Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kostka Ani i Marcina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z tymi 4-ma miesiacami, to realnie Aniu licz na siedem czy osiem miesiecy. W tamtym roku składałam w grudniu, pieniadze wplynely dopiero jakos poznym latem. Jedna pomyłka, albo cos niejasnego, Pani z US wzywa i termin sie liczy na nowo: (

Aga, czyli mamy podobie :D Mam tekę i nie zawacham się jej uzyc, puste konto tez

Z tymi 4-ma miesiacami, to realnie Aniu licz na siedem czy osiem miesiecy. W tamtym roku składałam w grudniu, pieniadze wplynely dopiero jakos poznym latem. Jedna pomyłka, albo cos niejasnego, Pani z US wzywa i termin sie liczy na nowo: (

to mnie pocieszyłaś. po cichu miałam nadzieję, że jednak wpłyną szybciej.:(

a jak wychodziłam z us, to spotkałam koleżankę, którą wezwali, że by się wytłumaczyła skąd ma pieniądze na budowę domu. ciekawe, czy przed nami też takie atrakcje?

No a 4 miesiące się max czeka a na koniec grudnia wszyscy składają, więc lepiej wcześniej :) do roboty Aga

Wiem, wiem. Jak Scarlett O'Hara pomyślę o tym jutro;)

Aga, czyli mamy podobie :D Mam tekę i nie zawacham się jej uzyc, puste konto tez

Mojej teki nie użyję, bo za ciężka, ale za to postaram sie z nią rozliczyć;)

Inspirek dawno nie było :)

Znalazłam prostą kostkę ( no może nie taką prostą jak moja) z jasną elewacja i szarutkimi oknami

kostka.jpg

jakby nam coś takiego wyszło byłoby super :)

dołożę swoje znalezisko dla Ciebie, szara tonacja, jakby z mgiełki...

http://www.tooba.pl/projekt-domu-WB-3913/a,s_pd,idp,10042.html

dołożę swoje znalezisko dla Ciebie, szara tonacja, jakby z mgiełki...

http://www.tooba.pl/projekt-domu-WB-3913/a,s_pd,idp,10042.html

Ha! To jest jeden z nielicznych domów moich marzeń, które sobie kiedyś wyszukałam dla czystej przyjemności, bez żadnych nadziei na budowę :) Nadziei nadal nie ma, bo za mały i płaski dach - ale strasznie mi się podoba. Może kiedyś, jeśli parterówka nie wypali...:cool:

Niesiona podłogową falą, zaciągnęłam M w sobotę do sklepu, żeby zakupić paczkę wybranego gresu, rozłożyć go próbnie na betonie i zobaczyć co i jak. Oczywiście przy okazji napatoczył się tez drugi gres, więc siłą rozpędu wzięliśmy oba celem porównania. Rozłożyłam, cyknęłam zdjęcia, wklejam.

podłoga 008.jpg

podłoga 010.jpg

podłoga 015.jpg

podłoga 023.jpg

Liczę na szczere opinie :)

Przy okazji byliśmy też w Liroju gdzie widziałam naprawdę fajny poler za niecałe 40 zł/m Gdybym chciała poler to naprawdę bym na niego poleciała.

przylazłam od Malki:) i jak możesz to napisz co to za gres nr 1 znaczy nazwa bo on mi przypomina kolorem i wzorem ten który mam u siebie i jeśli to ten sam to go nie polecam:( w utrzymaniu fajny, dobrze się myje, mazy nie wychodzą ale się strasznie rysuje:( jakbym mogła to bym go skuła i dała inny bo po niespełna 2 latach wygląda jakby najmniej 10 leżał na podłodze i to jeszcze w jakimś centrum handlowym:rolleyes: