Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kostka Ani i Marcina

Recommended Posts

Cronin właśnie tak się zastanawiam, bo sama nie wiem jak to rozwiązać...u nas w dolnej łazience ma być prysznic, a w górnej wanna. Górna miałaby być robiona już w trakcie mieszkania, nie będą to lata, a raczej miesiące...tylko się zastanawiam co z kąpaniem dziecka? planujesz głębszy brodzik czy masz na to jakiś inny patent?

• Odpowiedzi 4,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No właśnie :( też mam ten problem bo dzieciaki uwielbiają pływać w wannie, ale na dole mi nie wejdzie a miejsce jest na prysznic i to najlepiej brodzik płaski albo z płytek. Trudno przemęczą się pod prysznicem albo kupię im balię, miednicę, wanienkę , byle plastikową, i będę wstawiać pod prysznic. A latem wystawię dmuchany basen na ogród i będą się taplać do woli. Tak naprawdę chciałabym żebyśmy wszyscy przeszli na prysznic, ale lubimy się moczyć.

u nas, jak po remoncie wstawiliśmy wannę z parawanem, to prawie wszyscy przerzuciliśmy się na prysznic. na moczenie po prostu szkoda czasu. no chyba, że od czasu do czasu w ramach relaksu.

w wannie lubi pluskać się tylko młodszy. ale też coraz częściej przekupuję go, że jak się szybko umyje to będzie np. mógł jeszcze obejrzeć bajkę lub poczytać. i wtedy też wybiera prysznic. tylko Twoje dzieci jednak trochę młodsze.

zdrówka dla Gabrysi. u mnie starszy się rozłożył.

ooo jaki miły gość :) skrobnęłabyś lepiej co u Cię, bo u mnie to jak widać dalej gołe mury

U nas nic się nie dzieje, wiec nie ma o czym pisac ;)

Ja uwielbiam moczenie w wannie i to w bardzo cieplej wodzie, wiem, wiem bedę miała zmarszczki i suchą skórę ;)

Ale nic tak nie relaksuje po całym dniu napiętym jak baranie jaja, jak ciepla kapiel, olejki albo sól i te sprawy

Cześć Dziewczyny :)

Ja też z klubu uwielbiających się moczyć godzinami, i nie znoszę brać prysznica w wannie, musi być oddzielny, duży i wygodny, obijanie się łokciami o ścianki odpada. No a własnej wody nie mamy i mieć nie będziemy, już ta z wodociągu jest be a ze studni to w ogóle fuj i masakra. Taka specyfika tych okolic.

Luka, żeby "te sprawy" były intrygujące to wanna musi być ponadstandardowo szeroka ;)

Za dawnych czasów to ja miałam 10 kg mniej, teraz tez mam kabinę 100x135 :lol2:

Zobacz jaka to prawidłowość, za dawnych czasów to wystarczał nam seat ibiza, a teraz skoda octavia bywa za ciasna :lol2: oczywiście mówię o wyjazdach na wakacje :razz:

Edytowane przez cronin

Za dawnych czasów to ja miałam 10 kg mniej, teraz tez mam kabinę 100x135 :lol2:

Zobacz jaka to prawidłowość, za dawnych czasów to wystarczał nam seat ibiza, a teraz skoda octavia bywa za ciasna :lol2: oczywiście mówię o wyjazdach na wakacje :razz:

Oczywiście:D:D:D

Przed chwilą zauważyłam jaka gupia jestem:D

Zdawało mi się że Ania jesteś... ciekawe dlaczego... hmmmm może po tym że tytuł wątku to Kostka Ani i Marcina??:bash:

Oj głupiaś ty Luka, głupiaś:D

Przed chwilą zauważyłam jaka gupia jestem:D

Zdawało mi się że Ania jesteś... ciekawe dlaczego... hmmmm może po tym że tytuł wątku to Kostka Ani i Marcina??:bash:

Oj głupiaś ty Luka, głupiaś:D

Poczekaj poczekaj bo nie załapałam :) no kostka nie jestem (choć kształtem jeszcze niedawno przypominałam, teraz na szczęście powoli przechodzę w prostopadłościan), Marcinem też nie (daję słowo), no więc zostaje Ania :)