cronin 16.11.2012 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 O i to jest argument żeby były takie same - wtedy jedna rzecz mniej do zapamiętania witaj kasia_labo - ładny domek w awatarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 16.11.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 O i to jest argument żeby były takie same - wtedy jedna rzecz mniej do zapamiętania witaj kasia_labo - ładny domek w awatarku Witam, również i dzieki. Domek już prawie gotowy, a ja się zabieram i zabieram do dziennika budowy i nie moge się zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.11.2012 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Zakładaj zakładaj, tylko uważaj bo to straszny czasopochłaniacz nie tyle dziennik co Forum zanim się obejrzysz to oprócz mebli i dodatków będziesz wklejać zdjęcia pociech, omawiać problemy rodzinne, najnowsze zakupy, menu, itd itp, a koleżanki z forum będą Ci bliższe niż rodzina (ta dalsza ) mówię Ci jak w Amwayu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Cronin wiesz z tym gresem do grobowej deski:rolleyes: to ja czekam tylko żeby małż skończył z kładzeniem płytek tam gdzie ich jeszcze nie ma i ciułam kasę na nowe płytki do przedpokoju i kuchni i małża kucie starych czeka ale on o tym jeszcze nie wie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.11.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Wiem, że fajnie współgrają, ale przy dosyć małej powierzchni (26 + 10 + mały korytarz + maciupki wiatrołap), lepiej wygląda jeden rodzaj (powiększa). ooo i tego się trzymaj do podłóg dojdą kolory ścian, frzwi, meeeebli i dodatków oczywiście.. czasem im mniej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.11.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Cronin wiesz z tym gresem do grobowej deski:rolleyes: to ja czekam tylko żeby małż skończył z kładzeniem płytek tam gdzie ich jeszcze nie ma i ciułam kasę na nowe płytki do przedpokoju i kuchni i małża kucie starych czeka ale on o tym jeszcze nie wie:lol2: Wusiek pocieszam - ja tez mam takie jedno miejsce na które patrzec nie moge jest tam tylko 3m2 ale kiedyś się wkurze i sama skuje bo Chłop mój za nic nie widzi takiej potrzeby ...wrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.11.2012 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 No to mam zagwozdkę, dołożyłam szare płytki, ten sam rodzaj co jasne tylko wersja grey (przy okazji obejrzeliśmy silvera i dla mnie za jasny, jakiś bezpłciowy, w necie był ciemniejszy chyba że rodzaje pomylili). ładny jest, do salonu wydaje mi się jednak za ciemny, więc kuchnia, wiatrołap, może łazienka, czyli cała prawa strona. Do łazienki wzięlibyśmy dodatkowo zwykłe białe kafle pod prysznic 30x60, i w ramach dekoru pasek mozaiki szklanej biało-szaro-czarnej. Taki pierwszy pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 bardzo ładne te płytki z tym że z łazienką to bym się zastanowiła czy jak woda pokapie przy umywalce np nie będzie bardzo widać plam na tym ciemnoszarym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.11.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Fajne polaczenie wyszło, z tym ze szary do obowiazkowo jasnych scian bym dała, ale ja sie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.11.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Wusia on nie jest taki ciemny, raczej średni, dałabym jasne kafle ale chyba słabo wyglądałyby z białymi zwykłymi. No a mozaika wtedy całkiem od czapy. A jakąś delikatną i niezobowiązującą dekorację chciałabym wstawić. Jeszcze popatrzę. Problem w tym że mam słabą wyobraźnię, muszę przystawić jedno do drugiego. Najlepiej byłoby kupić płytę kg, farbę, plaster mozaiki, i zrobić próbny melanż MSU u mnie jasne ściany na pewno ale nie białe (jeśli to masz na myśli ) i weź mnie nie rozśmieszaj z tym, że się nie znasz, fałszywa skromność też ma jakieś granice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 no a jakby takie wstawki z jasnych płytek zrobić tam gdzie największe ryzyko zaciapania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 18.11.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 bardzo bardzo ładne te płytki i świetnie razem wyglądają, chyba muszę sobie je gdzieś zapisaćjeśli szary nie jest bardzo ciemny (na zdjęciach czasem różnie wychodzi) to może jednak nie będzie tych plam po wodzie..... jednak brak mi doświadczenia bo w mieszkaniu same beżowe płytki, aż kurcze żałuję że nie pamiętam jakie to, bo nadal mi się podobają i po 7 latach brak ubytków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.11.2012 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 jak dekarz skończy z dachem (a ma wejść we wtorek) to rozłożę je na nowo i pochlapię wodą z mydłem oraz połażę po nich w zabłoconych butach i zobaczymy co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.11.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 jak dekarz skończy z dachem (a ma wejść we wtorek) to rozłożę je na nowo i pochlapię wodą z mydłem oraz połażę po nich w zabłoconych butach i zobaczymy co i jak Aniu. z tymi zabłoconymi butami to chyba full test bedzie Mówiąc o jasnych scianach nie mialam na mysli tylko bialych, sa jeszcze "brudne biale" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 19.11.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 chi chi brudne to one i tak zaraz będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.11.2012 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 żeby tak nudno tu nie było - kilka fajnych pomysłów http://www.zorganizuj-sie.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.11.2012 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Taką szafkę do łazienki dolnej znalazłam kolor cappuccino ( w necie bardzo ładny, na żywo nie wiem) http://www.wodtech.pl/materialy/image/produkty/3605_12720_szafka-podumywalkowa-60530564662.jpg lub bezpieczny kolor antracyt http://www.aquaform.com.pl/var/upload/produkty/szafka-podumywalkowa-60329516117/szafka-podumywalkowa-60329516117.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 ooooooooo ten antracyt mniodzio wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.11.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 no, szkoda tylko że o dwie stówki droższy od innych kolorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 no taka prawidłowość że ładne kosztuje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts