cronin 09.09.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 bez szans moje starsze dziecię uwielbia wszystko rozmazywać na sobie, meblach i ścianach przeżyłam już balsamy, kremy, kosmetyki i nawet gencjanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 09.09.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Serwus, troche mnie nie było, a tu Cronin rózeczką przywołała ekipę do porządku i budowa szybcikiem poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.09.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 O jak miło Cię widzieć lecę do Cię poczytać niusy A co do ekipy sama się dziwię że zrobili zwrot o 180 %. Kurcze ja chyba nie rozumiem facetów/budowlańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 09.09.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Ej no facetów to ja generalnie nie rozumiem, a co dopiero facetów- budowlańców, nawet nie staraj się zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.09.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Facetów łatwiej zrozumieć jak budowlańców Stan na dzisiaj: dojeżdżają z murowaniem pod wieniec. Zostały nadproża do zrobienia, a ponieważ ze stropu zostały 2 belki wykorzystaliśmy je na zbrojenie, resztę będą kręcić. Dwa nadproża dziś zalali, nad nimi przyjdzie jutro 1 1/2 bloczka, reszta będzie zalewana razem z wieńcem, bo są wyżej. Jutro mają zaszalować schody i zacząć wieniec. Desek brakuje więc jutro trzeba im dowieźć. Zaliczyłam dziś na szybko praktikera po pręty gwintowane, wróciłam i dowiedziałam się że potrzeba nowej tarczy do metalu - no to się nazywa organizacja pracy Trudno już jutro ją dostaną. A jutro czeka mnie wizyta z dzieciem u lekarza , bo coś się nie może wyleczyć po trzech dniach pobytu w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.09.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Współczuje choróbska. Ja już się boje o jesienne pluchy, bo wiem jak było 2 i 3 lata temu. Jedyna nadzieja w tym, ze będzie jak w ub roku: ciepło i w miarę bez deszczu to sie moze uchowamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Nie no kochanieńka, Toz Ty juz prawie dom masz a jak ostatnio byłam, to marniuchny rządek bloczków ...no brawo, brawo -oczywiście za zaganianie budowlańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 10.09.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Współczuje choróbska. Ja już się boje o jesienne pluchy, bo wiem jak było 2 i 3 lata temu. Jedyna nadzieja w tym, ze będzie jak w ub roku: ciepło i w miarę bez deszczu to sie moze uchowamy Ja też się boję, zwłaszcza że teraz dwie w przedszkolu, przestane w robocie bywać, a taka dobra kawę mamy Nie no kochanieńka, Toz Ty juz prawie dom masz a jak ostatnio byłam, to marniuchny rządek bloczków ...no brawo, brawo -oczywiście za zaganianie budowlańców Bo za rzadko bywasz już pół forum Cię poszukiwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Dobrze,że nie listem gończym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 11.09.2012 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Oj tam... znam gorsze widoki. Są tacy co dziękowali by Bozi za taką ściane, bo mają widok na czyjś np letni wychodek i nic z tym nie mogą zrobić , a dla ładniejszych widoków to się jedzie na wywczasy na jaka majorke czy inne bali bali i już Dzień doberek to do piachu - pocieszę że każdy dziec tak ma to etap - przejdzie. Gorsze w skutkach jest rysowanie po ścianach Jeśli zechcesz-mam pyszne granatowe winogrona, poszukam sadzonek i sobie posadzisz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 11.09.2012 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 To było do autorki dziennika, pozdrawiam. Aniu, ta więźba była kilkakrotnie sprawdzana, ale przez projektanta-bo go ścigałam i znowu nawalił....Nie wspomnę błędów w projekcie, bardzo poważnych-wychwycił je majster i kierownik. Jeśli zechcesz-mam pyszne granatowe winogrona, poszukam sadzonek i sobie posadzisz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.09.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 A już się napaliłam na sadzonki Czesiulek. Cronin jak Tu marecka jestes to ja musze dwa razy dnia przelatywać gdzies koło Cię. Jak się nie boisz rzuć jakim adresem moze kiedyś przelotem choc popodziwiam ekipę budowlaną w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.09.2012 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 A już się napaliłam na sadzonki Czesiulek. Cronin jak Tu marecka jestes to ja musze dwa razy dnia przelatywać gdzies koło Cię. Jak się nie boisz rzuć jakim adresem moze kiedyś przelotem choc popodziwiam ekipę budowlaną w akcji Sadzonki - mam nadzieję , że chociaż jakieś drzewka damy radę posadzić, ale z kasą robi się krucho A dopłata do wiązarów nas jeszcze dobiła, niby niewiele, ale ziarnko do ziarnka i robi się okrągła sumka na minusie Do tego jeszcze zwolnienie na dziecia, leki, wiadome opłaty dodatkowe w przedszkolu bo to początek roku ... A adres na priv wysyłam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.09.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Dzięki A w jakich porach Ty bywasz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.09.2012 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 popołudniami po 16, dzisiaj jeszcze tylko jestem dowolnie, bo z małą siedzę, ale jutro już do pracy. Ale najlepiej byłoby za kilka dni jak schody podeschną i będzie można po nich wejść na piętro, z przyjemnością bym Cię oprowadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.09.2012 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Wieniec i schody zalane. Oczywiście tuż po zalaniu MUSIAŁO się rozpadać, ale panowie zdążyli chociaż schody przykryć płachtą. Nawet nie obejrzałam efektów, bo dzieciaki szalały i wolałam je zabrać z działki. Nie mogę się doczekać soboty żeby pojechać na budowę na spokojnie i wreszcie POSPRZĄTAĆ i poczuć się jak w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.09.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Czesc Aniu, przylazłam zobaczyc jak idzie... a widze, ze ciagle do przodu Milego sobotniego sprzatania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.09.2012 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Dzięki, to chyba jedyne sprzątanie na jakie się cieszę Teraz niestety przerwa na budowie, dopiero 1.10 przyjedzie dach, na szczęście montaż zajmie im pół dnia - tak się zarzekali w każdym razie A ja miałam kolejny sen inspirowany budową śniło mi się że dekarz mi zrezygnował bo się rozwodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 13.09.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Ania - fajnie, że idzie wszystko do przodu. Ja też miałam różne "prze-ciekawe" sny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 13.09.2012 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Poowolutku, jeszcze tylko wiązary, attyka, pokrycie dachu z częściowym ociepleniem, okna. Może do zimy się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts