cronin 24.02.2014 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Ivy wrzucę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.02.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 No odwaliliscie kawał roboty!!!!I ile macie już lamp na gotowo - super:)Ten plafon też mi się podoba - nie widziałaś czasem czegoś co by pasowało do niego i było podłużne - nad lustro w łazience?? Bardzo dzielni jesteście:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.02.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Ania, podziwiam Was bardzo:) Dużo jeszcze tego malowania zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 25.02.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Ależ roboty za Tobą! GRATULUJĘ! Nie ma co łyknę jakieś prochy i też biorę się za robotę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.02.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Cronin,ależ Wy jesteście pracowici, i ile roboty za Wami!!!!!!!! Piękna szaro-beżowa farba, co to???I ten cuuuudny kinkiet, proszę o infor!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.02.2014 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Aga do pomalowania został korytarz na piętrze i pokoik na dole, więc pikuś Ala u Ciebie chyba sufity zostają bez malowania prawda? Ściany oblecisz bez trudu Sharlotko farba to znany i lubiany beckers light grey , nie byłam oryginalna a plafony to massive susan, są czarne i białe (raczej kremowe), dają do nich 2 żarówki 100W, więc świecą dobrze. Co prawda na żywo nie są takie ładne jak na zdjęciach (włączyli photoshopa ), ale ja nie chodzę z nosem zadartym do góry, więc nie przeszkadza mi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.02.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 KINKIET, co to za KINKIET???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.02.2014 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Kinkiet? kinkiet??? gdzie ja mam kinkiet ? aaaa mam 5 ale pewnie chodzi o ten w sypialni? to eglo halva, trafił mi się czarny rok temu, teraz widzę tylko białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.02.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 tak, ten z sypialni - śliczny - dziękuję za informację!!! Light Grey u Ciebie wygląda pięknie - będę zaglądać i podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.02.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Wow, kawał dobrej roboty. Bardzo mi się podoba posiadanie pokoju do zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.02.2014 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Dopóki dzieciaki chcą spać razem, mają wspólną sypialnię i pokój zabaw, za parę lat je rozdzielimy i każda będzie miała swój Schowek pod schodami na parterze też na razie będzie schowkiem do zabawy i na zabawki. [ATTACH=CONFIG]245022[/ATTACH] Jakoś nie mam złudzeń, że uda nam się w salonie utrzymać funkcję wypoczynkowo-reprezentacyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.02.2014 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Tia, ten bezpieczny metr i kontakt wzrokowy z rodzicem. Ale takie salony mają jakieś życie w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 25.02.2014 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Wojna o podłogę jest wojną o władzę Na razie przegrywamy, chodzimy na paluszkach pomiędzy petszopami i kucykami W nowych warunkach, jednym ruchem zmiotę je pod schody....... mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Załacznik mi się nie otwiera buu U nas też cały "salon" zawalony zabawkami:) W domu mam zamiar te podręczne trzymać w "gabinecie" - niezmiennie bawi mnie ta nazwa nie wiem dlaczego:lol2: I jak piszesz Cronin, w razie W miotła i jedziemy z koksem:) U nas Wera nie rozstawia petszopów na podłodze bo zaraz maly niszczyciel się nimi interesuje, więc na podłodze mam hotlisie a petszopy na stole:bash: Chyba że sa wyjątkowo zgodni wtedy budują wspólne budowle i wtedy przez krótki czas jest zgodna koegzystencja: hotlisie, fili i moje dzieci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.02.2014 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 załącznik poprawiony Boszzz co to są hotlisie?! tego jeszcze nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Idealny schowek na petszopy:lol2: Hotlisie to po prostu autka hot whells;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 26.02.2014 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 ufff autek na razie nie zbieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.02.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 muszę zaadoptować pomysł z miotłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 27.02.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Ala u Ciebie chyba sufity zostają bez malowania prawda? Ściany oblecisz bez trudu Niestety największy i najwyższy sufit też do pomalowania. Prawdopodobnie będę wypożyczać jakieś rusztowanie bo inaczej tego sobie nie wyobrażam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 27.02.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Kurczę, na jakiej wysokości Wy te sufity macie, że wałek zamontowany na teleskopowym kiju 180cm plus wysokość dorosłego operatora kija z wyciągniętymi rękami i jeszcze w razie potrzeby jakaś drabinka malarska nie starczają? Fakt, ciężko się trochę takim długim drągiem maluje, ale da się. Pewnym problemem mogą być rozgraniczenia ściana/sufit, ale nawet to się da zrobić "zdalnie", specjalne wałki są do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts