cronin 07.11.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Oni zawsze mówią to co akurat chcesz usłyszeć. Materiał zawsze załatwialiśmy sami, jak pomyślę że zostawilibyśmy to budowlańcom to słabo mi się robi. Słuchaj a może mamy tą samą ekipę co? moi teraz gdzieś dach kładą podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Kurcze, zabieram sie za te faktury i zabrać nie mogę. A teraz wielka teczka na mnie czeka Pustka na koncie, więc czas najwyższy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.11.2012 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 No a 4 miesiące się max czeka a na koniec grudnia wszyscy składają, więc lepiej wcześniej do roboty Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.11.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Z tymi 4-ma miesiacami, to realnie Aniu licz na siedem czy osiem miesiecy. W tamtym roku składałam w grudniu, pieniadze wplynely dopiero jakos poznym latem. Jedna pomyłka, albo cos niejasnego, Pani z US wzywa i termin sie liczy na nowo: ( Aga, czyli mamy podobie Mam tekę i nie zawacham się jej uzyc, puste konto tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.11.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Wiem, na szczęście na wiosnę kasa jest (pytanie na jak ile wystarczy), więc nawet jak wpłyną później to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 07.11.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Z tymi 4-ma miesiacami, to realnie Aniu licz na siedem czy osiem miesiecy. W tamtym roku składałam w grudniu, pieniadze wplynely dopiero jakos poznym latem. Jedna pomyłka, albo cos niejasnego, Pani z US wzywa i termin sie liczy na nowo: ( to mnie pocieszyłaś. po cichu miałam nadzieję, że jednak wpłyną szybciej. a jak wychodziłam z us, to spotkałam koleżankę, którą wezwali, że by się wytłumaczyła skąd ma pieniądze na budowę domu. ciekawe, czy przed nami też takie atrakcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.11.2012 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Wszystko zależy od urzędu, czasami wpływają po miesiącu, zależy ile jest wniosków, czy są błędy, czy paniom za biurkiem się chce... na to już nie mamy wpływu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.11.2012 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Inspirek dawno nie było Znalazłam prostą kostkę ( no może nie taką prostą jak moja) z jasną elewacja i szarutkimi oknami jakby nam coś takiego wyszło byłoby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 No a 4 miesiące się max czeka a na koniec grudnia wszyscy składają, więc lepiej wcześniej do roboty Aga Wiem, wiem. Jak Scarlett O'Hara pomyślę o tym jutro;) Z tymi 4-ma miesiacami, to realnie Aniu licz na siedem czy osiem miesiecy. W tamtym roku składałam w grudniu, pieniadze wplynely dopiero jakos poznym latem. Jedna pomyłka, albo cos niejasnego, Pani z US wzywa i termin sie liczy na nowo: ( Aga, czyli mamy podobie Mam tekę i nie zawacham się jej uzyc, puste konto tez Mojej teki nie użyję, bo za ciężka, ale za to postaram sie z nią rozliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 07.11.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Piękna kostka A co do US, to mam nadzieję, że nie każą mi się tłumaczyć z funduszy na budowę - przynajmniej dopóki nie chcę żadnych zwrotów (a nie chcę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 07.11.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Inspirek dawno nie było Znalazłam prostą kostkę ( no może nie taką prostą jak moja) z jasną elewacja i szarutkimi oknami jakby nam coś takiego wyszło byłoby super dołożę swoje znalezisko dla Ciebie, szara tonacja, jakby z mgiełki... http://www.tooba.pl/projekt-domu-WB-3913/a,s_pd,idp,10042.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 07.11.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 dołożę swoje znalezisko dla Ciebie, szara tonacja, jakby z mgiełki... http://www.tooba.pl/projekt-domu-WB-3913/a,s_pd,idp,10042.html Ha! To jest jeden z nielicznych domów moich marzeń, które sobie kiedyś wyszukałam dla czystej przyjemności, bez żadnych nadziei na budowę Nadziei nadal nie ma, bo za mały i płaski dach - ale strasznie mi się podoba. Może kiedyś, jeśli parterówka nie wypali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 07.11.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 komin już mam:stirthepot: Mnie zaś pociąga taka mniej więcej kolorystyka: http://www.tooba.pl/projekt-domu-EX-5-G1/a,s_pd,idp,18691.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 09.11.2012 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Cześć, poczytałam jestem w miarę na bieżąco.Wybrałaś kolor rynien a czy będziesz miała jeszcze jakieś obróbki blacharskie? Bo jeśli tak to warto ten kolor z rynien powielić.Kosteczka śliczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.11.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Cześć Ala, rynny i blacha w tym samym kolorze RAL 9006 jeśli dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 09.11.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Aniu wrzuciłam Ci podłogi u siebie w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 09.11.2012 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 już pędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.11.2012 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Niesiona podłogową falą, zaciągnęłam M w sobotę do sklepu, żeby zakupić paczkę wybranego gresu, rozłożyć go próbnie na betonie i zobaczyć co i jak. Oczywiście przy okazji napatoczył się tez drugi gres, więc siłą rozpędu wzięliśmy oba celem porównania. Rozłożyłam, cyknęłam zdjęcia, wklejam. Liczę na szczere opinie Przy okazji byliśmy też w Liroju gdzie widziałam naprawdę fajny poler za niecałe 40 zł/m Gdybym chciała poler to naprawdę bym na niego poleciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.11.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ania mi sie bardziej podoba nr1, ale na zdjeciach srednio widac. A gdzie ma isc ten gres, jaka ma byc ogolna kolorystyka scian, cos wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 przylazłam od Malki:) i jak możesz to napisz co to za gres nr 1 znaczy nazwa bo on mi przypomina kolorem i wzorem ten który mam u siebie i jeśli to ten sam to go nie polecam:( w utrzymaniu fajny, dobrze się myje, mazy nie wychodzą ale się strasznie rysuje:( jakbym mogła to bym go skuła i dała inny bo po niespełna 2 latach wygląda jakby najmniej 10 leżał na podłodze i to jeszcze w jakimś centrum handlowym:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts