprawę po wyjazdach wakacyjnych samochodem Luka ja też żałuję, że nie wzięłam białych na całość. Ale cóż jest jak jest. Pawełka zachowam w miłej pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.02.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Od razu zaczynasz być w domu a nie na budowie Listwy kupowałaś? My zaczynamy robić... z podbitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.02.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Aniu fajne postepy, u nas tez malowanie na tapecie bo jeszcze trochę zostało. mam pytanie o listwy -możesz polecic miejsce gdzie kuppwalas? i jesli to nie problem jakie maja wymiary i czy cena fajna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.02.2014 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Gosia nie mam podbitki i tak musiałabym kupić Ivy listwy kupowałam TUTAJ mają 2,5 m długości i 6 cm wysokości, były w cenie baaaardzo promocyjnej 12,70 za sztukę, ale obawiam się że już są droższe, obiło mi się o uszy że ok. 18 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.02.2014 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Dzisiaj ciąg dalszy malowania, za mną klatka schodowa (bez sufitu i obawiam się że tak zostanie ) pomalowana na górze 1x nie wiem czy znajdę siłę na drugi, raczej będę omijać wzrokiem zagruntowałam 1 pokój, jutro go pomaluję i układałam na sucho podłogę w salonie, tzw. praca koncepcyjna - 2 godziny przekładania płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 13.02.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Aniu ta szara farba cóż to za producent i nazwa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.02.2014 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 A w salonie zawisły kinkiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts