cronin 03.05.2014 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Dziękuję Mieszka się rewelacyjnie, bałam się "nocnych strachów" (trzaskających butelek z mineralną itp) ale nic z tych rzeczy. Nawet pająki nas nie odwiedzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 03.05.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 No to moje najszczersze gratulacje Przed wami teraz najtrudniejsza psychicznie część samoróbstwa: kiedy nic już nie ciśnie, można odłożyć na później i skutek jest taki, że robi się tak może 1/5 tego, co kiedyś, a i to jedynie wtedy, jak się chce. Bo jak się nie chce, to.... cóż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.05.2014 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Na razie nam to nie grozi, lubimy mieć "na gotowo", źle się czujemy w niedoróbkach Codziennie siedzimy do 1 w nocy coś montując. Jutro mamy gości z dziećmi, więc dzisiaj wieczorem na tapecie będą schody (wykładzina leży i czeka, barierki niestety później), może karnisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 03.05.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 GRATULACJE!!!!!!!!! http://cdn1.ogrod.smcloud.net/t/photos/thumbnails/6785/wiosenne_bukiety_621x0_rozmiar-niestandardowy.jpg W nowym domu wszystko cieszy. Niech Wam się mieszka przytulnie, ciepło i tanio. Buziaki wielkie i uściski. Jupiiii!!! cieszę się jak swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.05.2014 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Nituś dzięki, ale za parę miesięcy BĘDZIESZ na swoim trzymam kciuki & Zajawka schodów, oczywiście zabrakło taśmy, ale wykładzina podoba mi się bardzo. Wiem, że to passe chwalić się wykładziną na schodach, ale ma cudowny kolor (o ton ciemniejszy od beckersa na ścianach) i jest miziata. Chyba dokupię jej więcej na dywaniki przyłóżkowe i podstolikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 04.05.2014 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Aneczko i ja doczytałam, że nadejszła wiekopomna chwila:wave::wave: ostatnio wyłączona ze wszystkiego jestem - chyba stałam sie nornicą ogrodową bo w ramach oszczędzania zrezygnowaliśmy z usług profesjonalistów zdając się na.....mnie;) i siły witalne męża mego - więc nie ma nas całe dnie w domu Ania, najserdeczniejsze gratulacje, oby Was szczęście, zdrowie i miłość w Nowym Domku nie opuszczały:wave: wiesz, że jesteś moim Mistrzem? Jestem pełna podziwu dla Twoich umiejętności, cierpliwości, siły i mądrości. ... nie, no wzruszyłam sę Ściskam i całuję:hug::hug::hug: http://i.pinger.pl/pgr53/64e9c323001929c1511b9d93/parapet%C3%B3wka.jpg http://www.tapetus.pl/obrazki/n/142026_bukiet-polnych-kwiatow-wiklinowy-koszyk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.05.2014 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 a propos wykładziny na schodach.... żałuję, że dopiero teraz ją położyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 04.05.2014 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Ania dziękuję, z niecierpliwością czekam aż się pochwalisz efektami działań Wiesz nie można ciągle ryć w ziemi, czasem trzeba pogadać i pochwalić się Gosia widziałam Twoją, ale i tak najbardziej zazdroszczę Ci barierek, mnie to jeszcze czeka i szukam pomysłu na najłatwiejszą samoróbkę dla blondynki może linki w sensie sznurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.05.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 już lepiej bez sznurków - pewniej trzymać się ściany, niż liczyć, że linki Cie utrzymają. Tak przynajmniej wiesz, że musisz się pilnować. A faktycznie te nasze barierki to sporo pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.05.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 naprawde fajnie wyszła ta wykładzina idziesz jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.05.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Ania, pochwal się pomysłem barierek plisssss, bo muszę pilnie coś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.05.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Ania - serdeczne gratulacje z powodu przeprowadzki!!!!!!!! Oby się Wam dobrze mieszkało, spokojnie, bez problemów. Wykładzina wygląda na zdjęciach bardzo fajnie - możesz napisać co to> Muszę się zapoznać z tematem, bo mamy zaplanowaną wykładzinę w pokojach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 07.05.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 GRATULUJĘ!!! i przeprowadzki i samozaparcia:cool: mnie dopadło nieróbstwo, o którym mówi Jarek.P ale tylko domowe bo całe siły poszły w ogród:) w ten majowy weekend przywierciłam 2 listwy progowe i 2 odcinki przypodłogowych..... po prawie 4 latach mieszkania...... a to jeszcze nie koniec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.05.2014 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 No dobra nam też adrenalina spadła przykleiłam wykładzinę do końca, skombinuję barierki (bo siwieję przez małolaty) i jeszcze karnisze (to może dzisiaj). Reszta później, bo mieszkanie musimy opróżnić przez weekend. Ala wykładzina z all. ma 5 mm więc może do pokoi za cienka (ale jak masz równą wylewkę to ok). Ale kolor ma śliczny i nie siepie się. W każdym razie mi bardzo się podoba. Kupiłam ją tutaj Amelio ja ogrodu nie tknęłam, wisi mi na sumieniu ale nie mam kiedy, najpierw te schody. W majówkę miałam plany ogrodowe , ale pogoda wiadomo Pokrzywy mam po pas. Listwy mam, ale tylko założone, nie poakrylowane jeszcze, więc na żywo wyglądają tak sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.05.2014 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Schody w wersji saute A tu jedna z dwóch przyczyn, dla których na razie zawiesiliśmy wiertarkę na kołku Przywiozłam koty i biedne bardzo przeżyły przeprowadzkę, pierwsza doba była ciężka, ale teraz jest lepiej. Tutaj Pimpuś znalazł sobie spanko. To nota bene mój górny prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.05.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 W dzienniku wrzuciłam moją barierkę tymczasową. Dość surową, ale bardzo stabilną. Przykręcana na metalowym małym teowniczku do stopni. Gdyby ją nieco wygładzić i wymalować byłaby całkiem wygodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.05.2014 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Właśnie widziałam, o coś takiego mi chodzi tylko z delikatniejszych desek/listew tylko ten teowniczek muszę sobie zwizualizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.05.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 schody bomba, rób tą barierkę co byś nie osiwiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.05.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Niestety jak na złość brak u mnie zbliżeń na teowniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.05.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 na teowniczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts