MusiSieUdac 14.11.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Fajne dziewuchy tak sobie mysle ze jak podrosna do wieku nastoletniego to bedzie pelna konspira wymierzona przeciwko rodzicom Co do gresow, ja mysle, ze niebawem pojawi sie trzeci i to bedzie ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.11.2012 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 No etap zabijających tekstów mamy jeszcze przed sobą, ale już teraz myślimy jakby tu zamontować kraty w oknach i wszczepić im czipy żeby mieć podgląd gdzie są Kiedyś w pracy z koleżanką (ma nastolatkę) stwierdziłyśmy że jakby ktoś wymyślił czipa dla dzieciaków, który nie tylko pokazywałby miejsce pobytu ale i co delikwent spożywa - to zbiłby majątek . Wersja lux byłaby z elektrowstrząsami - rodzic mógłby aplikować je w przypadku niedozwolonego spożycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.11.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 No etap zabijających tekstów mamy jeszcze przed sobą, ale już teraz myślimy jakby tu zamontować kraty w oknach i wszczepić im czipy żeby mieć podgląd gdzie są Kiedyś w pracy z koleżanką (ma nastolatkę) stwierdziłyśmy że jakby ktoś wymyślił czipa dla dzieciaków, który nie tylko pokazywałby miejsce pobytu ale i co delikwent spożywa - to zbiłby majątek . Wersja lux byłaby z elektrowstrząsami - rodzic mógłby aplikować je w przypadku niedozwolonego spożycia :lol2: to jakbyście coś takiego zmontowały albo namierzyły, to zamawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 ... no a ja bym chyba wolała nie wiedzieć jeszcze bym osiwiała zbyt wcześnie i po co mi to dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.11.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 doberek dla prewencji bo później to już po ptokach poza tym moja starsza to straszliwy lofer jest, dobrze byłoby wiedzieć gdzie ja poniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Prewencja powiadasz ? ? .. To moi nawet prewencji, na moje szczęście, jeszcze nie potrzebują i oby im tak zostało do 30 resztą niech się ich żony martwią :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.11.2012 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 no proszę Cię, mówimy o nastolatkach, moje przedszkolaki to co najwyżej mogą nutellę spożywać w ramach substancji zakazanych (mam nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.11.2012 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Takie małe techniczne pytanie. Czy otwory drzwiowe (te wewnętrzne) też trzeba podmurować do wysokości progu? Tak sie teraz zorientowałam że mam w nośnej otwór drzwiowy do kuchni a w działówkach do pokoi, wszystkie niepodmurowane. Wiadomo leży teraz papa i na całym chudziaku będzie papa, ale potem kłaść styropian w pomieszczeniach i przejściach czy jednak podmurować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 ja niczego nie podmurowywałam po całości równo było potem pod instalacje kuć dziury będziesz;) styropian po całości tylko w wylewce dylatacje trzeba zrobić i to ponoć z uwzględnieniem kierunku otwierania drzwi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.11.2012 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Dzięki, o dylatacjach w wylewce wiem oczywiście , tylko jak to z uwzględnieniem drzwi? czy chodzi o to że jak drzwi bliżej salonu i otwierają się na salon to dylatacja też po krawędzi "salonowej"? Rety jak to głupio brzmi a wystarczyłby rysunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 no dokładnie z uwzględnieniem w która stronę się drzwi otwierać będą żeby dylatacja wypadała pod skrzydłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.11.2012 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 dobra, zanotowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.11.2012 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 M oddał płytki nr 1 i zakupił drugą paczkę cementytu tym razem grey (nawet bez jęczenia po co i na co). Jak mi się jutro uda wyrwać z macek zasmarkańca, to przymierzę, jak się oba razem komponują. Trochę mnie ten jasny martwi pod kątem brudu, więc może kuchnia i wiatrołap w szarym. Zobaczę jak się razem komponują. (No czyli są i trzecie MSU ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.11.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 No to czekam na zdjecia, pamietaj to musi byc miłość, gresu tak łatwo sie nie usuwa jak paneli. Choć dla chcącego nic trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.11.2012 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Wiem:) u mnie ten gres to do grobu , nowy będzie z nowym domem jakby co. Już lepiej wtedy tanie panele położyć i zdjąć je za parę lat i zamienić. Na szczęście ten jasny mi się podoba, tylko nie wiem jak będzie kooperował z ciemnym:) Najbardziej to bym chciała drewno ale raz podłogówka (M się nie zgadza) a dwa (to ważniejsze) miałam parkiet w mieszkaniu i strasznie się zniszczył przez 6 lat. A ja nie chcę być niańką dla podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 16.11.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Cronin: to rzuć ma podłogę woodentica - będzie kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.11.2012 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Martinezio nie podoba mi się woodentic, oglądałam i dla mnie nie , te drewnopodobne podobają mi się tylko z wysokiej półki a budżet nie pozwala więc wolę już płytki wyglądające jak płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.11.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Martinezio nie podoba mi się woodentic, oglądałam i dla mnie nie , te drewnopodobne podobają mi się tylko z wysokiej półki To masz, to samo skrzywienie co ja. A czemu beż mialby Ci nie grac z szarym, to fajne polaczenie kolorostyczne jest A te bezowe plytki sa tez w szarym kolorze?, moze wez ta sama kolekcje tylko w dwoch odcieniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.11.2012 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 MSU no właśnie dokładnie tak, są jasno beżowe (moje) , beżowe, szare, ciemno szare, brązowe, czarne - pełna gama. Tylko że u mnie w sklepie są szare i jasne, nie ma tych ciemnoszarych. Wiem, że fajnie współgrają, ale przy dosyć małej powierzchni (26 + 10 + mały korytarz + maciupki wiatrołap), lepiej wygląda jeden rodzaj (powiększa). Przydałoby się na próbę kupić na cały dół i rozłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 16.11.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 no dokładnie z uwzględnieniem w która stronę się drzwi otwierać będą żeby dylatacja wypadała pod skrzydłem:) I żeby przeszła w dylatację - fugę na połączeniu dwóch podłóg - np. kafli w łazience i parkieru na korytarzu - jesli sa inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts