cronin 29.10.2012 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 A witanko Malka a co to za pociecha - z cudzego nieszczęścia, dobrze że to już za Tobą Na pociechę to tabliczka czekolady, takiej prawdziwej A papa stoi i marźnie i czeka na zmiłowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.10.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Wpadlam tak tylko na szybko zrobic przeglad co u Was, podobno to zimno to tylko na kilka dni przyszło, wiec niebawem moze sie ociepli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.10.2012 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Cześć Przeprowadzona bo ja mam takiego farta, jak murowanie i ocieplanie to na minusie, na piątek jak dekarz ma wejść zapowiadają plus i deszcz. Ale nic to ważne że końcówka się zbliża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 29.10.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 murowanie i ocieplanie to na minusie, na piątek jak dekarz ma wejść zapowiadają plus i deszcz. Ale nic to ważne że końcówka się zbliża. Aniu, nie chcę Cię martwić, ale w moich rodzinnych stronach to II dzień tych Świąt jest ważniejszy... Upewnij się, czy przyjadą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.10.2012 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Dla mnie mogą w sobotę, pogodę zapowiadają ładniejszą, ale liczę że dekarz słowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.10.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 A witanko Malka a co to za pociecha - z cudzego nieszczęścia, dobrze że to już za Tobą Na pociechę to tabliczka czekolady, takiej prawdziwej A papa stoi i marźnie i czeka na zmiłowanie. no ja wiem,ze marna pociecha .a czekolady nie lubię za to papę moge przytulic by nie marzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.10.2012 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 no ja wiem,ze marna pociecha .a czekolady nie lubię za to papę moge przytulic by nie marzła To wyślę Ci rolkę w ramach przytulanki ale etap papy to masz już chyba za sobą, czyż nie? Może byś tak coś pokazała aktualnego w Ziewniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 29.10.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 w I na pociechę -moi pili, kradli, a wymiar był dla nich pojęciem abstrakcyjnym - taką kumulacje nieszczęść miałam noooo... to u mnie tez szef ekipy pije, krasc jeszcze nie zaczal, z wymiarami bywa roznie bo slabo widzi. zreszta generalnie powiem ci ze sie na budownictwie nie zna wcale... sa dni ze kiedy goscia widze to bym mu najchetniej dal w pysk... tylko lustra i pocietych rak szkoda, wiec sie powstrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.10.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Ej Tomasz, ale za to masz Inspektora nadzoru (a nawet Inspektorkę), który wszystkiego dopilnuje więc szefu wysoko nie podskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 29.10.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 oj jak sie na budowie pani inspektor pojawia i zaczyna zadawac te swoje dokladne, drobiazgowe pytania to sie szefu robi takiii malutki... generalnie na ekipe pada blady strach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.10.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Nooo tak to już jest z tymi szefami Tak się zastanawiam, nie udało nam się położyć i zaciągnąć klejem 5 cm styro na attyce (na wierzchu), temperatura -5, zmrożony po wczorajszym murek, nic się tam nie kleiło. Zrobilibyśmy to sami przed piątkiem, ale... czasu brak, musielibyśmy robic to we dwoje, bo nie wyobrażam sobie targania po pseudodrabinie i wiązarach wiadra z klejem na dach (nota bene ciekawe czy hydrofor jeszcze żyje, czy go całkiem zamroziło). We dwoje możemy w czwartek, ale jest święto, pomijając kwestie wypada nie wypada, nie mamy jak i komu podrzucic dzieciarni. I tak myślę czyby zamiast 5 styro nie przykleić xps-a też 5, którego mam zapas do docieplenia fundamentu. Plus byłby taki że nie trzeba go zaciągać klejem, a przyklejamy na piankę, więc bezproblemowo, co najwyżej piankę trzebaby podgrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 29.10.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 ja bym tak zrobil... ale ja to czasem cos lubie zrobic na odpierdol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.10.2012 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 to poprawia nastrój , hop siup szast prast i po robocie a tak szczerze to xps w porównaniu do tego styro , to bajka, więc lepszy xps bez kleju niż to styro z klejem i siatką nie nasiąka, nie odkształca się, przykryte będzie i tak obróbkami i osb - da radę (mam nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 31.10.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 (edytowane) Wszedł dekarz. Hurrra. Na razie pierwsza warstwa podkładowa a w przyszłym tygodniu reszta. No i mam 2 pary drzwi , jedne wejściowe a drugie od tarasu PRAWIE Hormann A teraz siedzę i się zastanawiam nad kolorem blachy na obróbki i rynny, jasno szara , szara czy grafit, hmm? Okna silver aluminium, papa czarna, elewacja biała, jasnoszara lub szara, no i te rynny ciemniejsze odcinające się się czy jasne niewidoczne? Ktoś coś podpowie, proooszęęę, bo jak nie to będę musiała z mężem KOLORYSTYKĘ ustalać Edytowane 31 Października 2012 przez cronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.10.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 No to się nazywają postępy:) Super, kostka się pnie w górę Co do kolorów, to jak wybieraliśmy blachę na rąbek to myślałam o jasnoszarej, ale ona w słońcu na taka mdłą i zakurzoną wygląda. Wzięliśmy grafit i to był strzał w dziesiątkę. Rynny też ciemne. U mnie w dzienniku na końcu sa jakieś foty już z gotową elewacją biało-szarą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 31.10.2012 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Cześć Agalind Kostka już się wspięła na wyżyny teraz będzie obrastać w kolejne warstwy Twoją elewację oczywiście widziałam Grafitowe czy antracytowe tez mi się podobają tylko się zastanawiam czy nie będą się za bardzo odcinać przy jasnej elewacji i oknach. Teraz żałuję , że nie odważyłam się na ciemne okna ale jasne tez ładne, osiołkowi w żłoby dano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 31.10.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 U Agi czy u mnie widac antracytowy dach to i rynny fajnie wygladaja ciemne, u Ciebie dachu nie bedzie chyba widac, dałabym stalowe:) No to teraz Ci doradzilysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.10.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ania, inox sobie strzel i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 31.10.2012 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Kurczaki no faktycznie doradziłyście Zobaczę jak papa będzie leżała i czy ją widać i jak się wtedy rynny będą prezentować. Coś mi się obiło o uszy że z tytan-cynkiem coś było nie halo (bardzo jasno to napisałam ) Ktoś założył i był niemile zaskoczony czymś, w każdym razie Zrobię jutro zdjęcie z papą i wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 31.10.2012 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Dla tych którzy lubią strzelić sobie FOCHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts