Gosiek33 28.12.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 W plafony wkręcam energooszczędne żarówki i wtedy mogę dużo mocniejsze - widno jest od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.12.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Cronin, pięknie dziękuję za pamięć i życzenia:) http://img607.imageshack.us/img607/7679/155666sylwesterdekoracj.jpg Uploaded with ImageShack.us ps. piękne lampy - a jakie ekspresowe zakupy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.12.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku. Niech wszystko co było "nietak" pójdzie precz ze starym rokiem, a ten Nowiutki Rok niech będzie aż błyszczał od szczęścia!http://images10.fotosik.pl/3115/8aad796d4c7ffeb7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 NAJLEPSZEGO KOCHANI!!! Wierzę, że 13 przyniesie Wszystkim szczęście, zdrowie i spełnione marzenia:lol:!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 31.12.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Szczęścia i pomyślności w Nowym Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 31.12.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Cronin, wszelkiej pomyślności w Nowym Roku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 02.01.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 [/b]cronin[/b] lampy cudne, zdradź gdzie te promocje to już musi być bardzo bardzo blisko do przeprowadzki chyba, że macie gdzie składować zakupy jak dziewczynki? pozdrawiam noworocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.01.2013 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Nita no coś Ty, mamy tak samo daleko do przeprowadzki lampy będą leżakować u mnie w biurze mam nadzieję. Kupiłam wszystkie u jednego sprzedawcy na allegro, część przez allegro drugą przez jego sklep (w Słupsku nota bene, może masz blisko). Darmowa dostawa i zniżka powyżej jakiejś kwoty. Podeślę ci namiar na priv, żeby nie było że reklamuję.W każdym razie wszystkie były wyprzedażowe więc 50% taniej. Hitem jest czarny kinkiet normalna cena ok. 300 (białe są po 345) a ten 85 zł. Oczywiście jakie są na żywca to zobaczę dopiero w drugiej połowie stycznia. U nas dalej chorobowo. Gabrysię podleczyłam z kaszlu, więc pognała w podskokach do przedszkola, Werka za to charczy, więc siedzi u babci. Ja kaszlę jak stary gruźlik, ale nie udało mi się dostac do lekarza, może w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 03.01.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 witam się w nowym roku, śliczne lampowe zakupy. zwłaszcza ten żyrandol nad stół mnie urzekł. jeśli mogę, to też poproszę o namiary na sprzedawcę. dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.01.2013 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Dzięki, namiary zaraz wyślę, żyrandole są jeszcze 8-ramienne, ten jest 6-cio i ma 60 cm rozpiętości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 ja też namiar dostać mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.01.2013 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 a proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 a dziękuję Aniu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 03.01.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Aniu, ja również poproszę o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.01.2013 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Wysłałam, mam tylko nadzieję że okażą się słowni i kompetentni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 03.01.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 No i jestem uziemiona. Nawet podwójnie bo obie z Werką mamy zapalenie oskrzeli. Cały przyszły tydzień w domu a tyle jest rzeczy do zrobienia, że mnie coś trafia. Miałam podejść do pobliskiej firmy z drzwiami. Miałam zrobić porządek na budowie, opróżnic parter z bloczków i śmieci. Miałam podskoczyć po sąsiedzku do ikei po wycenę kuchni. Najbardziej mnie trafia , że nic nie zrobię na budowie. A jest tak cieplutko i możnaby coś popchnąć do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 03.01.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 dzięki za namiary imienniczko :) kuruj się, budowa nie ucieknie. U nas też był kosmiczny przestój ze względu na choroby. Nawet okien nie zamówiłam jak było w planach. Stwierdziłam jednak, że w nerwach i na szybkiego to nie jest dobry pomysł. A pogoda bardzo zdradliwa i lepiej siedźcie w domu i zdrowiejcie. Lampy zamówiłaś więc krok do przodu jest Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 03.01.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Cały przyszły tydzień w domu JeeeezuuuuuujakCizazdroooszczeeeeeeee........ echo... echo.... J. PS: a poza tym, że zazdroszczę (tego siedzenia przez tydzień w domu, rzecz jasna, ochoty i jednocześnie niemożności wykaszlenia własnych płuc już mniej), to oczywiście zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2013 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Zdrówka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 04.01.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 cześc Aniu, dziekuje za życzenia i Wam życzę pieknego roku i spełnienia marzeń..a tak na chwile obecna - dużo zdrowia.... fajne lampy, te tanie plafony z ikea tez mam w garazach - fakt, troche słabo swieca, ale jak sie rozgrzeją żarówki, to nie ma biedy... także sie nie przejmuj, 8 zeta to nie pieniądz, jak Ci nie będzie pasowało, to wymienisz... pozdrawiam serdecznie, trzymajcie sie cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts