Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kostka Ani i Marcina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga do pomalowania został korytarz na piętrze i pokoik na dole, więc pikuś :)

Ala u Ciebie chyba sufity zostają bez malowania prawda? Ściany oblecisz bez trudu :)

Sharlotko farba to znany i lubiany ;) beckers light grey , nie byłam oryginalna ;) a plafony to massive susan, są czarne i białe (raczej kremowe), dają do nich 2 żarówki 100W, więc świecą dobrze. Co prawda na żywo nie są takie ładne jak na zdjęciach (włączyli photoshopa ;) ), ale ja nie chodzę z nosem zadartym do góry, więc nie przeszkadza mi to :)

Dopóki dzieciaki chcą spać razem, mają wspólną sypialnię i pokój zabaw, za parę lat je rozdzielimy i każda będzie miała swój :)

Schowek pod schodami na parterze też na razie będzie schowkiem do zabawy i na zabawki.

[ATTACH=CONFIG]245022[/ATTACH]

Jakoś nie mam złudzeń, że uda nam się w salonie utrzymać funkcję wypoczynkowo-reprezentacyjną ;)

Załacznik mi się nie otwiera buu

U nas też cały "salon" zawalony zabawkami:)

W domu mam zamiar te podręczne trzymać w "gabinecie" - niezmiennie bawi mnie ta nazwa nie wiem dlaczego:lol2::lol2:

I jak piszesz Cronin, w razie W miotła i jedziemy z koksem:)

U nas Wera nie rozstawia petszopów na podłodze bo zaraz maly niszczyciel się nimi interesuje, więc na podłodze mam hotlisie a petszopy na stole:bash:

Chyba że sa wyjątkowo zgodni wtedy budują wspólne budowle i wtedy przez krótki czas jest zgodna koegzystencja: hotlisie, fili i moje dzieci:)

Kurczę, na jakiej wysokości Wy te sufity macie, że wałek zamontowany na teleskopowym kiju 180cm plus wysokość dorosłego operatora kija z wyciągniętymi rękami i jeszcze w razie potrzeby jakaś drabinka malarska nie starczają? Fakt, ciężko się trochę takim długim drągiem maluje, ale da się.

Pewnym problemem mogą być rozgraniczenia ściana/sufit, ale nawet to się da zrobić "zdalnie", specjalne wałki są do tego :)