cronin 12.11.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ten pierwszy to Stargres Quarzite bianca, półpoler, jasnoszare maziaje, ten drugi to Cementyt white mat. (delikatny krem, bez maziajów). Okna szare, ściany delikatny szary albo hmm taupe albo białe, to właśnie zależy od podłogi. Postaram się wkleić kolorystyczną inspirkę Stargres jest bardzo fajny w dotyku i w postaci jednej płytki, ale po położeniu kurcze już nie bardzo, poza tym mimo delikatnego obchodzenia już mu się delikatnie obłamały krawędzie. Cementyt ma bardzo ciepły delikatny kolor, i kurcze lepiej wygląda mimo że to II gat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.11.2012 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 (edytowane) coś takiego kolorystycznie Edytowane 12 Listopada 2012 przez cronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.11.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 (edytowane) Edytowane 12 Listopada 2012 przez cronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.11.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 wywalamy z tego wnętrza meble i dodatki, zostaje jasna matowa podłoga, szare okno i ciemna listwa, tylko się zastanawiam jak w moim super wielkim salonie 26 m prezentowała się ciemna listwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.11.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Przy takiej kolorystyce to drugi, a masz jakis inny wybor, tzn trzeci;) To Ci pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.11.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 mi się bardziej podoba drugi, bo bardziej matowy (tak przynajmniej wygląda) a ja takie wolę, jak pierwszy zobaczyłam na 1 zdj, pomyślałam super, ale jak obok niego leży ten drugi to mój typ - 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.11.2012 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 nie bardzo mam trzeci:) poler odpada, ciemne też bo mam za małą powierzchnię, drewna nie zrobię bo podłogówka (znasz to ) Lubię szarości , antracyty na podłodze ale na zdjęciach u kogoś, u mnie raczej słabo bym się w tym czuła. Parter mam dosyć mały 70 m i zakamarki a nie duża otwarta przestrzeń, więc bardziej się chyba sprawdzi jasny ciepły kolor. Tak mi się wydaje, ale kurcze nie mam do siebie tyle zaufania żeby nie zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.11.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 No widzisz Nita, to masz jak ja. Sama szara płytka wygląda super ale jak już leży i w porównaniu, gorzej. Nie mówiąc już że jest 2 x droższa Słuchajcie a co oznacza gatunek PJ (poza jakością chyba?) to to samo jak II gat. czy gorzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 12.11.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Bą żur PJ to chyba, że nie trzyma ani wymiarów (każda płytka inna), oraz brak prostoliniowości - łódeczki z każdej płytki. Mogą też być odstępstwa od kolorystyki, lub purchle, albo grudki w masie. Ale to tylko moje domysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.11.2012 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Dobry bążur znalazłam że to III gatunek i defekty materiałowe i kolorystyczne, to odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 no przy takich wnętrzach jak wrzuciłaś to jednak ta druga kolorystyka płytek się sprawdzi moim zdaniem:) a te pierwsze to na szczęście nie moje jakby co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.11.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Kochana... weż swoje małolaty i wpadnij do mnie zapraszam.Przy okazji polookasz moje podłogi, bo chyba mam coś podobnego do tego czego szukasz...co prawda u mnie ściany mają kolor chłodnego beżu nie szarości, ale tez mam same płytki, bez drewna, po całym parterze, bo tez podłogówka i też zakamarki a nie jakaś mega otwarta przestrzeń.Więc jakbys chciała to telefon i juszzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.11.2012 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Uważaj uważaj bo chętnie skorzystam a moje małolaty to się potem kopiące i wrzeszczące siłą do samochodu wciska bo one nie lubią kończyć miłych spotkań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.11.2012 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Żeby nie było szare inspirki podłogowe też mam , ale one jakoś tak smutno i zimno wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.11.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 A Ty chcesz wesoło i ciepło ? to idź w beże -będzie ciepło, machnij na nich uśmiechnięte buźki - będzie wesoło a serio, te cementyt widziałam w wersji silver i bardzo mi sie podobał. white -dla mnie za ciepły....ale Tobie chyba o to chodzi, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.11.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Absolutnie ten drugi! Może mniej praktyczny, ale cuuudny:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.11.2012 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 AŻ tak to nie muszę no właśnie, ja cementyt silver chętnie bym obejrzała, ale u mnie tylko white i grey dostępny, a zdjęcia w necie są do niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.11.2012 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Rasia drugi? Bosz jak dobrze , bo jak na razie to wszyscy mi na szary wskazują (w pracy też ) ciekawe czy sklepy internetowe przysyłają po jednej płytce czy całą paczkę trzeba brać "na próbę" bo bym obejrzała i przymierzyła te szare cementyty. No właśnie nigdy bym nie wpadła na to że silver jest ciemniejszy od greya, a z netu tak wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 12.11.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Aniu, ja początkowo powiedziałabym, że nr 1, jednak gdy leżą obok siebie, jestem za nr 2.A widziałaś Nordceram Shift Beige? http://www.elazienki.com/images/shiftbeige3.jpgMagda 34, ma je ułożone w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.11.2012 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Rasia drugi? Bosz jak dobrze , bo jak na razie to wszyscy mi na szary wskazują (w pracy też ) ciekawe czy sklepy internetowe przysyłają po jednej płytce czy całą paczkę trzeba brać "na próbę" bo bym obejrzała i przymierzyła te szare cementyty. No właśnie nigdy bym nie wpadła na to że silver jest ciemniejszy od greya, a z netu tak wychodzi. Ten ciapaty jest szary? Ciapatemu mówię ... jedyne co za nim przemawia, to ze trochę, ale tylko trochę będzie mniej widoczny kurz, czy piasek, czy okruszki... ale czy to ważne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts