msdracula 15.01.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Cronin właśnie tak się zastanawiam, bo sama nie wiem jak to rozwiązać...u nas w dolnej łazience ma być prysznic, a w górnej wanna. Górna miałaby być robiona już w trakcie mieszkania, nie będą to lata, a raczej miesiące...tylko się zastanawiam co z kąpaniem dziecka? planujesz głębszy brodzik czy masz na to jakiś inny patent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.01.2013 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 No właśnie też mam ten problem bo dzieciaki uwielbiają pływać w wannie, ale na dole mi nie wejdzie a miejsce jest na prysznic i to najlepiej brodzik płaski albo z płytek. Trudno przemęczą się pod prysznicem albo kupię im balię, miednicę, wanienkę , byle plastikową, i będę wstawiać pod prysznic. A latem wystawię dmuchany basen na ogród i będą się taplać do woli. Tak naprawdę chciałabym żebyśmy wszyscy przeszli na prysznic, ale lubimy się moczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 15.01.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 no też myslałam o wanience do wstawienia pod prysznicem....teraz kapię się w głębokim brodziku, a u siebie chcę płaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.01.2013 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Ja bym nawet wstawiła głęboki brodzik, albo płytką małą wannę , ale żeby to miało wymiary 100 x 130, a poza tym 30 cm wody i tak nie zadowoli moich pływaków, więc po co sobie szpecić łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.01.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Przyszłam sie przywitac i popatrzeć co wyrabiacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.01.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 ooo jaki miły gość skrobnęłabyś lepiej co u Cię, bo u mnie to jak widać dalej gołe mury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 15.01.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 u nas, jak po remoncie wstawiliśmy wannę z parawanem, to prawie wszyscy przerzuciliśmy się na prysznic. na moczenie po prostu szkoda czasu. no chyba, że od czasu do czasu w ramach relaksu. w wannie lubi pluskać się tylko młodszy. ale też coraz częściej przekupuję go, że jak się szybko umyje to będzie np. mógł jeszcze obejrzeć bajkę lub poczytać. i wtedy też wybiera prysznic. tylko Twoje dzieci jednak trochę młodsze. zdrówka dla Gabrysi. u mnie starszy się rozłożył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.01.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Mam na dole prysznic - bardzo rzadko go używamy. Za to szybki prysznic biorę w wannie - tam mi wygodniej - myk z sypialni i już jestem w łazience . Łazienka nadal tylko z armaturą - reszta beton i tapety... papierowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.01.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 ooo jaki miły gość skrobnęłabyś lepiej co u Cię, bo u mnie to jak widać dalej gołe mury U nas nic się nie dzieje, wiec nie ma o czym pisac Ja uwielbiam moczenie w wannie i to w bardzo cieplej wodzie, wiem, wiem bedę miała zmarszczki i suchą skórę Ale nic tak nie relaksuje po całym dniu napiętym jak baranie jaja, jak ciepla kapiel, olejki albo sól i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 i te sprawy Intrygujące... Cześć MSU i cześć koleżanki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.01.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Cześć Dziewczyny Ja też z klubu uwielbiających się moczyć godzinami, i nie znoszę brać prysznica w wannie, musi być oddzielny, duży i wygodny, obijanie się łokciami o ścianki odpada. No a własnej wody nie mamy i mieć nie będziemy, już ta z wodociągu jest be a ze studni to w ogóle fuj i masakra. Taka specyfika tych okolic. Luka, żeby "te sprawy" były intrygujące to wanna musi być ponadstandardowo szeroka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 No coś Ty, za dawnych czasów "te sprawy" były ciekawe nawet w naszej małej narożnej blokowej;)Teraz z racji gabarytów zafundowałam sobie na parterze kabinę 80 x155:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.01.2013 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Za dawnych czasów to ja miałam 10 kg mniej, teraz tez mam kabinę 100x135 Zobacz jaka to prawidłowość, za dawnych czasów to wystarczał nam seat ibiza, a teraz skoda octavia bywa za ciasna oczywiście mówię o wyjazdach na wakacje Edytowane 16 Stycznia 2013 przez cronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Za dawnych czasów to ja miałam 10 kg mniej, teraz tez mam kabinę 100x135 Zobacz jaka to prawidłowość, za dawnych czasów to wystarczał nam seat ibiza, a teraz skoda octavia bywa za ciasna oczywiście mówię o wyjazdach na wakacje Oczywiście:D:D:D Przed chwilą zauważyłam jaka gupia jestem:D Zdawało mi się że Ania jesteś... ciekawe dlaczego... hmmmm może po tym że tytuł wątku to Kostka Ani i Marcina?? Oj głupiaś ty Luka, głupiaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 16.01.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Cholerka, to ja się pewnie zaklinuję w końcu w swojej wnęce prysznicowej Miała być 90x90, wyjdzie ciut mniejsza nawet... A tendencja objętości kocura rosnąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 czyli avek kłamie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.01.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Przed chwilą zauważyłam jaka gupia jestem:D Zdawało mi się że Ania jesteś... ciekawe dlaczego... hmmmm może po tym że tytuł wątku to Kostka Ani i Marcina?? Oj głupiaś ty Luka, głupiaś Poczekaj poczekaj bo nie załapałam no kostka nie jestem (choć kształtem jeszcze niedawno przypominałam, teraz na szczęście powoli przechodzę w prostopadłościan), Marcinem też nie (daję słowo), no więc zostaje Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.01.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Kocurze ja marchewki wcinam i o dziwo trochę mi spadło z wagi, ale Kocurki to pewnie marchewką gardzą i mięsko wolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.01.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Marchewki zamiast czy jako dodatek;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.01.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 zamiast po prostu zastępują mi połowę słodyczy (drugą połowę oczywiście pochłaniam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts