cronin 13.02.2014 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Kori - standard light grey beckersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.02.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 na jaki układ się w końcu zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.02.2014 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 czekam na decyzję M niestety to co mi się najbardziej podoba jest też najtrudniejsze w ułożeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 13.02.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Mnie się jodełka podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 13.02.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Jestem pełna podziwu dla włożonej przez Ciebie (Was) pracy. Samo 'tylko' pomalowanie - mogę sobie tylko wyobrażać, ile wysiłku to kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.02.2014 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Kinka - jodełka a wyobrażasz sobie docinanie i klejenie tego Dorka - na pewno nie więcej niż organizacja pamietnego sylwestra na betonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.02.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 W takim razie jodełka tylko cięcia dużo. Te naprzemienne kwadraty też są fajne, a zdecydowanie łatwiejsze do ułożenia... chyba U mnie m od rana wylicza jak panele układać i jak ucinać by dobrze się układały i by starczyło tyle ile kupiliśmy Mamy tę trudność, że drzwi zamontowane, panele zgodnie z oknami wychodzą poprzecznie do drzwi więc ościeżnice trzeba przycinać i tu robi się trudność - jak połączyć panel, który nie poddaje się stukaniu a podnieść się nie da skoro wepchniemy koniec pod ościeżnicę U ciebie drzwi jeszcze nie zamontowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 13.02.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Nie pytałaś które naj mniej roboty tylko które najładniejsze Dla mnie jodełka warta tej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.02.2014 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Gwoździkami? Drzwi na parter zamówiliśmy z montażem, będą w połowie marca, do tego czasu musi być położona podłoga. Na piętro wzięliśmy radexy i będziemy ćwiczyć na szczęście tu już bez pośpiechu. Kwadraty też mi się podobają ale bardziej do łazienki. Jest taka opcja że jak nam zostaną płytki (a wzięłam górką), to pójdą też do górnej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 13.02.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Aniu, ja również niezmiennie jestem za jodełką. Na jakie drzwi ostatecznie zdecydowaliście się na dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.02.2014 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 na domino 5 invado , to pożyczona fotkahttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=136465&d=1345230610 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.02.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Ania, ale Ty masz fajne schody!! Że też ja ich wcześniej nie widziałam... Je z salonu widac tak? Co do podłogi w salonie to podoba mi sie jodełka i to co mówisz ze do łązienki. Nie wiem w sumie bardziej która... Cięzki orzech do zgryzienia masz, nie?? Co do układania paneli to u mnie Boski jakoś przez całą długośc korytarza coś tam mierzył żeby wyszło dobrze w pokojach i na korytarzu ale nie wiem co i jak. Cos tam mi gadał że 1,5 cm ucieka na całej długości domu (16m) ale suma sumarum udało im sie ułożyć w miare prosto:) A jakie radexy? Co to radexy? I kinkiety w salonie... my idiotycznie zostawiliśmy jeden kabel nad TV i teraz nic tam dobrać nie mogę Mogłam zrobić dwa po bokach jak u Ciebie. Mówiłam już że salon wygląda fajnie w szarościach?? Moja Ty dzielna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.02.2014 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 hej ale te 2 kinkiety to wiszą na ścianie NAPRZECIWKO tv a nie po jego bokach radexy to drzwi sosnowe surowe, do samodzielnego pomalowania, i zamontowania. wzięliśmy te http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/677/1396677/product/skrzydlo-drzwiowe-barcelona-radex,main.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.02.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 No ale u mnie by wisiały po bokach:) A wiesz czym to malować? Te drzwi znaczy? Wika sobie chciała ramki drewniane pomalować z przecierką taką - nie wiesz przypadkiem jak to się robi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 14.02.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 i ja się wtrącę, u siebie zdecydowanie dałabym jodełkę ale w stylu nowoczesnym jaki widzę u Was według mnie nie za bardzo by pasowała:confused:, chyba że będziecie mieli "stare" meble... jestem za kwadratami a w łazience za cegiełką układ z pierwszego zdjęcia sprawia wrażenie bałaganu... Gosiek nie wierzę że Twój M nie dotnie panela żeby idealnie dochodził do futryny:no: szkoda ciąć futryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.02.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Gosiek nie wierzę że Twój M nie dotnie panela żeby idealnie dochodził do futryny:no: szkoda ciąć futryn kiedy tak jest pokazane w filmie instruktażowym producenta - jedne ościeżnice już podcięte, drugie drzwi w trakcie cięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 23.02.2014 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Mała aktualizacja Akcja malowanie powoli dobiega końca, został mi jeszcze korytarz na piętrze (ściany) i mały pokoik na parterze, który teraz pełni rolę składziku na meble. Mieliśmy dzisiaj kłaść panele w jednym z pokoi, ale zajęliśmy się elektryką. Udało się pomontować większość włączników schodowych, powiesić kolejną porcję lamp i ogólnie stała się jasność Fajne uczucie, jak się wchodzi do domu i można sobie od progu pstryknąć pomalowana sypialnia z jednym kinkietem (na razie, jutro ma przyjechać lampa) oświetlona wreszcie klatka schodowa żółta lampka w pokoju zabaw kinkiety w salonie, żyrandole niedługo wiatrołap, plafony bardzo nam się podobają, chyba weźmiemy jeszcze 2 do korytarza na górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.02.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 wow aleście się napracowali. Po zakończeniu budowy należą się Wam dwa tygodnie leżących wakacji. Skąd te plafony? bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 24.02.2014 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Nitka plafony stąd, w zestawie dają 2 żarówki więc są bezbolesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.02.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 [ATTACH=CONFIG]244624[/ATTACH] wiatrołap, plafony bardzo nam się podobają, chyba weźmiemy jeszcze 2 do korytarza na górę. super Wam idzie, chciala bym miec taki zapał a czy moge prosic o zdjęcie plafonu bez włączonego światełka bo chyba własnie znalazlam jedna z lamp do siebie na korytarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts