bury_kocur 14.12.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 O, to szkoda Ale to faktycznie jest jakaś wada, a jak będzie wkurzać w użytkowaniu, to bardzo trudno akurat ten element wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.12.2012 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 No antypoślizgowe to są na pewno , aż za bardzo Juz sobie wyobrażam moje szaleńce które uwielbiają się ślizgać po podłodze, jak wjeżdżają na te płytki i ... stop lecą na nos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.12.2012 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 kuchnia - konkurentka mojej dawno obmyślanej białej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 14.12.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Piękna Aż żal garnek postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.12.2012 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 ciekawe jak taki biały blat znosi barszczyk wigilijny ale bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.12.2012 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 a tutaj jak zrobić dzieciakom radochę z dekorowania ścian w ich pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 14.12.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Świąteczna aukcja dzieci z Ogniska Marymonthttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?210008-Aukcja-ozd%C3%B3b-%C5%9Bwi%C4%85tecznych-z-Ogniska-quot-Marymont-quot-TUTAJ-LICYTUJEMY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.12.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Znalazłam dziś żółte drzwi. do mnie niestety nie pasują, bo drewniane i staroświeckie, no nie ten styl, ale w drugim życiu lub drugim domku (zależnie od tego co będzie pierwsze ) http://img.photobucket.com/albums/v499/jengrantmorris/Outdoor%20inspiration%20pics/Entrancerealsimple001.jpg baaardzo smaczny ten żółty, z napoleonką mi się skojarzył (pewnie dlatego że właśnie ją pochłonęłam do porannej kawy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 17.12.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Śliczne drzwi, zresztą całość. Ja też czasem mam takie jazdy jak żaba z kawału - to mi się podoba, i zupełnie co innego też - a przecież się nie rozerwę Jedynym ratunkiem wydaje się mieć kilka rezydencji rozsianych po świecie, w różnych stylach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 19.12.2012 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Jakiś marazm mnie ogarnął, nawet zdjęcia na houzzie przeglądam bez specjalnego entuzjazmu. To chyba dlatego że mam szlaban na zakupy budowlano-wykończeniowe, bo, jak twierdzi moja ROZSĄDNA połowa - nie mamy gdzie tego trzymać, a w przyszłym roku będzie kryzys i też będą promocje i wyprzedaże. Rzutem na taśmę złożyłam dzisiaj VZM, mam nadzieję że bez błędów, bo to ta najłatwiejsza część. Na myśl o rozliczaniu instalacji i wykończeniówki już robi się słabo. Zbliżają się Święta, więc oczywiście moje dzieci dostały wilczy bilet z przedszkola za charczenie i siąpienie (siąpanie?). Gabrysia już drugą noc z kolei rzuca się niemożebnie po całym łóżku, budząc się i nas co 10 minut. Zastanawiam się czy to tylko infekcja, czy np. robaki. Wiem, obrzydliwe, ale tak to jeszcze w swoim życiu źle nie sypiała. Jutro lekarza zaliczamy. Werka zakatarzona, ale daje radę. Za to jest w szczytowej fazie buntu. Wczoraj przećwiczyła ciocię w przedszkolu, najpierw zrobiła awanturę że chce kucyka (na głowie oczywiście) - ciocia zrobiła, potem że nie chce kucyka - ciocia zdjęła gumkę, a potem że jednak chce , ciocia chciała być twarda, ale się złamała i zrobiła. Ale buźki na koniec dnia za dobre sprawowanie już nie dała No cóż my mamy to w domu na codzień Czyli mam przed sobą 9 dni z dziećmi w domu. Nic dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 19.12.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 kuchnia - konkurentka mojej dawno obmyślanej białej [ATTACH=CONFIG]154420[/ATTACH] jak ta kuchnie moja Gosia przyuwazy to ci ja gwizdnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 19.12.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 to będziemy mieć klony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.12.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Czesc Aniu, ja nie na biezaco, ale się nadrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.12.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Nie spiesz się, nic ważnego się nie dzieje, no chyba że będziesz się bardzo nudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crategus 20.12.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 jak ta kuchnie moja Gosia przyuwazy to ci ja gwizdnie Przestrzegam przed tak długimi szufladami. Wyjątkowo nieporęczne. Biorąc zaś pod uwagę udzwig takiej kolumbryny, i to co tam się będzie ładować... Mechanizmy mogą klęknąć. Mówię z doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.12.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Cześć Crategus, akurat wczoraj do Ciebie zaglądałam u mnie 60-ki co najwyżej, długość ciągu 3,30 m tylko ważniejszy jest tu kolor frontów i blatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crategus 20.12.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ja w mieszkaniu mam takie na metr i kilka nawet dłuższych. Uparłem się- kwestie wizualne (cała kuchnia dół- szuflady licowane ze sobą). Mechanizmy- jakieś kiepskie, ale i solidniejsze w końcu by wysiadły. W każdym razie - na chwilę obecną w rachubę wchodzi składowanie tam jedynie rzeczy w miarę lekkich. Zastawa czy coś podobnego ciężaru (mając na uwadze pojemność) odpada. Nie polecam aż tak zerojedynkowego, jak u siebie, rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.12.2012 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 nieee, u mnie wszystko standardowe - tnę koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 23.12.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=156372&d=1356273091 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 23.12.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Spokoju, rodzinnego ciepła, zrozumienia i miłościprzy wigilijnym stolea w Nowym Roku realizacji marzenia o nowym domużyczy bury_kocur z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts