BasiaMC 15.02.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Czyzby "Długa ziemia" ? akurat dostalam maila "Zapraszamy po odbiór zamówienia 10100239975548" z empiku własnie z tą pozycją (no dobrze, miedzy innymi z tą pozycją, teraz bede musiala sie ukrywac przed M. z kilkoma nowymi książkami..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.02.2013 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No ja jeszcze nie nabyłam, właśnie dlatego że nie jest to Dysk Chyba w zamian wyciągnę sobie Blask fantastyczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.02.2013 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Praca domowa na jutro, bo dziś już padamhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?211923-Zaczynam-instalacj%C4%99-elektryki-Jakich-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w-unikn%C4%85%C4%87-na-starciehttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?172927-O-czym-nie-zapomnie%C4%87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.02.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Miłego odrabiania lekcji Elektryka mnie odrzucała na kilometr, a w praniu okazało się, że poszło gładziutko. Ale to była zasługa fachowego elektryka. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie poszło równie miło i przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 15.02.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 (edytowane) Ta książka jest totalnie inna, niż Dysk, czuć, że to nie jest "pure Pratchett", jest to taka bardziej SF, ale jest niezła, podobała mi się. Mnie tam się za to bardzo marzy Świat Dysku, w którym wiodącym bohaterem będzie moja ulubiona postać z całego Pratchetta: Bagaż [1] A co do elektryki, to jakby co, oczywiście pytaj J. [1] specjalnie dla niewiedzących, o czym mowa, a i ja tu sobie przy okazji pokwikuję przy pracy: http://www.pratchett.pl/cytaty,pratchett,terry,1,1,bagaz.html Edytowane 15 Lutego 2013 przez Jarek.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.02.2013 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Widziałam u Cię Wikęd też rozpatrywałam ale on u nas rzadko bywa a ja potrzebuję z montażem, no i trochę droższy jest bo zdaje się między 3-4 tys. Ja dzisiaj jeszcze oświetlenie zewnętrzne ogarniam, już mam na 90%. Będę miała chwilę w pracy to wkleję. Ale nic specjalnego, bardzo proste i tanie (no oczywiście ) pasujące do kostki. Wikęd produkcję ma w moim regionie i moze to dlatego, ale aż wierzyc mi się nie chce żeby tak u Ciebie zdzierali. Ja za moje 2.100 dałam z monatzem . Za 4,500 to podobne Hormanna chodziły. Z wiadomych względów wzięłam z klamką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.02.2013 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Dorka ja się chcę dokształcić żeby wiedzieć o czym mam rozmawiać z elektrykiem, poza tym dopiero go szukam, więc nie chcę się nadziać na pseudofachowca. Jarek była zdaje się część gdzie Bagaż miał żonę i stadko dzieci , nie pamiętam już w której to było , ale człowiek który jest w stanie coś takiego wymyślić, no jest moim Guru Aga miałam problem żeby znaleźć koło mnie przedstawiciela z montażem, a cena tych które mnie interesowały napewno była powyżej 3 tys.. Problem polega na tym, że nie mam czasu żeby jeździć i szukać. Polegam na internecie i pobliskich firmach. A tak w ogóle weekend zaczął się cudownie. Werka wstała z gorączką i katarem, czyli siedzimy w domu z małą marudą. Dobrze że Gabrysia nocuje u babci, może się nie zarazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 16.02.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 ojej, współczuję.... zdrówka Małej zycze i pozdrawiam:Dco do elektryki - tez nie pomogę, miałam świetnego fachowca z olbrzymim doświadczeniem i pomagał, jak czegoś nie byłam pewna:cool:mimo choróbska Malutkiej, miłego weekendu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.02.2013 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Dzięki, ale słabo to widzę. Zwłaszcza że w przyszły weekend Werka ma urodziny, czyli 2 weekendy z życia budowlanego out. Jeśli tak będzie wyglądać nasza wykończeniówka to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 16.02.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 W końcu trafiłam na dobry dziennik:). Ostatnio cały czas trafiałam na miejsca, gdzie ludzie za kinkiety potrafią (mogą) zapłacić 500 zł , nie mówiąc o lampach... Zaczęłam już łapać refleksję, że jestem totalnym dziadem ( co zresztą nie jest wykluczone). A tu trafiłam do Ani, która kupuje umywalkę nie za tysiąc ojro i kinkiety za parę dyszek:). To jest właśnie mój przedział cenowy:). i już mi lepiej:) Ps. Jarku po przeczytaniu Twojego dziennika jakoś wcale mnie nie dziwi żeś Pratchettowy:). U nas świat dysku potrzebowałby chyba osobnej biblioteki ale jakoś damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.02.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 A jaka satysfakcja, jak kupisz coś co się podoba, jest wygodne i tanie U mnie też cały księgozbiór Pratchetta nie tylko Świat Dysku, brakuje tylko Morta bo pożyczyłam i już do mnie nie wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 16.02.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 W końcu trafiłam na dobry dziennik:). Ostatnio cały czas trafiałam na miejsca, gdzie ludzie za kinkiety potrafią (mogą) zapłacić 500 zł , nie mówiąc o lampach... Zaczęłam już łapać refleksję, że jestem totalnym dziadem ( co zresztą nie jest wykluczone). A tu trafiłam do Ani, która kupuje umywalkę nie za tysiąc ojro i kinkiety za parę dyszek:). To jest właśnie mój przedział cenowy:). i już mi lepiej:) Ps. Jarku po przeczytaniu Twojego dziennika jakoś wcale mnie nie dziwi żeś Pratchettowy:). U nas świat dysku potrzebowałby chyba osobnej biblioteki ale jakoś damy radę kinkiety za parę stówek albo jedno krzesło za parę tysięcy.. także przeglądam różne dzienniki i śmiem twierdzić, że tutaj można nacieszyć oko i dzięki takim dziennikom nie popadam w kompleksy:cool: a także można czerpać pomysły w co ubrać córkę na bal karnawałowy póki co mnie nie dotyczy, bo moja pociecha dopiero skończy roczek.. no ale może kiedyś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 16.02.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 To były "Ciekawe Czasy" Tamże bagaż spotkał inny bagaż płci odmiennej, po czym... jakby to ładnie i elegancko napisać.. po dobiegających z pobliskich krzaków jakiś czas trwających odgłosach rżnięcia [1] wybiegły stamtąd oba, cokolwiek zawstydzone bagaże oraz gromadka pomniejszych kuferków. Z ktorych o ile dobrze pamiętam, najmniejszy złośliwie kłapał na Rincewinda. [1] - i bez skojarzeń mi tu proszę z tym rżnięciem! O drewniane wyroby chodzi. A każdy przecież wie, jak powstają małe deseczki! Tego... no... z dużych. Prawda? No! J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.02.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Aga miałam problem żeby znaleźć koło mnie przedstawiciela z montażem, a cena tych które mnie interesowały napewno była powyżej 3 tys.. Problem polega na tym, że nie mam czasu żeby jeździć i szukać. Polegam na internecie i pobliskich firmach. A tak w ogóle weekend zaczął się cudownie. Werka wstała z gorączką i katarem, czyli siedzimy w domu z małą marudą. Dobrze że Gabrysia nocuje u babci, może się nie zarazi. A to rzeczywiście nie ma co szukać tego wikędu. Zdrowia Małej życzę. No i żeby starsza nie podłapała:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.02.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Złapała i jest w gorszym stanie niż młodsza. Na razie to tylko przeziębienie, oby nie poszło dalej, bo nie mogę iść na zwolnienie w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.02.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Złapała i jest w gorszym stanie niż młodsza. Na razie to tylko przeziębienie, oby nie poszło dalej, bo nie mogę iść na zwolnienie w przyszłym tygodniu. O jeju, to masz jazdę Nie masz jakiejś babci pod ręką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.02.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Co za cholerne choróbska! Współczuję Cro:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.02.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Mam i jeśli będzie to tylko przeziębienie to pójdą do niej, ale jeśli się niemiło rozwinie, babcia nie da rady z dwiema. Na szczęście ten tydzień chodzę na 13, więc będę z nimi przed południem a M od 17, 4 godziny babcia da radę. Ech Werka 7 dni pochodziła do przedszkola i znowu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.02.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Trzymam kciuki aby się nie rozwinęło za bardzo&&&&&&&&&&&Moje dziewczyny nie chorowała ale teraz Marcin nadrabia wszytsko z nawiązką:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.02.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Współczuję choróbska. Co do elektryki: z fajnych (dla mnie) rzeczy elektryk doradził dwa miejsca, z których można otwierać domofonem furtkę, na piętrze i na parterze - żeby w razie potrzeby, nie trzeba biegać tam i z powrotem. Na początku wydał mi się bez sensu, ale potem bardzo spodobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts