Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kostka Ani i Marcina

Recommended Posts

Ten pierwszy to Stargres Quarzite bianca, półpoler, jasnoszare maziaje, ten drugi to Cementyt white mat. (delikatny krem, bez maziajów).

Okna szare, ściany delikatny szary albo hmm taupe albo białe, to właśnie zależy od podłogi. Postaram się wkleić kolorystyczną inspirkę ;)

Stargres jest bardzo fajny w dotyku i w postaci jednej płytki, ale po położeniu kurcze już nie bardzo, poza tym mimo delikatnego obchodzenia już mu się delikatnie obłamały krawędzie. Cementyt ma bardzo ciepły delikatny kolor, i kurcze lepiej wygląda mimo że to II gat.

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie bardzo mam trzeci:) poler odpada, ciemne też bo mam za małą powierzchnię, drewna nie zrobię bo podłogówka (znasz to :) )

Lubię szarości , antracyty na podłodze ale na zdjęciach u kogoś, u mnie raczej słabo bym się w tym czuła. Parter mam dosyć mały 70 m i zakamarki a nie duża otwarta przestrzeń, więc bardziej się chyba sprawdzi jasny ciepły kolor. Tak mi się wydaje, ale kurcze nie mam do siebie tyle zaufania żeby nie zapytać :)

Kochana... weż swoje małolaty i wpadnij do mnie :D zapraszam.Przy okazji polookasz moje podłogi, bo chyba mam coś podobnego do tego czego szukasz...co prawda u mnie ściany mają kolor chłodnego beżu nie szarości, ale tez mam same płytki, bez drewna, po całym parterze, bo tez podłogówka i też zakamarki a nie jakaś mega otwarta przestrzeń.Więc jakbys chciała to telefon i juszzzzz :)

A Ty chcesz wesoło i ciepło ? ;)

to idź w beże -będzie ciepło, machnij na nich uśmiechnięte buźki - będzie wesoło ;)

a serio, te cementyt widziałam w wersji silver i bardzo mi sie podobał:). white -dla mnie za ciepły....ale Tobie chyba o to chodzi, nie?

Rasia drugi? Bosz jak dobrze , bo jak na razie to wszyscy mi na szary wskazują (w pracy też ;) )

ciekawe czy sklepy internetowe przysyłają po jednej płytce czy całą paczkę trzeba brać "na próbę" bo bym obejrzała i przymierzyła te szare cementyty.

No właśnie nigdy bym nie wpadła na to że silver jest ciemniejszy od greya, a z netu tak wychodzi.

Rasia drugi? Bosz jak dobrze , bo jak na razie to wszyscy mi na szary wskazują (w pracy też ;) )

ciekawe czy sklepy internetowe przysyłają po jednej płytce czy całą paczkę trzeba brać "na próbę" bo bym obejrzała i przymierzyła te szare cementyty.

No właśnie nigdy bym nie wpadła na to że silver jest ciemniejszy od greya, a z netu tak wychodzi.

Ten ciapaty jest szary? Ciapatemu mówię :no:... jedyne co za nim przemawia, to ze trochę, ale tylko trochę;) będzie mniej widoczny kurz, czy piasek, czy okruszki...:rolleyes: ale czy to ważne...